Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי עכשיו במכון קרבורטורים לאחר שחזרתי אליו בפעם השלישית מאז הטיפול שעשיתי, בגלל שצריכת הדלק נשארה גבוהה מאוד.

(האוטו הוא דייהטסו שרייד 93, קרבורטור)

הוא טיפל באוטו, אמר לי שהיתה ציונרית קרועה, צינורית של החסכן, או משהו כזה לפי מה שהוא אמר.

בנוסף הוא אמר שהפילטר אוויר סתום וזה גורם לצריכת דלק גבוהה מאוד ואמר לי שכדאי שאחליף פילטר.

אני לא שואל את השאלה כדי לחסוך החלפת פילטר, אני אחליף בכל מקרה, פשוט מעניין אותי לדעת עד כמה משפיעה העובדה שהפילטר מלוכלך/סתום על צריכת הדלק.

תודה.

פורסם
היא משפיעה מאוד , פחות אוויר מפוצה ע"י יותר דלק
ממש לא סביר!

כדי שהמנוע יעבוד יש תחום יחסים קבוע בין אויר לדלק- וכן פחות אויר פחות דלק... הרכב לא סוחב

ניתן להעלות תערבות קצת יותר עשירה...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
ממש לא סביר!

כדי שהמנוע יעבוד יש תחום יחסים קבוע בין אויר לדלק- וכן פחות אויר פחות דלק... הרכב לא סוחב

סביר ביותר - כאשר הפילטר סתום - למנוע פחות כוח ויותר קשה לו לעלות סלד"ים - ואז אתה לוחץ על דוושת הגז יותר...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
ממש לא סביר!

אז מה הצ'וק עושה?

הצריכה של הדלק יותר גבוהה אבל יש בכול זאת אוויר אחרת המנוע היה נכבה!!

בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
אז מה הצ'וק עושה?

הצריכה של הדלק יותר גבוהה אבל יש בכול זאת אוויר אחרת המנוע היה נכבה!!

בן.

צוק מעשיר תערובת על ידי חסימת אוויר אטמוספרי, דרך הכניסה לקרבורטור וזאת על ידי

סגירת תריס, וחסימת האוויר הנכנס, ובכך יחס התערובת משתנה , ונהפך עשיר יותר,

אך משיכת צוק היא סגירת תריס חלקית אם אפשרות למנוע ( לנשום) , משיכה חזקה יותר אומנם

" תחנוק" את המנוע תציף את המנוע בדלק והמנוע יתכבה, לכן יש אפשרות למשיכה הדרגית בצוק ידני, מבלי לחנוק את המנוע ולהציפו, וזאת לזמן קצר מאד ובשימוש בהתנעת מנוע קר בלבד,

בצוק אוטומטי סגירת התריס אומנם אוטומטית אך היא גם חלקית ולזמן קצר ככל האפשר,

נסיעה עם מסנן אוויר סתום משולה לנסיעה עם צוק תפוס, והצריכת דלק בהתאם, נדיר מאד

שמסנן אוויר יגיע למצב כזה, ולכן שהאפשרות שמסנן האוויר בדיהטסו שרייד של הבחור

שפתח את השרשור, סתום מאד ניתנת לראיה חזותית, ובעל המכון קרבורטורים היה אמור

להראות לבעל הדיאטסו, את מצבו וגם להבחין בזאת עם הטיפול, על פניו נראה , שזה ניסיון של בעל המכון לנער את הלקוח התמים, ולהשליך את בעיית תצרוכת הדלק על מסנן האוויר, ועל צינוריות

ואקום, אך לא צריך להיות גאון גדול בשביל לזהות את מצבו של המסנן, ולבדוק את תצרוכת הדלק שוב

על ידי החלפת מסנן אוויר חדש ולדווח שוב בפורום, על צריכת הדלק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

א. השאלה על הצ'וק היתה רטורית אבל תודה על ההסבר.

ב. מה ש jlavi2002 כתב לפי מה שהבנתי שאין קשר בין הפילטר לצריכת דלק דבר שהוא לא נכון.

בן

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
א. השאלה על הצ'וק היתה רטורית אבל תודה על ההסבר.

ב. מה ש jlavi2002 כתב לפי מה שהבנתי שאין קשר בין הפילטר לצריכת דלק דבר שהוא לא נכון.

בן

הבנת נכון!

מסנן אוויר סתום לגמרי מעלה את תצרוכת הדלק ומשול לנסיעה עם צוק משוך, ומשפיע

גם על הסחיבה, אין בהבהרה זאת כדי להצביע בוודאות שבמקרה של פותח השרשור,

מסנן האוויר היה באמת סתום. בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה למגיבים.

צביקה לגבי תגובתך- באמת המסנן נראה מלוכלך, לא יודע אם סתום לגמרי.

כמו שאמרת שזה נראה כמו ניסיון להפטר ממני, בבעיית צריכת הדלק, הוא האשים את הצינורית ומסנן האוויר.

הנושא המעצבן יותר הוא שזאת כבר פעם שלישית מאז הטיפול שעשיתי אצלו, שהוא מורח אותי ולא פותר את הבעיה כמו שצריך.

כבר פעמיים כשהייתי, הוא שיחק אותה פותר בשניה את הבעיה, פעם דיבר על צינורית, ופעם כיוון משהו של CO, ואז בשמחה ידע להראות לי במחשב דיאגנוסטיקה את התוצאות (שאין לי מושג מה להבין מהן).

פשוט לא מקצועי ויחס גרוע, למרות שהבן אדם נחמד, או לפחות מנסה להראות ככה.

• תוכן חדש...