Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, ProMeR כתב:

למה אסור לגעת בפורשה?

האמת שיש בזה משהו, ברור שלוטוס חדשה (ועוד עם עיצוב מדהים) ועם גיר ידני והגה הידראולי תקבל תשבוחות לא משנה איך הרכב.

הקונספט עצמו מספיק בשביל זה בעידן של היום שמשתוקק לרכבי נהג טהורים ברמה כזאת. זה שיוצא דבר כזה בשנת 25 על רקע המיקרוגלים או הרכבים הכבדים והמנותקים שרודפים ללא הכרה אחרי גזיליון כוחות סוס זה כבר יגרום לכולם להשתחוות. 

זה נכון גם לדגמי הפורשה שמכוונים לנהג, במיוחד אלה שמגיעים עם גיר ידני. 

הדגם פורשה היחיד שמעורר יחסית פיהוק בקרב כולם ולא זוכה להייפ והתלהבות ומיליון תשבוחות בכל מקום זה ה 911 טורבו S שחזקה ממש, מלוטשת ממש ואוטומטית מדי אבל בגדול זה באמת מותג שמאותרג מאוד. 

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Doron_Z כתב:

האמת שיש בזה משהו, ברור שלוטוס חדשה (ועוד עם עיצוב מדהים) ועם גיר ידני והגה הידראולי תקבל תשבוחות לא משנה איך הרכב.

הקונספט עצמו מספיק בשביל זה בעידן של היום שמשתוקק לרכבי נהג טהורים ברמה כזאת. זה שיוצא דבר כזה בשנת 25 על רקע המיקרוגלים או הרכבים הכבדים והמנותקים שרודפים ללא הכרה אחרי גזיליון כוחות סוס זה כבר יגרום לכולם להשתחוות. 

זה נכון גם לדגמי הפורשה שמכוונים לנהג, במיוחד אלה שמגיעים עם גיר ידני. 

הדגם פורשה היחיד שמעורר יחסית פיהוק בקרב כולם ולא זוכה להייפ והתלהבות ומיליון תשבוחות בכל מקום זה ה 911 טורבו S שחזקה ממש, מלוטשת ממש ואוטומטית מדי אבל בגדול זה באמת מותג שמאותרג מאוד. 

בדיוק היום ראיתי את הסרטון הזה של Cars with Luke 

https://www.youtube.com/watch?v=eVO5Zp4nKeQ

וזה ממש עיצבן אותי ספציפית המשפט שלו שהוא משבח את פורשה "still making cars like this in 2025"

לא. אין מה להעריך אותם. זה רכב של 300K$ - ברור שהוא יהיה מדהים

אם כבר צריך לשבח את במוו, מאזדה, סובארו ואחרים שמנסים לייצר רכבי נהיגה שאנשים עוד איכשהו יכולים לקנות

עריכה אחרונה על ידי כוכב השחר
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, כוכב השחר כתב:

וזה ממש עיצבן אותי ספציפית המשפט שלו שהוא משבח את פורשה "still making cars like this in 2025"

אם כבר צריך לשבח את במוו, מאזדה, סובארו ואחרים שמנסים לייצר רכבי נהיגה שאנשים עוד איכשהו יכולים לקנות

במוו קצת פחות, אבל יאללה תרוויח 😜

פורסם
לפני 10 שעות, כוכב השחר כתב:

אבל דגם הבסיס של 911 עולה 130k ובוקסטר עולה 80k . זול זה לא אבל זה גם לא מרגיש מטורף (בטח כשחושבים על המחיר בארץ)

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 18 שעות, mcshmupi כתב:

אבל דגם הבסיס של 911 עולה 130k ובוקסטר עולה 80k . זול זה לא אבל זה גם לא מרגיש מטורף (בטח כשחושבים על המחיר בארץ)

זה לא 130K כי הרכב מגיע עירום במחיר הזה. בשביל אפילו טיפה פיצ'רים שמגיעים בכל רכב שעולה $20K אתה בקלות מגיע ל 150+

פורסם

שזה חצי מיליון שקלים. בשבילי, עבור החלום האולטימטיבי בשלב מסוים בחיים אולי הייתי מנסה להגשים. 

פורסם

זה בדולר לא בשקלים.

רוצה את המחיר הזה? תאלץ לשקלל הרבה דברים אחרים שאינם בחינם וגם עם היבטים אחרים. הכוונה לעבור מפה ולגור במקום אחר להרבה זמן.

ועניין הייחסיות למחיר האלטרנטיבות שפות"ש ציין נותר גם שם.

פורסם (נערך)

אם אני מבין נכון, בסה"כ זול יותר בארצות הברית

Screenshot_20250708_135951_ChatGPT.jpg

יחסיות המחיר נכונה גם שם אבל:
1. למחיר האבסולוטי יש חשיבות גדולה. מה שהייתי יכול לקנות שם לא ניתן לקנות כאן

2. יש הבדל גדול מאוד בשוק היד 2. בדקתי למשל באתר של Cars and Bids, דגמי 997 נמכרים במחירים כגון 35 או 40 אלף דולר
לא קיים בארץ שום דבר דומה לזה
3. מה שעוד קיים שם זה מבחר: חוץ מהמיאטה (שכרגע בכלל לא ניתן לקנות אצלנו) והבוקסטר \ קיימן (שבכלל לא ניתן לקנות אצלנו את גרסאות הבסיס)
יש שם טויוטה סופרה, ניסאן Z,  פורד מוסטאנג בגרסאות מנועים ועם גיר ידני (אצלנו רק הV8 אוטומט) 

ספציפית בשוק הרכב וגם בעלות מחייה באופן כללי יש הבדל גדול בין מדינה שנבנתה על ידי סוציאליסטים שראו ברכב פרטי מותרות 

לבין מדינה שנבנתה על עקרונות של חירות והמרדף אחרי האושר. 

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

פורסם

זה היה המרחק שלי לו הייתי גר בארצות הברית. 
וזה לדעתי לב העניין. בגדול, מכוניות שבישראל הן לעשירים בלבד הן סוג של ברות השגה שם

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, mcshmupi כתב:

זה היה המרחק שלי לו הייתי גר בארצות הברית. 
וזה לדעתי לב העניין. בגדול, מכוניות שבישראל הן לעשירים בלבד הן סוג של ברות השגה שם

בגדול גם שם פורשה זה רכב לעשירים בלבד.
גם אדם בטייטל שלך שקונה שם פורשה ממש לא רוצה שתקרה לו תקלה והוא יצטרך להיפגש עם המוסך... העלויות יהיו גבוהות.
רוצה לומר, לא יודע אם היית מרשה לעצמך להתחרע על פורשה כמו שתעשה עם מיאטה/BRZ.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, מיץ פטל כתב:

נכון. אבל לנו יש את הכותל ולהם אין. 

;-)

לך תדע, אולי יבנו רפליקה בלאס וגאס. 
"קזינו הכותל: דחוף פתק עם סכום נקוב בין אבני החומה ואם יתמזל מזלך הכסף יפול עליך מהשמים"

לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

בגדול גם שם פורשה זה רכב לעשירים בלבד.
גם אדם בטייטל שלך שקונה שם פורשה ממש לא רוצה שתקרה לו תקלה והוא יצטרך להיפגש עם המוסך... העלויות יהיו גבוהות.
רוצה לומר, לא יודע אם היית מרשה לעצמך להתחרע על פורשה כמו שתעשה עם מיאטה/BRZ.

Screenshot_20250708_143535_ChatGPT.jpg

אם העלויות אחזקה שם הן בערך חצי והשכר גבוהה ב70% יותר משלנו אז זה נראה לי יותר סביר.
וכאמור, הייתי יכול לקנות אחת משומשת במצב טוב.
ויכול להיות שהחלפים זולים יותר במוסכים מתמחים מאשר במוסכי הדילר הרשמיים

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

פורסם

יש לי מכר עם קאיימן 718 GTS - תאמין לי, שאתה לא רוצה להחזיק את האוטו הזה גם אם היית קונה אותו בחצי מחיר - עלות אחזקה מטורפת (לישראל ישראלי)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...