Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקום להנחת בוקים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י madmaxx,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איפה אתם מניחים בוקים? ליד ה Pinch weld, מסומן באדום.. מניח שכמעט כל מי שיקרא את ההודעה יבין גם בלי הסימון, או מתחת ל Subframe?

בפיג'ו 208 יש 4 מקומות של Pinch weld לג'ק רגיל, אין מיקום מיוחד לשים בוקים. מניח שהיצרן לא מעודד DIY יותר מדי.

אני שמתי בוקים ליד ה Pinch weld ואני לא בטוח שזה הדבר הנכון, כי הצבע שם קצת ירד. 

תודה

Screenshot 2025-12-22 163106.jpg

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • פיתרון
פורסם

כנס לאלי אקספרס ותרכוש גומי שמתלבש על ראש הבוק, כך תחסוך לעצמך את כל נושא גירוד הצבע. כל הבוקים שלי עם כיסוי גומי לראש. 

S60a74a04568a4b6f87a18986c75d39edG.webp

Sdba8603d88bc4a36bc4edc29fedad6dbK.webp

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

כתבתי כבר כמה פעמים בפורום, מרים עם ג'ק עגלה ממרכז תת שילדה קדמית/אחורית או דיפרנציאל בהנעה אחורית.

שם את הבוקים במקום המיועד לג'ק מקורי.

אם הרכב נמוך מידי להכניס את הג'ק עגלה, מרים קצת מהצד עם ג'ק מספריים וממשיך עם העגלה.

לא משאיר את הג'ק מתחת לאוטו בזמן העבודה. זה מפריע ולא תורם לבטיחות בשום צורה.

אני לא משתמש בגומיות על הבוקים.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 12 דקות, amosbmw כתב:

כתבתי כבר כמה פעמים בפורום, מרים עם ג'ק עגלה ממרכז תת שילדה קדמית/אחורית או דיפרנציאל בהנעה אחורית.

שם את הבוקים במקום המיועד לג'ק מקורי.

אם הרכב נמוך מידי להכניס את הג'ק עגלה, מרים קצת מהצד עם ג'ק מספריים וממשיך עם העגלה.

לא משאיר את הג'ק מתחת לאוטו בזמן העבודה. זה מפריע ולא תורם לבטיחות בשום צורה.

אני לא משתמש בגומיות על הבוקים.

הסיבה שפתחתי את הפוסט היא שברדיט מישהו טען שאם אני שם את הבוקים ליד ה pinch weld, על הפס, זה יכול לעקם את הפס. לא הגיוני נכון? או ברכב ממש ישן וחלוד? 

אם אני שם בוקים ליד ה pinch

זה יכול להחליד את הפס הזה במספר שנים לדעתך? 

בנוסף

לא עדיף לי להרים עם ג'ק מספריים 2 טון שכאמור יש לי, מהפס, ולשים בוק מתחת ל pinch? 

תודה

• 5 חודשים מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...