Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שצוותים רפואיים קיבלו בתקופת הקורונה. כמה מאות שקלים למסעדות, כדי לתמוך בענף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, 

מצטער. לא מצליח להבין את הנקודה. 

אתה אומר שצוותים רפואיים קיבלו תווים, למימוש בעסקים שהיו אמורים להיות סגורים תחת סגרים מטעם הממשלה באותה תקופה? 

לתפארת מדינת ישראל :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה היה כבר בשלב של פתיחה תחת מגבלות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

לא מכיר את האפשרותֶלהעביר תו לפייבוקס (או ביט) - אבל אני שונא תווים אלקטרוניים. תוך יומיים הם נעלמיתֶבתחתית ה-SMS ולך תאתר אותם. אני שומר קיצורי דרך ב- keep, אבל, עדיין, שוכח להשתמש בהם. יש לי עוד כמה מאות ש״ח בתווי קורונה שמי יודע כיצד לנצל.

למזלי המעסיק שלי עדיין מחלק את התווים ככרטיסים מגנטיים, שמצטברים בארנק של אישתי, כי ברשתותֶשלהם היא קונה רק במבצעים עמוקים ואז הכרטיסים לא מתקבלים.

אני לא יודע כמה אתה טכנולוגי, אבל פייבוקס זו אפליקציה די נפוצה ונוחה. כל תווי הזהב שלי נמצאים בה. זה גם מאפשר לנצל אותם בנוחות וגם לא שוכחים מזה. 

מעבר לכך, יש לי ולאשתי קבוצה שנקראת "מתנות" בוואצפ. שם יש קישורים לכל תו דיגיאלי שקיבלנו וברגע שהוא נוצל, נמחק. 

אם אתה ואשתך צרכני וואצפ אין שום סיבה בעולם לאסוף כרטיסי פלסטיק ב2025. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז אני מכיר את הפייבוקס. השתמשנו בו לא מעט בתקופה בה היו לו שת״פ עם כאל ועם שופרסל, שמעשית נתן קאשבק של 3% על קניות בשופרסל. מאז שהשת״פ הסתיים אני משתמש בו רק כאשר זו דרישה של מקבל תשלום.

חוץ מזה, המעסיק שלי עבר לתווי ״נופשונית״ בצורת כרטיסים מגנטיים. לשמחתי עדיין ממעט לקבל תוים דיגיטליים שכפי שציינתי קודם, נעלמים בתהום הנשיה של אפליקציית ה-sms.

פורסם
לפני 15 שעות, om2 כתב:

מכיר את זה שאחרי כמה נסיונות שגויים יש בקשת אימות שאתה לא רובוט?

מספיק שיש איזה ממשק אחד שאין את זה כך שיהיה אפשרי להריץ מספרים בלי סוף עד שיעלה מספר תקין.

לא אמרתי שזה מה שקרה.

אבל יש סבירות כזאת 

במקרה היום ממש קיבלתי גיפט קארד דיגיטלי 

אין שום אבטחה בבדיקה של הגיפט קארד.

אלא קישור אינטרנט עם סיומת שמורכבת מאותיות גדולות וקטנות.

אומנם יש שם מרחב גדול של אפשרויות 

יש 8 תווים שהם יכולים להיות אותיות גדולות או קטנות.

מחישוב זריז (אם אני זוכר את קורס הסתברות) זה 52 בחזקה 8

יוצא מספר גדול.

אבל תוכנית מחשב תוציא את כל האפשרויות בזמן לא ארוך + חיבור לאינטרנט לניסיון.

כל מי שלמד מדמ"ח וכו' יכול לעשות את זה,

וגם מי שלא, בעזרת ai יכול לכתוב תוכנית כזאת.

זה יכול להיות אחלה תרגיל לתלמידים שלי במגמת הנדסת תוכנה

כמובן שלא אתן את זה, מסיבות מובנות 😇

במחשבה שניה,

זה יקח לא מעט זמן לבדוק את זה (אבל אם מפעילים עם כמה מחשבים/במקביל זה יקצר את הזמן)

ויש סיכוי סביר שהip יחסם אחרי מספר נסיונות.

ובכל זאת.

יש סיכוי שזה מה שקורה.

.

• תוכן חדש...