Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי. מטפל בפולקסוואגן קראוול במוסך גיא מוטורס שילת.

מוסכים מתמחי יבואן וגם מורשי יבואן לא מחזיקים ממש את כל החלקים. אני צריך השלמה / החלפה של כמה חלקי פלסטיק קטנים ומרגיזים ברכב. באיזה מוסך יבואן יש את המלאי הגדול ביותר לחלקים אלו?

אין לי מקט”ים. אחרת הייתי מזמין לבד 

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כנראה שאף מוסך (גם לא המרכזי) מחזיק במלאי שוטף חלקי פלסטיקה. הנוהג הוא שאתה ניגש למחסן החלפים במוסך, מאתר את המק"טים הדרושים והם מזמינים עבורך. אם החלקים קיימים במלאי היבואן, תקבל אותם לרוב תוך יום-יומיים. אם החלקים אינם במלאי בארץ ודורשים הזמנה מחו"ל, לרוב תקבל אותם בתוך שבועיים עד חודש. 

• אהבתי 1
פורסם

איזה ממוסכי צמפיון הוא המרכזי (דהיינו צמוד למחסן החלפים המרכזי)?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 16.12.2024 בשעה 23:40, tinoki כתב:

איזה ממוסכי צמפיון הוא המרכזי (דהיינו צמוד למחסן החלפים המרכזי)?

מוסך מוטור-אפ בפתח תקווה, אני לא יודע אם הוא הכי גדול בארץ

אבל זה מוסך של צ'מפיון ששולח חלפים לכל הארץ, כולל השטחים

תנסה לבדוק מולם או מול מגה חלפי רכב, שזה בעצם המחסן ונקודת השיווק שלהם

• אהבתי 1
פורסם

אם אתה כבר מטפל ״מחוץ לרשת״ היבואן, אצל גיא, נסה לגשת לטי.גי מוטורס באימבר 10 פתח תקווה, לתומר יש גם את החלפים המשומשים לכל רכבי קבוצת פולקסווגן. 

מנסיונם של חברים ובני המשפחה, ללא אכזבות עד כה , תמיד נמצא פתרון (חדש או משומש) 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...