Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

כיום אני נוסע על מאזדה 3 שנת 2016 עם מנוע 2000 ומעוניין להחליף לרכב שיעמוד בצרכים העכשוויים שלי. 

אני נוסע בממוצע כ 25k קילומטר בשנה כאשר מרביתם בכביש מהיר וללא פקקים לכן חשוב שהרכב יהיה חסכוני בדלק.

הרכב צריך להיות מרווח באופן יחסי כי בעז"ה אנחנו לפני לידת תאומים. 

התקציב הוא 60 אלף שקל. 

אני חשבתי על ג'יפוני דיזל אבל מאד מבולבל ולא מבין בדיזל בכלל, על מה אתם הייתם ממליצים? 

פורסם

למה להחליף??

לפעמים נראה לי שאנשים לא פתחו לוי יצחק ולא פתחו יד2 לפני שחשבו איזה רכב רוצים.

איזה מערכות בטיחות יש לך ברכב ומה הצריכה שהוא עושה? צריכה עי חישוב ידני של קילומטר וכמה דלק יצא במשאבה, וזה לאורך כמה תדלוקים, לא כמה האוטו חושב שהוא עושה... שזה שקר בהרבה מאוד פעמים.

גיפון דיזל?  אין ממש דבר כזה. אולי דאציה. ב60 אלף שח? זה משהו עם קמ עצבני כנראה.

25 אלף בינעירוני אם אין פקקים כבדים, זה לא בטוח ששווה להחליף את הרכב הנוכחי.

בסכומים כאלה וחיסכון בדלק, זה רנו מגאן דיזל שהיא סבבה לבינעירוני,  רובן יוצאות ליסינג וב60 אלף זה למצוא מישהו שקנה מליסינג ומוכר יד2,

או היברידי, שיותר טובה לעיר  וב60 אלף יש מצב גם לעניינים, בטריה וכו, כי תקבל רכב עם קמ מטורף או ממש ישן או שניהם

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...