Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט או 6X9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בונה עכשיו מערכת ברכב - מיני מיינור

יש כבר מגבר - JBL GTO 75.4

עכשיו ההתלבטות היא מה לשים בנוסף, התקציב הוא לא גדול ולכן חשבתי על שתי אפשרויות:

א. זוג 6X9 במגש האחורי + סאב (הסאב הוא רק אם אני לא אהיה מרוצה מהבאסים של ה-6X9 שחלק אמרו לי שהם יספקו אותי לבד)

ב. זוג קומפוננט על המגש האחורי + סאב (גם כאופציה אבל נראה לי עם קומפוננט יש סיכוי יותר טוב שאני אצתרף להוסיף סאב)

מה כדאי?

ד"א הרמקולים שחשבתי עליהם הם:

ב-6X9 זה פיוניר 350W

ואם אני לוקח קומפוננט אז lightning audio bolt

אפשר חוות דעת עליהם?

תודה,

ניב

פורסם

מה לגבי האפשרות לשים זוג קומפוננט בדלתות מקדימה וסאב בבגאג ?

זה לדעתי השילוב האידיאלי . וברכב קטן כמו שלך בכלל זה נחמד..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא רוצה לעשות חורים \ שינויים בדלתות...

גם כל פעם שסוגרים את הדלת הרמקולים יקבלו מכה, זה לא כמו דלת של רכב חדש שלא סוגרים כ"כ חזק...

בקיצור בדלתות זה לא אופציה... חשבתי אולי לשלב אותם בדשבורד

פורסם

לפי דעתי תשקיע באיזה בנייה יפה ותשים את הקומפוננטים מקדימה, תעשה דבר כזה ו....תבורך.

תאמין לי שלא תתאכזב

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אין תקציב לבנייה וגם לא עצבים לזה עכשיו...

יש דברים יותר חשובים לסדר מזה

אבל אם אפשר תענו לי על השאלה... מה יהיה יותר אפקטיבי ויישמע יותר יפה

פורסם

אין לך בכלל מקום לרמקולים בדש בורד ?? גם לא ל 4 ??

לפי דעתי במידה ויש לך מקום שים קומפוננט 4 אינטש מקדימה , במידה ואין מקום טווטרים שמחוברים להגברה של המערכת יעשו את העבודה

רמקולים אחוריים לפי דעתי יעשו את העבודה במקרה שלך ( עקב הרכב הקטן ) וישלימו את הבאס בצורה טובה , אישית הייתי ממליץ על מורל פולס 6X9 או אינפיניטי 6X9

קומפוננט אחורי לא הייתי ממליץ לך לשים אלא אם תשים סאב שישלים את הבאס !

בהצלחה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...