Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברכב דונגל,

היתה לי פעם בעיה ובמוסך הראו לי שהדונגל לא תקין והחליפו לי אותו,

לצערי לא יכולתי לראות את המיקום שלו.

פורסם

השאלה שלך שקולה לשאלה כמו "איפה הקופסאות בסניפי שופרסל?" אילו קופסאות - שימורים? אחסון מזון? דגני בוקר?

דונגל זה שם כללי למשהו קטן שמחברים לאנשהו כדי לקבל פונקציונליות נוספת. רכב לא מגיע עם שום דונגלים מהמפעל, כי הוא מכיל את כל הפונקציונליות המתוכננת.

על איזה סוג של דונגל אתה מדבר? הנפוצים ביותר ברכבים הם OBD-II וקישוריות סלולרית למערכות מולטימדיה לא מקוריות. אנא נסח את הבעיה שאתה מנסה לפתור באופן ברור יותר.

פורסם
לפני 17 שעות, chrono כתב:

השאלה שלך שקולה לשאלה כמו "איפה הקופסאות בסניפי שופרסל?" אילו קופסאות - שימורים? אחסון מזון? דגני בוקר?

דונגל זה שם כללי למשהו קטן שמחברים לאנשהו כדי לקבל פונקציונליות נוספת. רכב לא מגיע עם שום דונגלים מהמפעל, כי הוא מכיל את כל הפונקציונליות המתוכננת.

על איזה סוג של דונגל אתה מדבר? הנפוצים ביותר ברכבים הם OBD-II וקישוריות סלולרית למערכות מולטימדיה לא מקוריות. אנא נסח את הבעיה שאתה מנסה לפתור באופן ברור יותר.

הבנתי,

אני מחפש את הדונגל קישוריות סלולרית למערכות מולטימדיה,

תודה.

לפני 15 שעות, ברנד כתב:

אם יש לך מערכת של טויוטה קונקט 

אז או שהדונגל נמצא בכיסוי של הכריות אויר ליד הדלת הימנית 

או שזה נמצא מאחורי המערכת

יש לי מערכת של טויוטה קונקט 

אז אפשר להגיע לדונגל לבד?

לפתוח את הכיסוי של הכריות אויר או לפרק את המערכת?

או רק במוסך?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...