Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי קיה סיד 2017 דיזל (מונית) וקיבלתי הצעה לשידרוג (יד שנייה) לסוזוקי ויטארה מודל 2023 עם 150000 ק'''מ ,לצורך עבודה במונית.

מהתרשמות בסיבוב קצר עם הסוזוקי הרגשתי שהיא ''חלשה'' מול הקיה סיד טורבו דיזל 2017 שברשותי שגמעה 225000 ק''מ.

ממילא לא מתכוון ''לטוס'' איתה, אבל כמה זה יהיה קריטי אם איי פעם אסע לירושלים לצורך הדוגמה.

מאחר ואין לי ניסיון עם הרכב הזה ,הייתי שמח לקבל מידע  (מחלות ידועות,צריכת דלק ,אמינות מנוע וגיר ,וכו').

ידוע לי שמדובר ברכב היברידי ''קל'' .רוב הנסיעות הינן בתוך העיר.

קצת התבאסתי מכך שאין לרכב גלגל רזרבי (ערכת ניפוח) ולא נראה לי שיש מקום מאחור גם אם ארכוש .

תודה מראש 

מוטי

פורסם

בטוח שזה היברידי קל?

ממה שידוע לי למוניות מכרו את גרסה היברידית המלאה עם מנוע 1.5 שהגיעה ביבוא מקביל. יש לך את מספר הרישוי?

פורסם (נערך)

היברידי קל. לא נראה לי שלסוזוקי יש היברידי מלא 

לפני 7 דקות, Buki כתב:

בטוח שזה היברידי קל?

ממה שידוע לי למוניות מכרו את גרסה היברידית המלאה עם מנוע 1.5 שהגיעה ביבוא מקביל. 

היברידי קל. ועד כמה שידוע לי ,לסוזוקי אין היברידי מלא.וזה בנפח 1400 סמ''ק

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם

לסוזוקים שנמכרים ביבוא סדיר אין אבל ביבוא מקביל הייתה ויטרה היברידית מלאה עם מנוע אטמוספרי 1.5 102 כ"ס ומנוע חשמלי 33 כ"ס. 

כזו.

פורסם

אתה הולך לבלות הרבה ברכב. הוא נראה לך מבחינת הנוחות? ממה שאני זוכר המושבים לא ממש אוחזים והמתלים קצת נוקשים והנסיעה רועשת. (לא שהסיד משהו...) עם זאת החלל מרווח באופן מפתיע וגם תנוחת הנהיגה יותר גבוהה ונהיגה מהסיד. 

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

להמלצות על מונית הייתי ניגש לתחנת מוניות גדולה ומתייעץ איתם. אולי בנתב"ג תוכל לבלות בבירורים כאלה עם המוניות הממתינות שם. אני יודע שטויוטה קאמרי חסכונית ונוחה בתור מונית - אבל מהכרות שלי בתור לקוח.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, Jack457 כתב:

אתה הולך לבלות הרבה ברכב. הוא נראה לך מבחינת הנוחות? ממה שאני זוכר המושבים לא ממש אוחזים והמתלים קצת נוקשים והנסיעה רועשת. (לא שהסיד משהו...) עם זאת החלל מרווח באופן מפתיע וגם תנוחת הנהיגה יותר גבוהה ונהיגה מהסיד. 

לרוב המכוניות המודרניות ישנן מתלים קשים בדרך זו או אחרת .החלל בסיד גדול יותר .לא מתלהב מתנוחת ישיבה גבוהה .

לפני 17 שעות, Michazzz כתב:

להמלצות על מונית הייתי ניגש לתחנת מוניות גדולה ומתייעץ איתם. אולי בנתב"ג תוכל לבלות בבירורים כאלה עם המוניות הממתינות שם. אני יודע שטויוטה קאמרי חסכונית ונוחה בתור מונית - אבל מהכרות שלי בתור לקוח.

בפעם האחרונה שהתייעצתי עם נהגי מוניות בעלי קיה סיד ,הם לא ידעו להבדיל בין סיד  6 הילוכים שהייתה מוצלחת יותר ,לבין הקיה שברשותי (7 הילוכים).לגבי הקאמרי : לא רוכש ''ספינה'' לנסיעות קצרות.לא עובד בנתב''ג ומשתדל לא לעבור מרחקים של יותר מ 13 ק''מ (לא משתלם לאחר הורדת מחיר מונה של כ 40 אחוז לפני כ 5 שנים)

בתאריך 11.9.2025 בשעה 08:46, menir1 כתב:

אין מה לצפות לצריכה חסכונית יותר מ-10 ק"מ לליטר בתוך העיר

לכמות הנסועה הספציפית שלי ,זה לא רלוונטי . 

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם

כמו שכתבתי בתחילת השירשור, יש ויטרה מונית היברידית מלאה שהגיעו ביבוא מקביל. 

זה אכן לא משהו נפוץ אבל יצא לי לראות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...