Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי לפרסום של החבר'ה הנ"ל. מדובר בטיול באירופה על גבי רכבי יוקרה, כולל מלונות בוטיק ומסעדות איכותיות. הטיול והחוויה מאוד מדברים אליי. הבעיה שהצצתי בתקנון, וכללי הביטול וההחזרים נראים לי דרקוניים. אנחנו בישראל למודי נסיון, הרי בקלות יכולות להתבטל טיסות או מלונות או חברות השכרה, ואז לפי הבנתי אתה סופג חלק ניכר מהעלויות. מישהו התנסה או מכיר, ויודע מה קורה במקרים כאלה?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תקופה בעייתית מאוד להתחייבות ארוכת טווח. הבעיה היא שאי אפשר לבטח סיכוני מלחמה.

כיוון שמדובר בחברה ישראלית שמודעת לסיכונים ממליץ לך להתכתב או לדבר איתם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממליץ מנסיון אישי לבדוק את טיולי הנהיגה של ראובן זומר .

נסעתי איתו כבר כמה וכמה פעמים, מאורגן ומסודר, ומצד שני לא מאפשר להשתולל. מי שזה מתאים לו - אחלה. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במידה ואתם מספר חברים, הייתי ממליץ לבנות מסלול, להשכיר רכבים ולצאת לדרך.

עשיתי מספר טיולים כאלו, חוויה מדהימה.

פורסם (נערך)

מוסיף המלצה על פיליפ (Flat Out Racing בפייסבוק), אמנם לא הייתי בטיול דרכו אבל רכשתי ממנו שירותים אחרים ותמיד קיבלתי שירות טוב והוגן גם במקרים בהם דברים התבטלו שלא באשמתו.

וכפי שנאמר מעליי אתה יכול לעשות את זה בעצמך ולחסוך כסף, עם זאת יש באירופה אלפי כבישי נהיגה וצריך להכיר אותם, ולתכנן מסלול יעיל דרכם.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...