Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מזמן כבר לא צריך להכנס להגדרות של הטלפון. בגרסאות האנדרואיד האחרונות הוא מקפיץ לך שאלה האם לאפשר התקנה מהמקור הזה וזהו.

2. לגבי צד ג' - ידוע. עדיף לבחור בתפרון OPEN SOURCE שנמצא בשימוש רבים ויש לו ביקורות טובות. להזכירך שגוגל עצמה אוספת עליך הכל בערך.

3.ממש לא מגדיר אותך כפרימיום. אין להם שום יכולת להתערב בצד שרת. מה שהיא עושה היא טוויקים ומניפולציות על מנת לתת לך ערך מוסף (שחלקו אכן נמצא בפרימיום). יש הבדל גדול.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מלא דרכים ופתרונות לעקוף כל דבר. אבל בחייאת... רובנו עבר את גיל 14. למי יש זמן וראש להתעסק עם השטויות האלו? מנוי במחיר של מנה פלאפל או אם לדבר בשפת הפורום- שני ליטר בנזין שנשרפים בלחיצה בריאה אחת בלי יותר מדיי חשבונות.

צריכים לדעת לבחור את המלחמות הנכונות בחיים. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 37 דקות, taranta כתב:

3.ממש לא מגדיר אותך כפרימיום. אין להם שום יכולת להתערב בצד שרת. מה שהיא עושה היא טוויקים ומניפולציות על מנת לתת לך ערך מוסף (שחלקו אכן נמצא בפרימיום). יש הבדל גדול.

היה מותקן אצלי עד לפני כחצי שנה וזה מה שהוא עשה, כולל הוספת תג 'פרימיום' בנקודות אסטרטגיות בממשק המשתמש וחיווי רלוונטי כשנכנסים להגדרות. יתכן שבשאר ההיבטים אכן חל שיפור שאתה מציין, אבל אני בספק אם המודל הבסיסי השתנה עד כדי כך.

לפני 13 שעות, hans כתב:

חבר'ה, תתרגלו, נגמר תור הזהב של הכול חינם בהייטעקס. לשלם. או לא לצרוך...

אני חושב שהבעיה העיקרית פה היא שגם אם משלמים, נותני השירות האלה ממשיכים להתייחס אליך כמו לפח אשפה.

דוגמה עדכנית: 'אצלנו' ביבשת הקלאסית יש כל מיני חוקים של פרטיות ואבטחת מידע שלפיהם צריך לבקש רשות לפני ששמים לך עוגיה על המחשב או שולחים פרסומת בהתאמה אישית. לפיכך, חלק מהרשתות החברתיות נותנות לנו אפשרות לבחור אם אנחנו רוצים לשלם בדאטא או בכסף. לאחרונה הרגשתי עשיר במיוחד והחלטתי לעשות חודש נסיון במטא - 13 יורו לפייסבוק ועוד 5 יורו לאינסטגרם. ובכן, נחש מה: הפרסומות אכן נעלמו, אבל איכשהו עדיין כל פוסט חמישי בפיד שלי הוא sponsored שאינו אלא פרסומת קצת יותר אלגנטית. וזה אפילו לא איזה paid promotion של סלבריטי שמספר איך המוצר שינה את חייו אלא פשוט זבל סיני בדרופ-שיפ שאני מוצא במחיר נמוך פי חמישה בעלי-אקספרס ושמעולם לא הבעתי בו שום עניין, אבל מטא הזונות החליטו לדחוף לי בכ"ז למרות ששילמתי כמו גדול.

כאשר ההייטעקס כהגדרתך מתנהלים בצורה כ"כ מחפירה וחסרת כבוד בסיסי ללקוח, כבר אין לי שום יסורי מצפון בהתקנת חוסם פרסומות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 59 דקות, Derish כתב:

הפרסומות אכן נעלמו, אבל איכשהו עדיין כל פוסט חמישי בפיד שלי הוא sponsored שאינו אלא פרסומת קצת יותר אלגנטית.

זה מבאס. מה המטרה אז לשלם להם?! 

פורסם
לפני שעה, taranta כתב:

עם כבר פותחים את זה - החיפוש של גוגל מת מבחינתי. אין לי מושג איך הם הצליחו אבל פשוט חיסלו אותו.

נוראי

הכל שם ספונסרד ולפעמים לא קשור

החיפוש של יוטיוב גרוע אף יותר, אץה מחפש שם מדויק של סרטון ומקבל 5 סרטונים קשורים באותו נושא, וכל היתר זה כבר for you

פורסם
לפני שעתיים, taranta כתב:

עם כבר פותחים את זה - החיפוש של גוגל מת מבחינתי. אין לי מושג איך הם הצליחו אבל פשוט חיסלו אותו.

ChatGPT הגיע בתזמון מושלם שבו גוגל היו רדומים לגמרי, והתגובה המאוחרת שלהם הייתה כל כך גרועה שהם עד עכשיו ממשיכים לירות לעצמם ברגל. הגרסה הנוכחית של חיפוש ברשת דרך ChatGPT (שעליו אני משלם במיטב כספי...) היא שובר שיוויון מרעיד עולמות. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האמת שאת החיפוש של CHATGPT עדיין לא ניסיתי. איך הוא? 

גוגל לא "נרדמו בשמירה", הם פשוט החליטו למקסם את הרווח על חשבון המוצר.

עיקר הבעיה שלי היום זה שאני מחפש תשובות לשאלות מקצועיות ומקבל דברים לא קשורים לחלוטין (+ תוצאות ממומנות כמובן).

פורסם

אם אתה מחפש תשובות מקצועיות, chatGPT משתפר בזה בעקביות, וכבר יותר טוב מגוגל - עם הניסוח הנכון הוא גם כותב לך מדריך איך לעשות את זה ("סיכום שיעור" עם מינימום הזיות/שקרים) וגם מספק לך קישורים למדריכים או קישורים לכלים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 16.12.2024 בשעה 08:02, taranta כתב:

אני אישית בעיקר חוסם כי הם דוחפים פרסומות של מיסיון,

לפני 22 שעות, garicho כתב:

הפרסומות שלי הן בעיקר לגו או אולד ספייס…

כל אחד והמסיון שלו.  😉

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 16.12.2024 בשעה 22:50, taranta כתב:

אגב, בשקט בשקט גוגל התחילו לתמלל הודעות בCHAT שלהם (אם מישהו משתמש). גם בעברית.

פורסם
בתאריך 16.12.2024 בשעה 01:14, DubelBoom כתב:

חוסמי הפרסומות הוותיקים הפסיקו לעבוד בכרום בגלל שינוי של גוגל. צריך להתעדכן לחדשים, שעובדים קצת פחות טוב (ובגלל זה גוגל הכניסו את השינוי הזה).

תנסה את החוסם פרסומות הזה: https://chromewebstore.google.com/detail/ublock-origin-lite/ddkjiahejlhfcafbddmgiahcphecmpfh?hl=en&pli=1

הגרסה הרגילה שלו הייתה הטובה ביותר, מאז השינוי היא עובדת רק בפיירפוקס. גרסת הלייט מותאמת לשינויים של גוגל.

תודה התקנתי אותו וביומיים האחרונים אני רואה שינוי לטובה אבל לא 100%. לפעמים בתחילת כל סרטון המסך ריק ונראה שזה ככה בכוונה כדי למשוך זמן למשך מספר שניות מעצבנות. כמו כן לפעמים יש פרסומות אבל קצרות או שיש אפשרות לדלג. ולפעמים הסרטון מתחיל בלי פרסומות. אז בסך הכל התוסף עושה עבודה טובה בהשוואה לקודמים שהותקנו. מתחיל להבין שאין מנוס ולהתחיל לשלם אבל מרגיז שבשביל 10 צפיות ביום צריך לעשות מנוי

פורסם
בתאריך 16.12.2024 בשעה 14:19, omricn כתב:

23.90 ש"ח לחודש. תחשוב כמה זה חשוב לך וזהו.

מניסיון, עולם אחר.

מסכים לגמרי. גם אני וגם הבת משלמים (לחוד) על פרימיום. שנינו צרכני יוטיוב גדולים.

אני יכולתי לחיות עם הפרסומות המציקות שלהם ו/או עם החוסם פרסומת המקרטע,

אבל הפרסומות לתרום לילדים חולי סרטן שברו אותי ורכשתי מנוי.

אני בכנות חושב שהמנוי שווה  לי  24 שח בחודש. 

☝️

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 שעות, yossy כתב:

מסכים לגמרי. גם אני וגם הבת משלמים (לחוד) על פרימיום. שנינו צרכני יוטיוב גדולים.

אני יכולתי לחיות עם הפרסומות המציקות שלהם ו/או עם החוסם פרסומת המקרטע,

אבל הפרסומות לתרום לילדים חולי סרטן שברו אותי ורכשתי מנוי.

אני בכנות חושב שהמנוי שווה  לי  24 שח בחודש. 

☝️

מעניין שהזכרת את הפרסומות האלה, הייתה תקופה שהיה בליץ שלהן אבל עכשיו אני כבר לא זוכר מתי שפרסומת כזו קפצה לי...

כנראה אתה לא היחידי שזה הציק לו מאוד.

• רעיון טוב! 1
פורסם

משלם מזמן ולא סובל. יש סכומים שאני לא מוכן להתעסק איתם בכלל. 

20 וממשהו שח בחודש לא מעניין להתעסק עם פריצות, או שאני לא חכם ומבין מספיק. 

מהמשכן ליד זה ויתרתי על יס ועברתי ל free tv 

זה אני מבין חסכון

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...