Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד מוביל מוכרים בהרבה מעל המחירון

squid12

פוסטים מומלצים

עם אבא ואמא כאלו אתה יודע מה עדיף להיות...

לפחות לפי המחירים זה לא רק הם. הסתכלתי באתר של חברה אחרת. כותבים לי מחיר מחירון 90,000 מחיר שלנו 80,000

אני נכנס למחירון לוי יצחק המחיר הרכב לפני הפחתות בכלל 85,000. 

אם אני מכניס את ההפחתות יוצא לי הרבה פחות מ 80,000

שקניתי את הרכב הנוכחי לפני 5 שנים בכלל כתבו מחיר 50% יותר מהמחירון אבל מכרו לי קצת מעל מחיר המחירון כולל הפחתות 

בתאריך 8.8.2024 בשעה 14:30, סולל הדרך כתב:

אנשים אוהבים לקנות בנוחות, עם קפה אשראי ואיש מכירות עם עניבה

הפגושים מבריקים, על הכיסאות יש ניילון ועל הצמיגים מרחו שמן

כל זה עולה כסף, מי ישלם את זה?

מי שהולך למכור רכב לוקח בחשבון שיקנו ממנו פחות ממחיר השוק 

מי שהולך לקנות רכב לוקח בחשבון שישלם יותר ממחיר השוק 

זה הרווח שלהם וזה הגיוני כי מי שצריך רכב לא יכול תמיד להסתדר בלעדיו תקופה לא ידועה ישלם את המחיר.

מכאן ועד נוכלויות המרחק גדול 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא זוכר שכתבתי שהם שנוכלים!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המחיר היה שווה את הרכבים אין בעיה לשלם...הבעיה שבין התמונות למציאות יש פער לא קטן..שלא לדבר על התיק של הרכבים לא תמיד עם הסטוריה..

על מודל חדש אין בעיה אבל דגם ישן יותר שיש לו צורך בהחלפת טימיינג זה משהו אחר...

בכל מקרה שווה לחפש ברכב בזמן הפנוי יש הרבה מידע ...

כמה פעמים נפלתי על המספר של בעל הרכב הקודם וקיבלתי לפעמים הסברים שחסכו לי לא מעט.

ככלל.. אני תמיד מחפש לפי הנתונים של הרכב משומש בארכיון של אתר AD לפני שאני נוסע...פעם אחרונה היה נחמד לקרוא על הירידת ערך בעקבות תאונה שלא הוזכרה במודעה של חברה גדולה... .

חבל שאין פיקוח על מודעות של מגרשים מוכרים...ליידע על תאונות לפחות... . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות הליסינג מוכנים לעיתים לקבל ל"טרייד אין" רכבים ישנים מאד על גבול הגריטה , ככה זה חוסך לקונה התעסקות

עם רכב ישן מאד ומלא מכות פח , והתעסקות עם כל מיני נוכלים וסוחרים שמציעים הצעות מגוכחות , מה שהרבה אנשים פוחדים מזה.

למי שלא רגיל לעשות עסקאות עם אנשים באופן כללי  וחרד מזה, זה יכול לחסוך גם "להפטר" מהרכב הישן וגם את ההתעסקות עם מוכרים פרטיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההודעה שלך היא ממש גושפנקה לזה שהשיטה שלהם עובדת. 

בוא אני אחדש לך, כול הנוכלים והסוחרים שאתה מפחד ליפול ברשת שלהם עם הצעות מגוחכות, זה בדיוק מה שקורה בטרייד אין ואפילו גרוע יותר. אתה רק פשוט לא יודע את זה. 

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, davemustaine87 כתב:

אתה רק פשוט לא יודע את זה. 

אתה יודע, אבל זה עם הרבה וזלין אז קצת פחות כואב...

עשיתי כמה פעמים טרייד-אין עם אופנועים, בידיעה ברורה שאני "מפסיד" כמה אלפי שקלים

תמורת הנוחות הזו של להחליף מפתח במפתח, ולא להתעסק עם קונים/מוכרים למיניהם.

בנוסף (לפחות בהונדה) הם נותנים אחריות במקרה של טרייד של משומש מול משומש,

ואפילו עומדים מאחורי האחריות הזו, ובמקרה אחד זה מאוד השתלם לי בשורה התחתונה.

(אופנוע עם תקלה חמקמקה שיכולה לשגע כל מכונאי, ושלקח למוסך המרכזי יותר משבועיים לאתר ולסדר,

ובזמן הזה גם קיבלתי אופנוע חלופי).

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לספר שעשיתי טרייד אין בfreesbe לפני שנתיים (ליספוריו אז) במחיר מחירון, רק בגלל שהרכב שרציתי לא היה רכב מבוקש(ניסאן סנטרה 2020 צורה ישנה יותר) הרכב היה במצב טוב, פרט לrecall ידוע שהיה צריך לבצע , לא היה משהו מיוחד.

העסקאות האלה באמת יכולות להשתנות בהתאם לפרמטרים שונים כמו ביקוש של הרכב שאתה רוצה וזה שיש ברשותך,האם יש סוחרים שיהיו מוכנים לקבל את הרכב שאתה מתכוון למכור(והרכב שהבאתי להם בטרייד היה במצב לא טוב חיצונית בלשון המעטה), ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שלמגרשים גדולים יש יתרונות וחסרונות.

בגדול זה נוח יותר מפרטי כי זו העבודה שלהם ולא מוכר עם הלוז שלו והקריזות שלו. ואפשר לראות מספר רכבים בזמן קצר.

ועניין המימון והעברת בעלות פשוט יותר.

אבל בסוף זה שירות שעולה כסף. ואין שם מציאות.

לגבי ההתמקחות מדובר בסוף בשוק חופשי אבל גם בהיבט הזה זה יותר קצר מפרטי. כי מוכר פרטי נמצא במצב דומה לקונה. מנסה להשיג עסקה טובה אבל יש לו הרבה אי וודאות.

במגרשים מי שמנהל איתךל מו"מ יודע, עוד לפני שהתחלת מו"מ, בדיוק על השקל מה הגבול התחתון שלו לרכב נתון ביום נתון. וזה גם מזרז עניינים.

אם תראה רצינות אבל לא התלהבות יתר ולא תהיה נעול על עסקה די מהר תגיע למחיר הנמוך ביותר האפשרי. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אומנם לפני 12 שנה אבל יש לי ניסיון רע איתם , אני לצערי הייתי צריך לגרור את טרייד מוביל לבית משפט לתביעות קטנות.

דווקא הרכב שמכרו לי היה במצב מכני טוב ובמחיר הוגן אבל היו ליקויים שסוכמו בכתב שהם יסדרו , הם התקשרו שהרכב מוכן ואשתי הגיעה לקחת את הרכב, הנחיתי אותה על מה להסתכל ולבדוק והיא התקשרה אליי מהמגרש כלום לא סודר כולל מצבר שהיו צריכים לשים לי חדש ולהחליף צמיגים ופלסטיקים שהיו שבורים בתא נוסעים. בקצרה הנציג נבהל שדיברתי איתו בטלפון וכלום לא סודר אז ליקט מקורולות אחרות במגרש גלגלים, מצבר ופלסטיקים והפועל שם החליף הכל במקום.

אחרי שיצאה משם כבר הרגישה שהצמיגים לא תקינים וההגה מושך הלכתי להחליף אותם לבד לצמיג איכותי במקום זבל סיני + כיוון פרונט ואחרי שבוע המצבר גם התפגר וכאן כבר חטפתי עצבים, תבעתי ואחרי כמעט שנה זכיתי בעלות של הצמיגים + הפרונט + המצבר ועוד קצת עוגמת נפש והוצאות. 

• מבאס 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@TZR84 למרות החוויה הגרועה שלך - לא הייתי משליך ממנה על כל הארגון. מעריך שחוויית הרכישה יכולה להיות שונה מאד בין סניף לסניף, ואפילו מאיש מכירות לאיש מכירות.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, TZR84 כתב:

אומנם לפני 12 שנה אבל יש לי ניסיון רע איתם , אני לצערי הייתי צריך לגרור את טרייד מוביל לבית משפט לתביעות קטנות.

דווקא הרכב שמכרו לי היה במצב מכני טוב ובמחיר הוגן אבל היו ליקויים שסוכמו בכתב שהם יסדרו , הם התקשרו שהרכב מוכן ואשתי הגיעה לקחת את הרכב, הנחיתי אותה על מה להסתכל ולבדוק והיא התקשרה אליי מהמגרש כלום לא סודר כולל מצבר שהיו צריכים לשים לי חדש ולהחליף צמיגים ופלסטיקים שהיו שבורים בתא נוסעים. בקצרה הנציג נבהל שדיברתי איתו בטלפון וכלום לא סודר אז ליקט מקורולות אחרות במגרש גלגלים, מצבר ופלסטיקים והפועל שם החליף הכל במקום.

אחרי שיצאה משם כבר הרגישה שהצמיגים לא תקינים וההגה מושך הלכתי להחליף אותם לבד לצמיג איכותי במקום זבל סיני + כיוון פרונט ואחרי שבוע המצבר גם התפגר וכאן כבר חטפתי עצבים, תבעתי ואחרי כמעט שנה זכיתי בעלות של הצמיגים + הפרונט + המצבר ועוד קצת עוגמת נפש והוצאות. 

אני מכיר אנשים שהתגרשו על הרבה פחות מלשלוח את האישה בסיטואציה כזו.

זכית בלביאה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...