Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד מוביל מוכרים בהרבה מעל המחירון

squid12

פוסטים מומלצים

היי,
אני בתהליך לרכישת רכב יד שניה בטרייד מוביל. החברה נראית לי ממש בסדר ויש להם מבחר גדול של רכבים, בנוסף יש אחריות מסויימת וכל זה מצויין רק שיש בעיה אחת - רכבים של 100K, 120k הם מוכרים באיזור ה9K מעל המחירון של לוי יצחק.

הטענה שלהם היא שהם חברה וכשקונים מחברה יש אמא ואבא, מה שלא קיים בקניה ממישהו פרטי - זה נכון, אבל עדיין זה לא נראה סביר, מישהו יודע לומר אם זה תקין בתקופה של היום? יש דרך להתמקח איתם ולהוריד משמעותית? אתם יודעים עד לכמה ניתן להוריד אותם במחיר?

כל פעם כשאני מעלה את עניין המחיר הם אומרים לי "הרכב הזה לא יצא מפה בפחות. אתה לא רוצה? אנשים מחכים בתור שתוותר"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

במחיר הזה אני מניח אתה מחפש רכבים די חדשים שאולי אף חלקם עם אחריות יצרן. לשלם כמעט 10 אלף מעל זה הרבה, ואפשר לחפש אצל אנשים פרטיים.

אנשים מחכים בתור? אז תן להם. בתוספת של 10 אלף אולי תקנה רכב שנתון יותר חדש אפילו בשוק הפרטי.

• רעיון טוב! 4

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרייד מוביל היא שעיסוקה סחר בכלי רכב.

היא יכולה להציע את כלי הרכב שברשותה במחיר שהיא חושבת שקונים מרצון ישלמו.

הם (כנראה) משלמים, אחרת המחירים היו יורדים.

לא מתאים לך? קנה במקום אחר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור, השאלה אם הם תמיד זורקים כזה מחיר ואז צריך קצת ללחוץ עליהם והם יורדים, או שהם לא יורדים מילימטר לא משנה מה? 

בטוח יש פה אנשים שמכירים ויודעים לענות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו בכל דבר - תלוי.

כל רכב והסיפור שלו - אין כללי אצבע.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רשמת מה דגם הרכב אותו אתם מעוניינים לרכוש. 

ישנם דגמים שנמכרים באופן כללי מעל המחירון,  גם מאנשים פרטיים.

תיכנס ללוח יד 2 ותראה אופציות אחרות של אותו הדגם,  עם יד, קילוטמראז' ומקוריות זהים.

אחרי זה תחליטו האם שווה לשלם את המחיר של טרייד מוביל.

מטבע הדברים, טרייד אין צריך גם להרויח על כל רכב, אחרת יפשוט רגל.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוחרי רכב ברמה נמוכה , הרבה מלל אפס תוכן.

חפש מידים פרטיות , שוק המשומשות מלא ברכבים ממודלים 22 ועד 24 , שים לב שמרבית המוכרים מנסים למכור לפי מחירון יד 2 שהוא לעיתים גבוהה משמעותית מזה של לוי יצחק.

מילת המפתח היא סבלנות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

החלפתי רכב בסוכנות טריידמוביל, בכל זאת סוכנות גדולה וכאילו אמינה.
במהלך הרכישה ביקשתי כמובן לוודא שהרכב עבר טיפול בזמן, והנציג הראה לי שאכן הנה במחשב שלו יש את טופס הטיפול.
הסריקה של הטופס היתה ממש ממש גרועה אבל היה ניתן לראות שאכן הרכב טופל, והרכב נרכש לשביעות רצוני.
אחרי כמה ימים כששיחקתי קצת במערכות , גיליתי שלא איפסו את הטיפולים והרכב מבקש טיפול.
רציתי להבין איפה הרכב עבר טיפול, התקשרתי ליבואן (מיצובישי) והם אמרו שלא היה שום טיפול אצלם, אז התקשתי להנציג שמכר לי את הרכב שישלח לי שוב את הטופס בשביל להתקשר למוסך שבו התבצע הטיפול.
הוא שלח לי שוב את הטופס הסרוק (מצורף) , ואז בהרבה מאמץ הבנתי שזה בכלל לא הרכב שלי.
למחרת לקחתי את האוטו לטיפול במוסך מורשה (וגם התברר לי שבקניה הקונה רכש חבילת טיפולים מלאה ל3 שנים, חסכתי!)
בטיפול עצמו אגב הוחלף פילטר מזגן על חשבוני 300ש"ח, לא יודע אם זה באמת היה הכרחי אבל זרמתי, ומקווה שהאוטו לא נפגע מהאיחור של כמה אלפי קילומטר מזמן הטיפול הנדרש.

מוסר השכל:
גם הסוכנויות הגדולות לא באמת אמינות (אני חושב שכמעט כולם יודעים את זה), אולי לא מזייפות ק"מ אבל בהחלט האמת היא לא נר לרגליהם.
אם מראים לך טופס לא קריא, כנראה זו בדיוק הכוונה של המוכר שלא תוכל לוודא מה שכתוב בטופס.

טופס טיפול לרכב.jpeg

• אהבתי 1
  • מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, squid12 כתב:

יש דרך להתמקח איתם ולהוריד משמעותית?

הם סוחרים מקצועיים שיודעים להעריך בצורה מדוייקת בכמה יצליחו למכור כל רכב.

מציאות לא תמצא שם (מבחינת מחיר יחסית לשוק).

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, nglancer כתב:

מוסר השכל:
גם הסוכנויות הגדולות לא באמת אמינות (אני חושב שכמעט כולם יודעים את זה), אולי לא מזייפות ק"מ אבל בהחלט האמת היא לא נר לרגליהם.
אם מראים לך טופס לא קריא, כנראה זו בדיוק הכוונה של המוכר שלא תוכל לוודא מה שכתוב בטופס.

מוסר השכל:

לא משנה באיזה מגרש אתה רוכש רכב - תטיל ספק בכל מה שמספרים לך - ותבדוק. במקרה שאתה מתאר נראה שמדובר בטעות בתום לב של המגרש,  וטיפשות של הבעלים הקודם שלא לקח את הרכב לטיפול אפילו שהטיפול כבר שולם מראש...

המגרש לא הרוויח דבר מהטעות הזאת.

• רעיון טוב! 4

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו חיים בעולם חופשי, אף אחד לא חייב למכור לך במחיר לוי יצחק, זה קו מנחה כדי שהקונהידע להעריך את מחירי השוק ויקל עליו לדעת מה אתה קונה ולאן אתה נכנס. כל מוכר זכאי לבקש איזה מחיר שבא לו לפי מה שהוא מעריך שהאוטו שווה ולפי מה שהוא חושב שיוכל למכור אותו, הרי לא היינו באים בטענות למי שמוכר מתחת למחירון שהוא מבקש פחות מלוי יצחק אז למה לבוא בטענות כשמבקשים יותר ?

לקניה ממגרש יש יתרונות ויש גם חסרונות ואתה צריך לעשות את השיקול שלך ממי לרכוש את האוטו, יש שחושבים שקניה ממגרש אמין (יש גם כאלה) הנותן אחריות של חלקים מסוימים של הרכב שווה את הרכישה מעל המחירון, אחרים סקפטיים יותר וחושבים שזה לא שווה את ההפרש במחיר.

תמיד ניתן למסות להתמקח, אם יצליח לך או לא תלוי ביכולת שלך להתמקח וביכולת של המוכר לנסות למקסם את הרווח שלו על הרכב, לנסות לא עולה כסף כך שאין לך מה להפסיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, nglancer כתב:

היי

במהלך הרכישה ביקשתי כמובן לוודא שהרכב עבר טיפול בזמן, והנציג הראה לי שאכן הנה במחשב שלו יש את טופס הטיפול.
הסריקה של הטופס היתה ממש ממש גרועה אבל היה ניתן לראות שאכן הרכב טופל, והרכב נרכש לשביעות רצוני.
אחרי כמה ימים כששיחקתי קצת במערכות , גיליתי שלא איפסו את הטיפולים והרכב מבקש טיפול.
רציתי להבין איפה הרכב עבר טיפול, התקשרתי ליבואן (מיצובישי) והם אמרו שלא היה שום טיפול אצלם, אז התקשתי להנציג שמכר לי את הרכב שישלח לי שוב את הטופס בשביל להתקשר למוסך שבו התבצע הטיפול.
הוא שלח לי שוב את הטופס הסרוק (מצורף) , ואז בהרבה מאמץ הבנתי שזה בכלל לא הרכב שלי.
למחרת לקחתי את האוטו לטיפול במוסך מורשה (וגם התברר לי שבקניה הקונה רכש חבילת טיפולים מלאה ל3 שנים, חסכתי!)
בטיפול עצמו אגב הוחלף פילטר מזגן על חשבוני 300ש"ח, לא יודע אם זה באמת היה הכרחי אבל זרמתי, ומקווה שהאוטו לא נפגע מהאיחור של כמה אלפי קילומטר מזמן הטיפול הנדרש.

מוסר השכל:

טופס טיפול לרכב.jpeg

למה התקדמת אחרי שראית את טופס הטיפול? הרי לא רואים פה כלום. 

הפרט היחיד שכן רואים, זה את מספר הרישוי, ובשניה אתה יכול לראות שזה לא המספר רישוי של הרכב שרצית לקנות. 

על אותו משקל הוא יכל לספר לך סיפור שהרכב עבר טיפול ולהראות לך קבלה על הטלוויזיה שהוא קנה, וזה היה תופס. 

לפני 17 שעות, squid12 כתב:

רק שיש בעיה אחת - רכבים של 100K, 120k הם מוכרים באיזור ה9K מעל המחירון של לוי יצחק.

למה בעיה? 

לפני 3 שנים, אחד הטריידים הגדולים הציע לי רכב ב-20 אחוז יותר מהמחירון. אמרתי תודה רבה והלכתי, אחרי רבע שעה הם התקשרו ורצו רק 15 אחוז מעל. 

בסוף קניתי במחירון את אותו רכב שמור מאוד מאדם פרטי.  

אם אתה יכול למצוא רכב במחירון אז שילכו לחפש. בניגוד לשווקים אחרים, כאן באמת יש לך אופציות אחרות. אתה לא חייב לשלם את המחיר שהם דורשים

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, davemustaine87 כתב:

למה התקדמת אחרי שראית את טופס הטיפול? הרי לא רואים פה כלום. 

הפרט היחיד שכן רואים, זה את מספר הרישוי, ובשניה אתה יכול לראות שזה לא המספר רישוי של הרכב שרצית לקנות. 

על אותו משקל הוא יכל לספר לך סיפור שהרכב עבר טיפול ולהראות לך קבלה על הטלוויזיה שהוא קנה, וזה היה תופס. 

למה בעיה? 

לפני 3 שנים, אחד הטריידים הגדולים הציע לי רכב ב-20 אחוז יותר מהמחירון. אמרתי תודה רבה והלכתי, אחרי רבע שעה הם התקשרו ורצו רק 15 אחוז מעל. 

בסוף קניתי במחירון את אותו רכב שמור מאוד מאדם פרטי.  

אם אתה יכול למצוא רכב במחירון אז שילכו לחפש. בניגוד לשווקים אחרים, כאן באמת יש לך אופציות אחרות. אתה לא חייב לשלם את המחיר שהם דורשים

הוא מראה לך את זה על המסך של המחשב שלו, אתה לא חושב שהוא משקר לך. אתה רואה שנעשה טיפול.

לפני כשעה, zvit כתב:

מוסר השכל:

לא משנה באיזה מגרש אתה רוכש רכב - תטיל ספק בכל מה שמספרים לך - ותבדוק. במקרה שאתה מתאר נראה שמדובר בטעות בתום לב של המגרש,  וטיפשות של הבעלים הקודם שלא לקח את הרכב לטיפול אפילו שהטיפול כבר שולם מראש...

המגרש לא הרוויח דבר מהטעות הזאת.

ע"י הצגת מצג השווא שהרכב עבר טיפול בזמן ,המגרש מכר את הרכב , זה וואחד רווח.
אם אתה מאמין בתום לב, יבושם לך, אני הייתי התמים היחיד בסיפור.

לפני 3 שעות, nglancer כתב:

היי

מוסר השכל:

טופס טיפול לרכב.jpeg

בשולי הדברים:
אין לי מושג איך זה הגיע לנושא הזה , אני חשבתי שזה חשוב להתריע על דברים כאלה, ורשמתי את זה כנושא ברכב כללי

אני לא יודע למה זה עבר לפה, כנראה המנהלים ראו טריידמוביל והחליטו שלמרות שאין קשר בין העניינים, הוא מתלונן על מחיר (שלא יקנה) ואני מתלונן על רמאות (אל תתן לאנשים לרמות אותך?) , צריך לאחד את הפוסטים.
האמת שההשקעה שהשקעתי בלכתוב את הפוסט (מי ישמע),  היתה במחשבה שזה חשוב לשים לב שגם כשמראים לך מסמך לפעמים עובדים עליך (אולי זה ברור מדי), בכל מקרה המנהל כנראה חשב שההשקעה שלי מיותרת ואין טעם להתאמץ.
בזמנו אחד המנהלים כתב שהאתר בנוי על זה שמשתמשים מוסיפים תוכן, זה 95% מהסיבה שהאתר קיים, וזו היתה אחת המוטיבציות שלי להוסיף את התוכן, ועכשיו סתם יצאתי ממורמר, חמוץ ומתלונן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...