Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רדיו-דיסק של פיוניר מדגם 4 משהו (לא סגור איזה דגם, אבל עם כפתור מסתובב ולא לחצנים)

לאחרונה הפאנל נדפק והוא לא מראה כלום, משמע אני לא יכול לראות על כמה FM אני,

שלשום התקנתי את הרדיו-דיסק ברכב אחר, וכל התחנות נמחקו מהזיכרון, ועכשיו כאשר אני מנסה לשמוע \ לקלוט תחנות, אני מוצא רק את התחנות הערביות , ולפעמים תחנות כמו רשת ב , רשת ג וכו , אבל לא את 99FM או 103FM וכו ,

יש שם כפתור BAND, שאיתו מעבירים כפי שאני זוכר מ FM ל ME או MA או משהו בסגנון

אבל כל פעם שאני לוחץ, אני סורק איזה רבע שעה ולא מצליח לקלוט תחנה ישראלית, אבל את כל הערביות כן.

האנטנה מצויינת שכן עבד רדיו-דיסק אחר (קנווד) לפניה בצורה נפלאה.

אשמח לעזרה איך לעשות "ריסט" לרדיו-דיסק כדי שיחזור ל FM רגיל.

תודה.

פורסם

תראה אם יש לך פונק' LOCAL, אם כן תלחץ עליה, היא גורמת למקלט ה-HU להיות רגיש יותר.

נשמע שזאת הבעיה.

פורסם

לדעתי מה שקרה הוא שאיבדת את ה-SETTING לקפיצות של 50KHZ , וכעת אתה קופץ ב-100KHZ . זה מונע ממך לקלוט תחנות מסויימות.

ציין דגם מדוייק ,אולי ניתן לעזור.

פורסם

:-D

שלום, יש לי רדיו-דיסק של פיוניר מדגם 4 משהו (לא סגור איזה דגם, אבל עם כפתור מסתובב ולא לחצנים)

לאחרונה הפאנל נדפק והוא לא מראה כלום, משמע אני לא יכול לראות על כמה FM אני,

שלשום התקנתי את הרדיו-דיסק ברכב אחר, וכל התחנות נמחקו מהזיכרון, ועכשיו כאשר אני מנסה לשמוע \ לקלוט תחנות, אני מוצא רק את התחנות הערביות , ולפעמים תחנות כמו רשת ב , רשת ג וכו , אבל לא את 99FM או 103FM וכו ,

יש שם כפתור BAND, שאיתו מעבירים כפי שאני זוכר מ FM ל ME או MA או משהו בסגנון

אבל כל פעם שאני לוחץ, אני סורק איזה רבע שעה ולא מצליח לקלוט תחנה ישראלית, אבל את כל הערביות כן.

האנטנה מצויינת שכן עבד רדיו-דיסק אחר (קנווד) לפניה בצורה נפלאה.

אשמח לעזרה איך לעשות "ריסט" לרדיו-דיסק כדי שיחזור ל FM רגיל.

תודה.

כמה פעמים אמרנו לכם לקנות רק בארץ ולא אצל השכנים !!!!!

:-P :-P :-P LOL

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם

מתעלק על השירשור.

למה קשה לקלוט רדיו בלנצ'יה קאפה? רק אם אני נמצא באזור ת"א אני מצליח לקלוט גלגל"צ ואת שאר התחנות... נתקלתי במקרה הזה בכמה קאפות. האם האשמה באנטנה המקורית? (נמצאת במסגרת השמשה האחורית)

איך ניתן לפתור זאת? (ולא, לא להרכיב אנטנה רגילה) אני יכול להרכיה אנטנה כמו בבימרים? ("סנפיר" בגג הרכב)

אורן, סליחה...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...