Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם זה לא עובד עם מספר שילדה עוברים לדרך הקצת יותר ארוכה: VW/פולו/2007/קוד מנוע/נפח מנוע....

פרטים יש ברישיון הרכב. שים לב שרדיאטור לארץ יהיה לרוב חזק יותר בגלל מזג האוויר, והמק"ט המדויק יהיה באתר יבואן הרכב. בקיצור צריך לעבוד כך בזהירות.

• תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הייתי רוצה להבין איך לחפש בעצמי לפי מספר שלדה / מספר רכב

אגב, הרדיאטור היה רק לדוגמה.
אני לא מתכוון להזמין רדיאטור מחו"ל, והחסכון גם לא יהיה גדול במיוחד.

זה יהיה יותר טוב לגבי חיישנים שעולים לפעמים בארץ סכומי עתק 
ביקשו ממני בעבר במוסך על חיישן נקישות 800 ש"ח.
מצאתי באיביי ב-30 שקל. עבד במשך 5 שנים ללא דופי - עד למכירת הרכב, ולדעתי עדיין עובד.

עריכה אחרונה על ידי boli19
פורסם

כל הקטלוגים שאני מכיר ברשת לVW לא עובדים לפי מספר שילדה.

נראה לי שצריך ETKA מקורי בשביל זה. אבל אפשר להסתדר בלי, כמו שאמרו לך לפי שנת ייצור ודגם מנוע.

הקטלוגים של BMW כן מקבלים מספר שילדה, אבל גם שם תוכנת החלקים לא יודעת איזה איבזור אופציונלי וצבעים יש לך ומציגה מספר אפשרויות.

את הצבעים והאיבזור הנכון אפשר לחלץ מאתר אחר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עבור המאזדה, מעבר לשימוש באתרים כמו Amayama ו-PartSouq, שמאפשרים לחפש לפי מס' שלדה - אתה יכול להירשם לאתר רשמי של מוסכי מאזדה כאן: https://portal.mazdaeur.com (אתה תצטרך אולי להמציא כתובת ושם מוסך, אבל תנפיץ משהו - זה לא נבדק, ולא צריך פרטי אשראי או משהו). לאחר ההרשה, רוב הדברים לא יהיו נגישים (כי הם בתשלום), אבל כן תהיה לך גישה ל-EPC - Electronic Parts Catalogue, שם תוכל לקבל מידע מפורט ומדויק לפי מס' השלדה.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
פורסם (נערך)

חבל שקטלוגים רשמיים עדיין לא הפכו לנחלת הציבור, אלא בד"כ נמצאים בידיים של שומרי סף או מאחורי תשלום.

בתקווה שמגמות "right to repair" יהפכו את זה לחופשי לגמרי.

אגב, לטסלה יש כל מיני מדריכים נגישים, וגם קטלוג כלשהו שאפילו כולל לפעמים תמונות (במפתיע לא איכותיות, אבל עדיף מכלום), אם כי הוא מפונפן מדי ולא נוח לשימוש.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

אני הופתעתי מאוד לטובה מזה שבסוזוקי סוויפט (ואני מנחש שבדגמים נוספים של סוזוקי), יש מדריכים לטיפולים בסיסיים ברכב (כמו החלפת שמן ופילטר שמן) בספר המשתמש של הרכב. אני לא אגיד שהם ברמה של ספרות טכנית מצד אחד, או מפורטים מספיק שמישהו שבחיים לא עשה דבר כזה ירגיש בנוח לעבוד לפיהם (לדעתי), אבל אני מעריך את הכוונה.

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בהפקת אישור ייבוא באתר הממשלתי, צריך למלא ת"ז של בעל המכונית שהחלקים מיועדים לה.

אם זה אמור להתאים לת"ז שבמשלוח, מה עושים בהזמנה של רכיבים למכוניות של אנשים שונים, אולי רכיבים ליותר ממכונית אחת?

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

אתה מעלה רישיון רכב אחד. השם על רישיון הרכב חייב להיות זהה לשם הנמען של החבילה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

השאלה מה עושים בהזמנה של חלקים לכמה מכוניות.

ומוזר שבהזמנה למכונית של מישהו אחר, כגון במשפחה, צריך להעלים את עצמך מכל שרשרת המשלוח, וללכת רק לפי שם בעלי המכונית הרשום.

אני מניח שגם אם משנים את שם המקבל, הכתובת לא משנה?

פורסם

אתה סתם מסבך את עצמך. 

אומר לך מניסיון מה צריך לעשות.

ההתאמה בין שם בעל הרכב לשם הנמען באה לוודא שמדובר ביבוא אישי ולא ביבוא מסחרי, וזה לטובתך כי התנאים ליבוא מסחרי יותר קשים. אז תזרום עם המערכת איך שהיא עובדת.

עמוס

פורסם
לפני 19 שעות, elera כתב:

בהפקת אישור ייבוא באתר הממשלתי, צריך למלא ת"ז של בעל המכונית שהחלקים מיועדים לה.

אם זה אמור להתאים לת"ז שבמשלוח, מה עושים בהזמנה של רכיבים למכוניות של אנשים שונים, אולי רכיבים ליותר ממכונית אחת?

בזה הרגע הפכת ליבואן מסחרי של חלקי חילוף לרכב.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם לסכם את שניכם, בהזמנת חלקים למכוניות של אחרים כדאי הזמנה נפרדת לכל שם, וששם המקבל במשלוח יהיה בעל המכונית.

נשארת השאלה, האם בסדר להזמין כמה משלוחים שונים, אל שמות שונים, לאותה כתובת?

פורסם

אין בעיה, משלוחים נפרדים, שמות שונים, במרווח של כמה ימים, לא משנה הכתובת / נקודת חלוקה.

נעשה בעבר. אבל במקרה שלי, הכתובת היתה בנין מגורים בן 12 קומות. לא נראה שזה טריגר למעקב רשות המיסים או גוף דומה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

נתקלתי באתר נוסף שבדומה ל cars245  שולח לארץ במחירים סבירים.

https://www.ak24parts.com/

מישהו שמע עליו או יצא לו להתנסות להזמין דרכו?

עריכה אחרונה על ידי Lucifer66
  • מעניין 1

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

הזמנה אחת מהם כבר הגיעה אליי, השניה בדרך.

אני מרוצה. מחירים טובים, שולחים בדואר רגיל (גם חבילות יחסית גדולות שcars245 לא שולחים בדואר רגיל), ולא מאחדים את מחיר המשלוח ומחיר המוצרים על החבילה.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...