Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ומדובר בשם משתמש אנונימי אני יכול לציין את שם המקום במידה וכמובן זה לא עובר את חוקי הפורום

לפני כשנתיים הוצאתי רישיון (נוהג על קיה פיקנטו 2015) , הגעתי למוסך שנקרא קיה מערכות והם המליצו על מערכת מולטימדיה לאוטו של חברת TEYES , היא עלה לי כ - 4000 שקלים כולל התקנה 

המערכת די איטית , כאשר אני מדבר עם  אנשים אחרי כמה שניות אומרים לי שלא שומעים אותי טוב בכלל (אייפון 15 פרו) 

יש לי תחושה שנעקצתי ויכולתי להשיג מכשיר יותר איכותי במחיר יותר מופחת 

אז קודם אשמח לתגובת הקהל במידה ואני טועה , ובנוסף אשמח לדעת מה אני עושה לגבי השיחות באוטו 

תודה רבה : )

פורסם

קשה לדעת למרות שהמחיר לא זול 

אם התקינו לך גירסא מתקדמת של teyes cc4 pro יש גירסאות עם מסך גדול 12GB זיכרון ואחסון 256GB אז המחיר סביר 

אבל זאת מערכת מהטובות בשוק וזה לא נשמע שזה מה שיש לך.

לעומת זאת יש דגמים בסיסיים כמו TEYES CC3L שהיא באמת עגלה.

בנוגע לעניין השיחות 

אתה צריך לבדוק אם התקינו לך מקרופון חיצוני 

אם לא , אז אתה תצתרך לרכוש ולהתקין מקרופון חיצוני ולהתקין אותו באזור סוכך השמש.

אם המכשיר שלך הוא TEYES CC3L הפשוט ביותר אתה תצתרך גם לרכוש צמה ייעודית 

בדגמים יותר יקרים הצמה הזו כלולה בערכה שבאה עם המכשיר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, מכור_לרעש_הגז כתב:

לפני כשנתיים הוצאתי רישיון (נוהג על קיה פיקנטו 2015) , הגעתי למוסך שנקרא קיה מערכות והם המליצו על מערכת מולטימדיה לאוטו של חברת TEYES , היא עלה לי כ - 4000 שקלים כולל התקנה 

לפני שעתיים, AUDIO KING כתב:

אם התקינו לך גירסא מתקדמת של teyes cc4 pro יש גירסאות עם מסך גדול 12GB זיכרון ואחסון 256GB אז המחיר סביר

לא ברור אם פותה"ש התקין את המערכת לפני שנתיים או כעת. ואם לפני שנתיים, כפי שמשתמע לי, אז ה-CC4 על גרסאותיו לא היה קיים לדעתי/עד כמה שמוצא (אולי רק לקראת אמצע-סוף 2024).

ובכל מקרה, התמחור של ה-CC4 Pro כעת במספר אתרים בארץ סביב 3000 ואף פחות, אבל יש כל מיני תוספות מסביב שמעלות את התמחור הסופי.

לכן חשוב להבין בדיוק מה נכלל בתמחור (ציוד והתקנה). ואם יש קבלה מפורטת, אז הכי טוב.

שווה גם לבדוק אם יש עדכון כלשהו לחומרה של המכשיר, פה או דרך הפורום/תמיכה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...