Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשקה נפשי בטיסות חינם

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, arik100 כתב:

גם לי יש את הכרטיס הזה...

אפשר לשאול למה אתה מנצל את הBUYME?

אצלי רוב ההוצאות זה מוסדי - מעמ,מס הכנסה, ביטוח לאומי אז קריטי שהכרטיס יתמוך בCASHBACK על זה.

אני צובר בו בד"כ 200-300 שח כל חודש.

לאחרונה קניתי, שואב אבק ידני חזק לרכב, במחסני חשמל. נעלי ריצה בסאקוני. מסעדה עם אשתי. קניה לבית בגולף. זה מהזיכרון בחודשים האחרונים.

קח בחשבון שיש כרטיסים שעל מוסדי נותנים רק חצי אחוז.

לפני כשעה, sperial כתב:

20,000 ש״ח בחודש בכרטיס פרמיום מביאות אותך לסביבות 5,000 נקודות ו-250 יהלומים (למעמד) - קצב צבירה נאה מאוד. 

5000 נקודות אלעל, שוות בשוק 30-40 דולר, שניתן להשתמש בהם באלעל בלבד.

20 אלף שח יתן לך ביימי של 200-300 שח.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

טוב שהזכרת לי, יש לי 300 ש״ח בביימי שקיבלתי מאחד הצוותים כמתנת פרישה.

כפי שציינתי בשרשור המקביל, יש לי בעיה עם תווי קניה בכלל ועם האלקטרוניים בפרט - נטיה לשכוח אותם או לא לנצל אותם כיוון שהם מבטלים מבצעים, מה שמפחית את ערכם בעשרות אחוזים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, tan tan כתב:

אני מכיר בעל חברה שאת כל הסחורה הוא קונה באשראי של פלייקארד יוצא לו לטוס הרבה דרך אל-על בחינם לגמרי

אם הוא היה חוסך את עמלת הסליקה ומשלם פחות על הסחורה, הוא היה יכול להטיס בחיסכון את כל המשפחה.

• תוכן חדש...