Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מייצבים וידאו ארוך?

DareDevil

פוסטים מומלצים

צילמתי סרטון של 50 דקות ובגלל שהחזקתי אותו ביד, אז יש בסרטון תזוזות רבות שאותן אני רוצה להוריד, יש דרך לעשות את זה? אולי איזה כלי של AI?

תודה מראש לעוזרים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתכוון לערוך החוצה קטעים, יש כלי שנקרא OBS שמאפשר לך להזרים/להקליט קטעים מתוך וידאו שמתנגן לך במחשב , למשל עם vlc , ולקבל סרטון ערוך.

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכוון לבצע עריכה, רק לייצב את התזוזות שיש בוידאו

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אני לא מכיר משהו ספציפי למטרה הזו, אבל בתוכנה Adobe Premiere Pro יש משהו שנקרא warp stabilizer, אם יש לך גישה לתוכנה הזו- חפש על זה

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצאתי אפליקציה באנדרואיד, אני מנסה אותה, מקווה שאני אצליח.

תודה בכל מקרה (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל שזה קשור לשביעי, יש מישהו שאולי אתם מכירים שירצה לבצע את העריכה בחינם?

Ready To Rock
Ready To Rumble

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק רוצה לייצב את הוידאו ולהוסיף תמונות וזהו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונה לייצב? תמונה רועדת, רצה מהר מידי, לא ברורה?

אחת השיטות היא להאיט את קצב הפריימים ולסנן החוצה חלק. ואז להחזיר לקצב גבוה יותר, זה נותן אשליה בעין של תמונה ברורה יותר. 

זה דורש תכנה/עורך וידאו שמסוגל לפרק את הסירטון לפריימים בודדים ולהרכיב חזרה.

• מעניין 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות, zaf כתב:

תמונה רועדת ולא ברורה

פניתי כבר לעדות 710 ומטה ההסברה האזרחי. נראה לאן זה יתקדם.

תודה (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...