Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני גר בארה"ב והתייאשתי מלמצוא מרפאה שעושה עבודה טובה שגם מקבלים קליינטים חדשים בתווך קרוב (צריך לחכות חודשים) באזור שלי.

או מרפאות רשת נוראיות מהיום למחר או לחכות.

גם הביטוח שלי זה כל כך בדיחה שיש מצב שאני משלם יותר אם אני משתמש בזה (מאשר משלם ישירות) במרפאות טובות, והמחירים כאן מאוד יקרים.

אני מגיע לישראל בעוד חודש, ואני מניח שמה שאני צריך זה צילום + שתי סתימות (אין לדעת, אבל אני כמעט בטוח שזה מה שהולך לקרות).

פעם שעברה שעשיתי סתימה בישראל היה ב-2019 וזה עלה לי בערך רק 300 ש"ח לסתימה + צילום - לא דרך מרפאה, שילמתי פרטית וזה היה רופא מצוין ביותר עם עשרות שנות ניסיון בעל תעודות שאני יודע להעריך את מהימנותם. וגם עכשיו אני מתכנן לשלם פרטית (כפי שמובן, אני תושב חוץ).

יש למישהו פה טווח מחירים עדכני?

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם

סביב ה300-400 בפרטי רגיל.

סביב ה 700 אצל מומחים ומרכזי השתלה מומלצים.

מחיר דומה לצילום מלא של כל השיניים כדי לראות אם יש התחלה של משהו באחת מהשיניים האחרות - בדר"כ במכוני צילום דנטלי ייעודיים - אבל יש מקומות שיש להם את המכשור הבסיסי אצלם. בתוספת מחיר כמובן.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...