Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לשוכני העוף,

רצפת הקרמיקה במטבח הדירה השכורה שלנו "מקושטת" במספר סדקים גדולים ומכוערים שרצים דרך לא מעט אריחים. כך קיבלנו את הדירה וכמובן הכל תועד ביום הכניסה לדירה. אולוהים יודע איך הצליחו להרוס את הרצפה ככה. בכל אופן, חשבתי על אפשרות לשפר קצת את המצב בהשקעה מינימלית ע"י ריצוף המטבח ב"אריחי" ויניל מהסוג הזה:
https://www.amazon.es/dp/B093STNQP3?th=1

אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם "ריצוף" מהסוג הזה. כמובן אשאל את הבעלים אם יש מניעה מבחינתם, אבל לפני כן אני מנסה להבין אם בכלל כדאי להכנס ל"פרוייקט" כזה.

חזיר דיזל

פורסם

על פניו, זה לא שונה בהרבה מהדבקת ויניל לרכב - רק שהתהליך אמור להיות קל יותר כי מדובר במשטחים ישרים וחלקים המאפשרים שימוש בחומר עבה יחסית שגם זול יותר לייצור. כמו תמיד, לפני ההדבקה חשוב לא רק לעשות ספונג'ה אלא גם לעבור עם IPA על המשטח כדי להסיר שומנים ולכלוכים נסתרים, ומומלץ להשקיע עוד כמה שקלים בבלוק לבד שמאד מקל על ההתקנה - משהו כמו זה: https://he.aliexpress.com/item/1005009294054569.html

מעבר לכך, אני לא חושב שצריך להנדס את זה יותר מדי. במקומך הייתי מזמין כמה דוגמאות קטנות מעליאקספרס, מתאמן עליהן כדי לראות עד כמה המציאות תואמת את התמונות והסרטונים ברשת, ואז מסיר עם פן/אקדח חום ורוכש את החומר האיכותי יותר שכבר הולך להישאר שם לשנים הבאות. תיאור החומר אמור לכלול את המילים laminated או high durability, שמייעדים אותם למשטח דריכה לעומת משהו כמו קיר או דלת. 

עריכה: שכחתי לרגע שאתה גר במדריד... הרעיון של עליאקספרס עדיין בתוקף, אבל כשתגיע לרכישת החומר הרציני יותר - גש לחנות כמו Leroy Merlin או Bauhaus כדי לראות ולמשש את מה שראית באינטרנט. ברגע שתיסגר על כמה דגמים אפשריים, חפש אותם באפליקציית Wallapop, יש שם מלא אנשים שנשארו להם בין כמה חתיכות לכמה גלילים אחרי שיפוץ ומוכרים אותו בגרושים, כולל משלוח לכל חור במדינה. 

• אהבתי 2
פורסם

הבעייה עם מדבקות שקשה להכניס אותן בפעם הראשונה ישר ואז לך תשנה זווית, בניגוד לדבק שיש לך זמן לסדר זווית. אוהד

• תוכן חדש...