Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש נקישות חלשות שמסובבים את ההגה בנסיעה

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Aviv13467,

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שאני עושה פרסה בכיכר ומסובב הרבה את ההגה שמאלה אני שומה רעש נקישות ממש חלש מצד ימין, מה זה יכול להיות? מצרף סרטון עם אודיו

גומיות ציריה/תפוחים הכל נראה בסדר

בהתחלה חשבתי אולי מים מהדלת אבל כבר קיץ ולא ירד גשם המון זמן. יש מצב בטנה שזזה ומרעישה? הטמבון גם לא מוחזק מי יודע מה כי הקליפסים שבורים והוא תפוס עם ברגים

פורסם
לפני 32 דקות, tan tan כתב:

מאיפה המסקנה שהצירייה בסדר?

לפי הרעש זה כן נשמע צירייה 

הגומיות נראות מצויין, אין לי את הרעש הזה שאני מסובב את ההגה במקום זה ממש ספציפי לכיכר הזאת ליד הבית שאני עושה סיבוב פרסה עם הרבה הגה שמאלה

לא שולל כמובן אבל איך אני יכול להיות בטוח? איזה בדיקות אוכל לעשות?

פורסם
לפני 3 דקות, קוסקוס כתב:

כשהצירייה נגמרת הגומיית יכולות להמשיך להראות מצויין

וככה בודקים צירייה גמורה הרבה הגה וסיבוב עם גז  אם יש תקתוקים 

הבנתי, במקרה שלי, נשמע שצריך להחליף ציריה? יש המלצות מאיזה חברות להתרחק?

פורסם

אגב ם זה משנה משהו, דווקא שאני לא לוחץ גז יש רעש, בסרטון עזבתי לגמרי את הרגל מהגז כי הרעש כל כך חלש שלא ישמעו אותו עם גז. ובכל אופן אם אני אקח עכשיו את הרכב ואעשה סיבוב חזק עם גז אין את הרעש הזה

פורסם
לפני 11 שעות, קוסקוס כתב:

אם זה ככה אז זה לא בהכרח צירייה 

הרעש הוא במהלך הסיבוב של ההגה או אחרי הסיבוב ?

אני מתקן את דבריי

נראה שזה באמת קורה גם בפניות קצת יותר מתונות ולא רק בסיבובי פרסה בכיכר. רק שלוקח את ההגה שמאלה, לצד ימין אין שום בעיה.

הרעש הוא תוך כדי הסיבוב, אחרי הסיבוב מפסיק. יש מצב באמת שזה התחיל להחמיר ואולי באמת מדובר בציריה. האם להחליף? לפי מה שאני יודע ציריות מקוריות של GM, הרכב בן 12, אופל אסטרה 2013 מנוע 1.4 טורבו

אם להחליף איזה חברה כדאי? מחליפים 2 צדדים או 1?

פורסם

''תוך כדי הסיבוב'' של ההגה או של הכביש ?

אם זה תוך כדי הסיבוב של ההגה אז זה משהו בהיגוי תפוח זרוע משולש וכו 

אם זה תוך כדי הסיבוב של הכביש אז זה כנראה צירייה 

פורסם
לפני שעה, קוסקוס כתב:

''תוך כדי הסיבוב'' של ההגה או של הכביש ?

אם זה תוך כדי הסיבוב של ההגה אז זה משהו בהיגוי תפוח זרוע משולש וכו 

אם זה תוך כדי הסיבוב של הכביש אז זה כנראה צירייה 

לא יודע מה זה אומר תוך כדי הסיבוב של הכביש, אני מניח שאתה מדבר על סיבוב ההגה תוך כדי תנועה למשל בפניות שמאלה או פרסה בכיכר ולא בעמידה במקום.

אמרתי, אם אני במקום ורק מזיז הגה אין שום רעש, זה קורה רק שהרכב בתנועה ויש פניה חדה לשמאל. אם זה היגוי קטן בכביש אין רעשים

• חודש מאוחר יותר...
  • פיתרון
פורסם

טוב קצת מצחיק, לפני כמה ימים שהרמתי את הרכב לטובת איזה משהו בדקתי שוב את הציריות כדי להיות בטוח ולמרות שהיה קצת יותר משחק בציריה ימין מאשר בשמאל, לדעתי מה שהצלחתי להרגיש זה את הציריה זזה אחורה קדימה ולא למעלה למטה.

ואז שמתי לב שחסר קליפס בפלסטיק של הבטנה, בזמן שהלכתי להביא קליפס חדש פתאום עלה בראשי הרעיון לנסות לשחק עם הפלסטיק לראות איזה רעש זה עושה וגיליתי שזה בול הרעש

מאז שתיקנתי נראה שהרעש פסק. קצת מצחיק אבל פלסטיק של כמה אגורות יכל לעלות לי עכשיו בהחלפת ציריה שלא לצורך

וזה מסביר למה זה היה קורה בפניות שמאלה, הגלל נכנס פנימה ונוגע בפלסטיק שרוקד

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...