Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם אני באותה דילמה

אני חייב רכב 7 מקומות, אני ממש מתלבט בין הפורד גלאקסי למיצובישי גרנדיס

יש לי הצעה לשתי הרכבים גרנדיס במחיר 15000 והגלאקסי במחיר 19000 כשהגרנדיס הוא כבר עם הסבה לגז. הגרנדיס הוא שנתון 2005 והגלאקסי הוא 2012

מה יש לכם לייעץ לי?

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ecytwigm?ad-location=Main+feed+listings&opened-from=Favorites+view&component-type=favorites_feed&index=999&color-type=Grey

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/5neqju21?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=10&is-new-tab=true

עריכה אחרונה על ידי לורץ
פורסם

בעיקרון נראה לי שהגראנדיס אמורה להיות אמינה יותר, אבל תבדוק עם המוכר מתי בדיוק בוצעה ההסבה לגז. 

חבר קרוב קנה פעם Smax עם "מערכת גז חדשה", הוא היה רעב לרכב ולא היה לו זמן לבדוק, למפרע התברר שהרכב נמכר בגלל ההסבה לגז שדפקה את הרכב... 

חודש אחרי הוא זרק את הרכב באיזה חניון ורץ להוציא 100,000 ש"ח על פריוס+ כי "בסוף זה זול יותר מרכב ישן עם פול בעיות". 

גם עם דחוף לך תבדוק ותברר, לא תמיד הלחסוך באמת חוסך.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

זה תקציב גבולי ממש לרכב 7 מקומות.

לא אגיד שאי אפשר למצוא משהו שיעשה את העבודה אבל זה דורש הרבה סבלנות ומזל. וגם ידע וניסיון יעזרו.

יש חשש גדול לקנות צרות של מישהו אחר ולמצוא עצמך עוד כמה חודשים בלי רכב מתפקד. או עם רכב שהוצאת עליו יותר מידי כסף.

אם אפשר אז לעשות כל מה שניתםן להגדיל את התקציב ל 30,000 לפחות.

לפעמים מה שזול יוצא יקר....

• תוכן חדש...