Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני כשבועיים היתייעצתי איתכם על הגורמים האפשריים לבעיית הצילצול. בכל אופן הוספתי K44 . בדקתי מערכות קירור תידלקתי חודש בתחנה אחרת , עשיתי את הניסוי של איציק [נסיעה לאחר חצי שעה שהמנוע חם עם צוק לשליש למשך 2 דקות-התוצאה הייתה :עדין היו צילצולים כך שזו לא בעיה של חוסר תערובת וכל זה..] בכל אופן הרכב משנת 92 עבר בחייו כרגע על השעון 107K וידוע שלרוב חוטי הצתה מחליפים כל 100K . בכל אופן שמתי לב לכך שהחוטים ממש יבשים ולא ניראים טוב .והרי ידוע שבמצב כזה בחוטים כאילו ההיתנגדות עולה והניצוץ יורד וככה אין בערה יעילה דבר שבעקיף יכול לגרום לבעיה של צילצול וחוסר סחיבה.

בכל אופן היום קניתי חוטי הצתה לפגו [בייעוץ עם המוסכניק שלי] בנוסף על כך היום לאחר הצהריים אני ילך אליו להחליף חוטי הצתה ובנוסף לעשות איחור הצתה[ הוחלט לאחר שהוא עשה אתמול סיבוב על הרכב כמובן לא יותר מרבע שעה מתחילת התנעתו של המנוע לאחר יום שלם ונישמעו צילצולים ]

בכל אופן היום נחליף חוטי הצתה ובנוסף אם יהיה צורך נאחר את ההצתה ואני מקווה שבזה יגמר כל סיפור הצילצולים המלווה אותי כבר חודשיים .

אני יעדכן היום מה עלה בסוף הטיפול והאם הבעיה ניפתרה סוף סוף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה איציק,

בהקשר לשאלתיך-כרגע אין לי מושג בדיוק אבל אני ישאל היום את המוסכניק שלי [הוא זה שעשה לי את הטיפול 10K לפני חודשיים שהאוטו היה ב104K , אבל הכל מקורי לפי הדרישות של פגו לדגם 205]בכל אופן אני בנוסף לעידכונים בהקשר לחוטי ההצתה ולאיחור הצתה יברר וירשום פה באיזה פלאגים אני משתמש.

שוב תודה על העזרה וההתעניינות לכל אורך השבועיים האחרונים.

פורסם
תודה איציק,

בהקשר לשאלתיך-כרגע אין לי מושג בדיוק אבל אני ישאל היום את המוסכניק שלי [הוא זה שעשה לי את הטיפול 10K לפני חודשיים שהאוטו היה ב104K , אבל הכל מקורי לפי הדרישות של פגו לדגם 205]בכל אופן אני בנוסף לעידכונים בהקשר לחוטי ההצתה ולאיחור הצתה יברר וירשום פה באיזה פלאגים אני משתמש.

שוב תודה על העזרה וההתעניינות לכל אורך השבועיים האחרונים.

עדכן בנושא הפלגים החלף חוטי הצתה, ובשלב זה המנע לאחר הצתה!

את חוטי ההצתה היית אמור להחליף בכל מקרה, לבצע נסיעת מבחן, להשתמש בצוק למשך זמן הצלצולים ,ולבדוק אם הם עדיין קיימים, לאחר הצתה לפי נתוני יצרן בלבד, ואם הבעייה נמשכת להשתמש בתוסף44K !

זהו הסדר הנכון של הפעולות שהיית אמור לבצע!

בכל מקרה המשך לעדכן!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חברה אני שמח לעדכן ואני מביא עימי בשורות טובות.

בשעה טובה מצאנו את הבעיה האמיתית שבצער רב אליה יחסנו חשיבות הכי קטנה בכל השבועיים הללו.

לאחר שהחלפנו חוטי הצתה[הקודמים היו על הפנים יבשים וקשים מפחם וכניראה לא הוחלפו משנת 92 לצערי] ובנוסף בוצע איחור ההצתה שנעשה ביד מיקצועית של המוסכניק שלי חבר וותיק של אבא.

יצאנו לנסיעת מבחן שכללה בהתחלה נסיעה במישור והעברה נכונה של ההילוכים ביחס לסלד הכל היה פיקס , לאחר מכן נסענו שוב העברנו לשני וסחבנו אותו עד 40 הכנסנו לשלישי והתחלנו ללחוץ ומיד לתת לחיצה חזקה יותר ולראות איך המנוע מגיב-המנוע הגיב בצורה מעולה האוטו פתאום קיבל כוח שלא זכור לי מהיום שקניתי אותו והאיץ מעולה והכי חשוב ללא צילצולים מעצבנים. לאחר מיכן לקחנו את האוטו לעליה משופעת ודי רצינית שבדרך כלל בהילוך שני שהייתי עולה אותה האוטו היה מצלצל בצורה בילתי ניסבלת והיתאמץ להאיץ והיה חסר כוח בזמן העליה ועכשיו הוא מאיץ אותה בכוח ממש מפתיע ושוב ללא צילצולים.

אני שמח לסיים את התגובה הזו לאחר שבועיים של חקירות ניסיונות וכל מה שרק תירצו שלא בדיוק הועילו לפיתרון הבעיה . סוף סוף היום החלטתי לנסות במישור אחר ובנוסף לפנות אל המוסכניק שלי שסייע לראשונה מזה שבועיים בבעיה ופתר לי אותה והכי חשוב לא לקח ממני אגורה על הטיפול [חוץ מחוטי הצתה חדשים שעלו לי 100].

תודה בכל אופן לכל מי שניסה בשבועיים האילו לתת ידו ולנסות לסייע ולעזור לי לפתור את הבעיה הזו.

יום טוב.

• תוכן חדש...