Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעריב הוציא היום גיליון מיוחד ובו עשרת הדברים הטובים ביותר בכל תחום.

בתחום המכוניות המשומשות זכתה הפג'ו 306 במקום הראשון!

והנה שאר הסדר:

1. פג'ו 306 XR

2. סובארו אימפרזה LX

3. סיטרואן קסארה SX

4. פיאט בראבה SX

5. רנו מגאן RN

6. טויוטה קורולה GLI

7. מאזדה לאנטיס GLX

8. הונדה סיביק SR

9. ניסאן אלמיירה GXI

10. מיצובישי סופר לאנסר GLI

נשמע לי קצת תמוה שפיאט בראבה לקחה מקום רביעי, האלמירה בכלל הדהים אותי, שלא נדבר על המאזדה לאנטיס.(אבל הבחירה בלאנטיס מובנה בגלל שזה ה"רכב של המדינה"...

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם
מעריב הוציא היום גיליון מיוחד ובו עשרת הדברים הטובים ביותר בכל תחום.

בתחום המכוניות המשומשות זכתה הפג'ו 306 במקום הראשון!

והנה שאר הסדר:

1. פג'ו 306 XR

2. סובארו אימפרזה LX

3. סיטרואן קסארה SX

4. פיאט בראבה SX

5. רנו מגאן RN

6. טויוטה קורולה GLI

7. מאזדה לאנטיס GLX

8. הונדה סיביק SR

9. ניסאן אלמיירה GXI

10. מיצובישי סופר לאנסר GLI

נשמע לי קצת תמוה שפיאט בראבה לקחה מקום רביעי, האלמירה בכלל הדהים אותי, שלא נדבר על המאזדה לאנטיס.(אבל הבחירה בלאנטיס מובנה בגלל שזה ה"רכב של המדינה"...

מה ההתרגשות?

פיזו 306 היא ממש אחלה בחירה בתור משומשת , היא נותנת תמורה טובה מאוד לכסף

בנוגע ללאנטיס ולאלמרה , מה הבעיה אלו מכוניות מצויינות בעיני אלו אשר מכונית נחשבת

בשבילהם אמצעי תחבורה ותו לא..

פורסם

אני די המום.

האם כתוב שם מהם הקריטריונים לבחירה?

האם זה אפשרי שהבחירה של מעריב במכונית המשומשת איננה נובעת ישירות ממוניטין האמינות של אותה מכונית, אלא דווקא מטיבה??

אחרת לא ניתן להסביר את ה-306, הקסארה, הבראבה והמגאן, שמובילות על צמרת היפנומטיות (מלבד האימפרזה כמובן שמקבלת מקום שני ומכובד)

רוני, מופתע

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא רשומים הקריטריונים אבל על כל מכונית רשומות כמה שורות למה נבחרה.

על ה-306: "ה-306 מציעה יחס מצויין של עלות, תועלת, אולם אך ורק בדגמים היותר מאובזרים שלה. המכונית מרווחת למדי, אולם אינה ארוכה ולכן משתלבת היטב בנסיעה עירונית ונוחה לחנייה... המנוע שלה מוכר ונפוץ, לכן הטיפולים לא יקרים וניתנים לביצוע במגוון רחב של מוסכים. המכונית מתאפיינת בהתנהגות כביש מצוינת יחסית לבנות דודה והיא נוחה ובטוחה".

על האלמירה נרשם בין היתר:"רמת נוחות גבוהה יחסית והתנהגות כביש סבירה פלוס".

את הנימוק לבחירה בבראבה נימקו: "סביר להניח שכל מה שכבר אמור היה להתקלקל בה התקלקל ותוקן, לכן כל מה שנשאר הוא דגם שסובל מביקוש ירוד בשוק, ומחירון נמוך.

די תמוה על העסק...(אגב, כותב הכתבה הוא גיל מלמד).

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

ומאיפה יבוא כל הכסף, מעבודה במלצרות???

M5???M3???

יותר הגיוני WRX, 106rally ...

בקשר לבראבה, דובר רבות על השוק הגרוע שלה וכתוצאה מכך

יחס העלות ליעילות מעולה.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

כוכבי בטח מאושר עד השמיים בגלל שהאלמרה נמצאת בין 10 הטובות. :p

ואני בכלל לא מבין מה בראבה עושה שם , חוץ ממנוע חביב למדי אין לה כלום . היא לא נוחה , צפופה , וממש לא אמינה.

פורסם

פורנוגרפיה היא ענין של גיאוגרפיה וכאשר מדרגים דירוג כללי של רכבים סביר שהקריטריון יהיה כוללני ובעיקר כזה הלוקח בחשבון את דרישות רוב הציבור ולכן הבחירה ב-306 מפתיעה למדי (או שגיל מלמד עשה איתה חסד אישי). ה-306 היא יותר מהנה,נוחה,כייפית ומתקדמת מלנטיס למשל ובכל זאת נמכרה הרבה פחות.

ראיתי שכמה חברים התיחסו לניסאן אלמירה,רבותי, איתה החמירו במיוחד,זוהי הנוחה,המרווחת הנעימה והאמינה שבין היפניות/קוריאניות המשפחתיות והיתה צריכה להיות הנמכרת ביותר אלמלא מדיניות שיווק רשלנית ואי אכפתית של משפחת קרסו שמשקיעה יותר בשיווק הקאטסטרופה האנטישמית המתקרא "רנו" (ככל שהדברים מתיחסים לאמינות דגמי הנוסעים כי מה שווה רכב מודרני עם 4 כוכבי בטיחות שרוב הקילומטרז נגמע בדרך למוסך וממנו?)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
פורנוגרפיה היא ענין של גיאוגרפיה וכאשר מדרגים דירוג כללי של רכבים סביר שהקריטריון יהיה כוללני ובעיקר כזה הלוקח בחשבון את דרישות רוב הציבור ולכן הבחירה ב-306 מפתיעה למדי (או שגיל מלמד עשה איתה חסד אישי). ה-306 היא יותר מהנה,נוחה,כייפית ומתקדמת מלנטיס למשל ובכל זאת נמכרה הרבה פחות.

ראיתי שכמה חברים התיחסו לניסאן אלמירה,רבותי, איתה החמירו במיוחד,זוהי הנוחה,המרווחת הנעימה והאמינה שבין היפניות/קוריאניות המשפחתיות והיתה צריכה להיות הנמכרת ביותר אלמלא מדיניות שיווק רשלנית ואי אכפתית של משפחת קרסו שמשקיעה יותר בשיווק הקאטסטרופה האנטישמית המתקרא "רנו" (ככל שהדברים מתיחסים לאמינות דגמי הנוסעים כי מה שווה רכב מודרני עם 4 כוכבי בטיחות שרוב הקילומטרז נגמע בדרך למוסך וממנו?)

לא מסכים. לפי פרמטרים משפחתיים, המיצובישי כריזמה עדיפה משמעותית על האלמרה. יצא לי "לבלות" עם אלמרה דור-קודם בשבוע שעבר וזו פשוט אכזבה. המיצובישי יותר נוחה, יותר שקטה, יותר מעודננת ונעימה לנסיעה ושהייה. היתרון היחיד של הניסאן הוא ביצועים עדיפים במעט, אבל זה לא מהותי לאלו שלא עוברים 3000 סל"ד לעולם.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

היתה לי אחת כזאת במשך כשנתיים וששים אלף ק"מ בערך וכל מה שנכתב עליה נכון מאד...

לדעתי היא משלבת נוחות, אמינות ויעילות ואין כמוה לנסיעות ארוכות.

לדעתי ה 306 מדורגת גבוה מדי, לפחות בכל הנוגע לעלות - תועלת...

את הלנטיס לא הייתי מדרג בכלל...אבל אולי מחיר השוק שלה "עושה" את זה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נזכרתי בסדרת כתבות דומה שהיתה במעריב אי שם בשנות השבעים

אז זכתה בתואר "מלכת המכוניות המשומשות" פיג'ו 403, וסגניתה שעדיין עימנו, החיפושית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נזכרתי בסדרת כתבות דומה שהיתה במעריב אי שם בשנות השבעים

אז זכתה בתואר "מלכת המכוניות המשומשות" פיג'ו 403, וסגניתה שעדיין עימנו, החיפושית.

החיפושית באמת אחת המשומשות הטובות :wink:

יניב

• תוכן חדש...