Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אשמח להמלצות על מקום עם מחירים טובים באזור המרכז לרכישת שמנים\חלקים לצורך טיפול שנתי לרכב מסוג קיה + מוסך אמין באזור המרכז שמסכים לגבות רק על העבודה כאשר אני מביא לו את החלקים לטיפול

תודה!

עריכה אחרונה על ידי wzo4
פורסם

משה חלפים והמוסך שלצידו G-sport בפתח תקווה. 

• רעיון טוב! 4

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא מכיר.
את ליאב נגר מכיר, גם מבעלי החנות (של אבא שלו) וגם בעלי המוסך.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אוטו מודיעין בבני ברק, למרות שמשה חלפים בפ"ת יותר מקצועי ויותר זול

אם תחליט ללכת לאוטו מודעין כדאי שתדע מה אתה קונה ואל תסמוך על ההמלצות שלו, כי לעומת המחיר שהוא שפוי הוא ממש לא כזה...

• רעיון טוב! 1
פורסם

אוטו מודיעין זו כבר קבוצה של חנויות בבעלות אותה המשפחה , הראשונה היא בבני ברק, יש סניף בפתח תקווה ברחוב שנקר 13  . המחירים לא הכי זולים אבל המקום אמין מאוד. 

וכמו שנכתב מעלי - דע מראש מה אתה רוצה וצריך.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 44 דקות, zaf כתב:

המקום אמין מאוד

כנראה שיש הבדל בין הסניפים, כי בבני ברק יש שני סניפים ובשניהם מנסים לדחוף דברים

כמו תקנה שמן דפוק בזול ושים תוסף, לרכב שלך צריך 4 ליטר לגיר בזמן שצריך 2.3 ליטר. ועוד חארטות שהם דופקים בביטחון

מה שאצל משה (שאגב התוודעתי עליו דרך הפורום) זה בחיים לא קורה, שוב אוטו מודיעין זולים אבל אם אני ממליץ למישהו אני רוצה שידע את כל התמונה

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, shlomiko כתב:

אוטו מודיעין בבני ברק

תודה! כמובן שאקח איתי רשימה של מה שצריך, האם יש ליד גם מוסך אמין שיסכים לתשלום רק על עבודה?

פורסם
בתאריך 15.2.2025 בשעה 20:24, shlomiko כתב:

מוסך אדיר ברחוב ברוך הירש 4 צמוד לאוטו מודיעין, שמעתי עליו מחמאות אם כי לא יצא לי להיכנס אליו אישית

תיקון טעות, המוסך המדובר זה נאדיר באזל שנמצא על הסיבוב ברוך הירש - מצדה

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 21.2.2025 בשעה 12:45, shlomiko כתב:

תיקון טעות, המוסך המדובר זה נאדיר באזל שנמצא על הסיבוב ברוך הירש - מצדה

אני כן מוצא את מוסך אדיר בברוך הירש 4, אבל לא מוצא את נאדיר באזל, גם לא בgoogle street view מ2022, יש על הסיבוב רק את "מוסך בני ברק" בברוך הירש 2.
נאדיר באזל זה מוסך חדש? אולי בגלל זה הוא לא מופיע?

אני ממש מעדיף חנות חלפים ומוסך באזור הזה של בני ברק כי הוא ממש קרוב אליי לעומת פתח תקווה שיכול לקחת שעה+ של נסיעות

תודה! :)

עריכה אחרונה על ידי wzo4
פורסם

מוסך אדיר , לפחות ממה שאני זוכר ומכיר, התמחה, היה מורשה מיצובישי בזמנו. 

הכי פשוט, שאל בחנות החלפים. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 40 דקות, zaf כתב:

הכי פשוט, שאל בחנות החלפים. 

אני יותר סומך על חברי הפורום פשוט :) במיוחד כשהזהירו קצת מהאמינות של החנות חלפים בבני ברק

• פיתרון
פורסם

דווקא ההמלצה לנאדיר הגיע דרך אוטו מודיעין, חבר שהלך אליו לטיפולים סדרתיים היה דווקא מרוצה מהמחיר והשירות

המיקום שלו נמצא כמעט על הסיבוב של מצדה אולי חנות שניה או שלישית, לפי מפות גוגל זה נמצא ממש באותו מקום - אבל על המוסך עצמו כתוב נאדיר באזל

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...