Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי ביוטיוב סרטונים של הספורטאז החדשה וכשהגעתי לסוכנות של קיה הם ממש לא התלהבו לתת לי מידע ואמרו שיקח זמן... שניסיתי לשאול בפורום של קיה בפייסבוק מישהו דאג לא לאשר לי את הפוסט.

מישהו יודע מתי זה אמור להגיע לארץ?

הבנתי שבדגמים החדשים הגיר לא יהיה רובוטי.

פורסם (נערך)

זה סהכ מתיחת פנים ולא דגם חדש לגמרי.

לא סביר שיחליפו גירים

הדגם הושק לפני שלושה ימים סהכ

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפני כשעה, Car38 כתב:

הבנת לא נכון - עיקר שינויים עיצוביים. גם בתא הנוסעים, וגם מבחוץ. מצ"ב סקירה:

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היבואן כנראה מנסה למכור מלאים ישנים לפני, (אותו סיפור במיצובישי - חבר רצה להזמין אוטלנדר חדשה EV ושאל מתי יגיע דגם מתוח פנים, ענו שלא ידוע ולא יכולים לתת תשובה, הפסידו לקוח).

פורסם
לפני 13 שעות, Car38 כתב:

היי,

ראיתי ביוטיוב סרטונים של הספורטאז החדשה וכשהגעתי לסוכנות של קיה הם ממש לא התלהבו לתת לי מידע ואמרו שיקח זמן... שניסיתי לשאול בפורום של קיה בפייסבוק מישהו דאג לא לאשר לי את הפוסט.

מישהו יודע מתי זה אמור להגיע לארץ?

כמו שאמרו לך כאן, הם לא יגידו לך כי רוצים למכור את הישן, וגם לפעמים מודיעים למנהלי אולם ולסוכנים רק ברגע האחרון.

אני ראיתי איזה סרטון ביוטיוב לפני כשבועיים שאומר שהרכבים לשוק האירופאי ישארו עם אותו הגיר ולשוק האמריקאי יגיעו עם גיר אוטומטי ולא רובוטי, אני לא יודע עד כמה המידע הזה נכון.

אני הייתי מהמר שהרכבים החדשים יגיעו לארץ במהלך חודש מרץ 2025 ובמחיר מפולפל במיוחד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

מכירות מתוכננות למאי 25.  השקה מקומית צפויה באפריל.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...