Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ברכישת רכב בטרייד - התייעצות

netanel1014

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

רכשנו רכב בטרייד לפני שבוע בחברה גדולה. 

החברה לקחה את הרכב שלנו לבדיקה ואנחנו את שלה. לאחר הבדיקות נסגרה עסקה על סכום מסויים ונחתם חוזה. 

הכסף הועבר במלואו. 

לאחר שהכסף עבר והעסקה נחתמה הנציג דרש מאיתנו ספר טיפולים לרכב. 

הרכב אצלנו כשנתיים ועבר 2 טיפולים. הבעיה שהטיפולים נעשו במוסך פרטי בתשלום מזומן וללא קבלות. 

בעל המוסך לא מוכן בשום אופן להוציא קבלות על הנעשה. 

החברה מצידה אמרה שאי אפשר להשלים את העסקה היות וזה תנאי הכרחי (מה שלא מובן לי כי כבר העסקה נסגרה ללא התנאי הזה בכלל). 

זה או לבטל אותה ולשלם קנס 5 אלף (זה מעוגן בחוזה) או לשלם תוספת של 5 אלף כדי ל"השלים את העסקה" זה מרגיש ממש סחיטה. 

מה דעתכם? מה עושים במצב הזה? 

IMG-20250520-WA0019.jpg

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כאן שאלה משפטית.

כתוב שאתה צריך להעביר ספר טיפולים או היסטוריית טיפולים מלאה, לא כתוב מה צריך להיות בה.

אם היה חסר טיפול אחד, איך היתה ההתייחסות? מוזר שזה לא מפורט בחוזה.

(לא משפטן ולא עו"ד)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא ציינת איזה רכבים?

אם הרכב סחיר, נסה למכור אותו לבד במחיר שהטרייד הציע לך (בלי ההפחתה של ה 5000 ש"ח).

אם הרכב שאתה קונה לא סחיר (ואם זה אקפליס קרוס אז הוא לא), הייתי לוקח את הכסף ופונה למקום אחר, הפעם תוך הדגשה מראש שהרכב שלך בלי היסטורית טיפולים.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, `Infinity כתב:

למה לא ציינת איזה רכבים?

אם הרכב סחיר, נסה למכור אותו לבד במחיר שהטרייד הציע לך (בלי ההפחתה של ה 5000 ש"ח).

אם הרכב שאתה קונה לא סחיר (ואם זה אקפליס קרוס אז הוא לא), הייתי לוקח את הכסף ופונה למקום אחר, הפעם תוך הדגשה מראש שהרכב שלך בלי היסטורית טיפולים.

יונדאי אקסנט. 

עושים טרייד כדי להפטר מהכאב ראש שיש בתהליך מול קונים. בסוף קיבלנו כאב ראש אחר. 

העסקה בוטלה. אפשר לנעול. 

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • רעיון גרוע 1
  • מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא משפטן אבל: במסמך לא כתוב מה נדרש מהסטוריית טיפולים ונראה לי שזו בעיה שלהם שהם פספסו. מציע שתשאל בפורום המשפטי, בטוח יידעו יותר לעזור לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...