Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעקב איך הילדים נוהגים

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מזדה 5 2012 הילד קיבל רשיון ואני מזהיר אותו שלא יעבור את המהירות מעל שמונים

יש איזה מכשיר א-לקטרוני שיכול לבדוק את זה

תודה

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמון...

חוץ מזה, בכביש מהיר יכול להיות מסוכן לנסוע 80 קמ"ש.

יש תקופת מלווה, אתה כבר יכול להבין מה הכישורים וסגנון נהיגה של הילד .

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן, יש מערכת כזאת, וקוראים לה איתוראן SAFETY ולנהיגה בטוחה יש הרבה מרכיבים, מהירות היא רק אחד מהם, ולנהוג במהירות איטית יותר מהתנועה, יכול להיות מסוכן מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 9 שעות, vladclar כתב:

אמון...

👍 הדבר הכי בסיסי, שחייב להיות במשפחה.

לפני 9 שעות, vladclar כתב:

יש תקופת מלווה, אתה כבר יכול להבין מה הכישורים וסגנון נהיגה של הילד .

טיפה בעייתי, כי מדובר בחודשים הראשונים, בהם לנהג החדש עדיין חוסר ביטחון עצמי. הצרה היא אחרי שנה - שנתיים, כאשר מגיע שלב עודף הביטחון העצמי, ואצל זכרים צעירים השילוב שלו עם הטבע  התחרותי של הגיל זו עלולה להיות בעיה.

@efraimc תן לילד לנהוג כמה שיותר כאשר אתה או אשתך לצידו. תתחיל בקצת אימוני היכרות במגרש ריק, ואז ממש שיעורי נהיגה בהדרכתך. ולתת להם לבצע כמה שיותר נסיעות בהשגחה, מקפיצה לדואר ועד טיול של 200 ק״מ, כשלידם מבוגר אחראי וערני שייתן להם טיפים. הם למדו ממה שראו אצלך 18 שנה וההדרכה שלך תחלחל.ֶ ומצד שני לא יעזור כלום, לכל אחד יהיו השטויות שלו.למשל מה שמוציא אותי מדעתי אצל הבנים שלי - הנטיה להשאיר רק יד אחת על ההגה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 26 דקות, sperial כתב:

מה שמוציא אותי מדעתי אצל הבנים שלי - הנטיה להשאיר רק יד אחת על ההגה.

תהיה רגוע 90% מהנהגים (הזכרים) 90% מהזמן נוהגים עם יד אחת על ההגה ולא זה מה שגורם לתאונות... 

אם כבר נכנסו לעצות של הדרכת נהג חדש/צעיר, אני מציע להתמקד בדברים החשובים כמו לא לנסות לקרוא הודעות או להשיב להם, ואם בנסיעות הראשונות הדרכה על כיוון מראות וריכוז נדרש בנסיעה בינעירונית.

פורסם

אתה מזכיר לי את שר התחבורה שאמר שלא צריך חגורות בטיחות, גבר אמיתי נותן קונטרה עם הידיים.  שליטה ברכב היא דבר בסיסי. נכון שבשיוט יד אחת תספק את הכוח הדרוש, אבל בסטיה הקלה ביותר ממנו כבר עשוי להדרש יותר כוח, כזה שבשבילו דרושה אחיזה נכונה (שתי ידיים באיזור 10/2). והמעבר משגרה לחירום בכביש הוא עניין של שבריר שניה, לא מספיק כדי לשפר את האחיזה בהגה. בכל מקרה, הילדים יספגו הרבה מנהיגת הסובבים אותם, תן להם דוגמה אישית מהיום שבו הם יכולים לראות אותך ממושב הבטיחות.

לגבי הדרכה על רכב חדש - זה נכון לכל רכב ולכל נהג, גם זה שנהג על 100 רכבים על פני מיליון קילומטרים. אחד הדברים השנואים עלי בשכירת רכב בחו״ל הוא שלא רק שעלי להתמודד עם כבישים, חוקים ומנהגים לא מוכרים אלא שזורקים לי מפתח - ולך תסתדר עם ידית הילוכים, מפסק אורות ועוד על מיני פקדים שמעולם לא ראית.

• אהבתי 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

כשלידם מבוגר אחראי וערני

מבוגר וערני אלה לא דרישות קצת סותרות?

הדרכה כן אבל אחר כך אמון ולהסביר לו שמהירות לנהג חדש זה עוד פעם תיאוריה ועוד שנתיים נהג חדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

@discoTD5 בהחלט.

אם מבחינתך די ב-28 (ובקרוב 22) שיעורי החובה - אשריך. מבחינתי הילד צריך הדרכה בנהיגה בעולם האמיתי, מחוץ לתנאי המעבדה של המסלולים הקבועים של המורה. נהיגה בסמטאות צרות ומפותלות, נהיגה ממושכת בכביש מהיר, סתם נהיגה באזור לא מוכר - וכל זאת כשהאחריות שלו, בלי מורה שיניח יד על ההגה וילחץ על דוושת הבלם.

תגמר תקופת הליווי? תוכל לשחרר לפי תחושתך. יתכן שבתחילה רק נסיעות קצרות, עם הזמן החופש יגדל.

ואסיים בהתקלות שהיתה לי עם אשתי - אחד הילדים שהיה נהג די טרי יצא לדרך ואיחלתי ״סע בזהירות״ - התחלתי לחטוף קיטון של רותחין. התברר שקלטה ״סע במהירות״.

• מצחיק 2

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אתה מזכיר לי את שר התחבורה שאמר שלא צריך חגורות בטיחות, גבר אמיתי נותן קונטרה עם הידיים.  

הא? מי אמר את זה?

פורסם (נערך)

חיים קורפו

שר התחבורה בין 81 ל88

חידוד לאחר בדיקה- עד תחילת שנות ה80 לא הייתה חובת חגירה בתוך העיר, וכשעלה הנושא תגובתו הייתה המשפט הידוע.

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

אתה מזכיר לי את שר התחבורה שאמר שלא צריך חגורות בטיחות, גבר אמיתי נותן קונטרה עם הידיים

הציטוט המדוייק היה שלא צריך חגורות בטיחות בעיר, מספיק לתת קונטרה עם הידיים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצאתי את זה בינתיים. האמת שכמו שהוא הסביר את עצמו זה דווקא די מובן. הוא אמר שהתכוון שזו התחושה בקרב הנהגים בישראל (אז).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...