Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח על חנייה בחניית נכה

פוסטים מומלצים

שלום,

לשכן שלי יש חניית נכה מסומנת עם מספרי הרכב שלו לעיתים הוא לוקח ממני את הרכב שלי ומחנה בחניה המסומנת ולפעמים אף אומר לי שניתן לחנות בחניה כי הוא לא צפוי להשתמש בה בשעה הקרובה

קיבלתי דוח על חניה ליד תמרור 437 ומתחתיו תמרור 439 ניסיתי לערער שהשכן החנה ואו הסכים לי לחנות והבקשה נדחתה

השאלה שלי אם בבית משפט יש סיכוי לזיכוי? כמובן שהוא יבא להעיד ואו ישלח תצהיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא יכול להגיד לך מה יחליט השופט. יש סיכוי לזיכוי, ומצד שני זה גם עלול להגיע לשלילת תו נכה של השכן ( בחודשים האחרונים הנושא תופס תאוצה מבורכת) בשל שימוש לרעה. גגל את המושג .

ראוי לציין כי חניית נכה היא לא רכושו של השכן ולכן אינו יכול לעשות בה שימוש כרצונו. אחרי שיפוג תוקפו של תג נכה/תיגמר זכאות, החניה תחזור להיות נחלת כלל או תוקצה עבור נכה אחר

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שרשמו מעליי, חניית נכה עם מספר רכב איננה חניה אישית ופרטית שבעל תג הנכה יכול לאשר לאחרים לחנות בה (או להשכיר אותה), זו חניה לשימוש רכבו של הנכה בלבד שרשום בתמרור, יתרה מכך, אפילו אם לנכה יש שני רכבים ומופיע בתמרור החניה רק רכב אחד ואותו נכה מחנה את רכבו השני שלא מופיע התמרור, הוא יקבל דו"ח והדו"ח תקין וחוקי לחלוטין.

אתה יכול להביא אותו כעד, או שירשום מה שבא לו, הסבירות שהשופט יזכה אותך הוא די אפסי ויתרה מזאת יש מצב שהשופט אפילו יורה לעירייה להסיר את חניית הנכה לאותו שכן, או שהעירייה תחליט על דעת עצמה לבטל את החניה עקב השימוש לרעה. 

כדאי שתשלם את הדוח ותלמד להבא לא לחנות בחניית נכה, תתנחם בעובדה שלפחות קיבלת "רק" דו"ח ושלא גם גררו לך את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי crazyj
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, fatboy1340 כתב:

זה גם עלול להגיע לשלילת תו נכה של השכן ( בחודשים האחרונים הנושא תופס תאוצה מבורכת)

משהו אופרטיבי? חוץ מרעש בתקשורת ושחרור החשודים המליונרים למחרת לא שמעתי על צעדים שננקטו.

עדיין מס' תגי הנכה עומד על 665 אלף.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להגיד שבעיר בה אני מתגורר, בוטלו בזמן אחרון מספר חניות נכים בשל שימוש לרעה/חוסר שימוש. לפי דברי מחלקת הפיקוח, חלקן בוטלו בגלל דיווחים מתועדים של שכנים. 

קיימת גם אופציה לסנקציות של ביטוח לאומי, אבל על כך אין לי מידע

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...