Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור סאונד בטיגואן 2021

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחפש המלצות לשדרג מערכת סאונד מקורית שיש ברכב (TIGUAN 2021) למשהו הרבה יותר איכותי ללא שינוי מולטימדיה - לשמר את המולטימדיה מקורית אבל להוסיף הגברה, להחליף רמקולים מקוריים.

פעם אחרונה שנגעתי במערכות לרכב זה היה לפני אוליי 15 שנה. העולם השתנה ואני חייב המלצה. ראיתי הברה שרשורים כאן בנושא - אני הולך קצת לעיבוד. אשמח לתגובה והמלצה ממוקדת ומקצועית. 

- המטרה היא שיפור איכות המוזיקה, והוסספת באס (חשוב לציין שלרב אני נוסע עם חלונות סגורים)

- שומע מוזיקה לרב בווליום בינוני+ (נדיר שאני מגיע לרמת ווליום מקסימאלית, אוליי בגלל ששומעים לא משהו במקורי)

- שימור מערכת מולטימדיה מקורית

מישהו המליץ לי על INFINITY KAPPA 603CF + INFINITY PRIMUS 1270B + INFINITY 3004R + INFINITY 6001R. כנראה ניסה לדחוף לי הכל של INFONITY...חחח...

למיטב זכרוני המגבר צריך להיות לפחות קצת יותר חזק מהרמקולים. וה-3004 לדעתי יותר חלש ממה שרמקול דורש - אני מבולבל. 

כמו גם לא ברור לי האם צריך להחליף גם את הרמקולים בדלתות האחוריות. יש שאמרו שכן יש שאמרו שלא.

בקיצור, אשמח להמלצה טובה למשהו בסקאלת מחירים של המוצרים שהצגתי כאן.

בנוסף,

אשמח להמלצה של מתקין באיזור מרכז/אשדוד/אשקלון. 

הכוונה לבצע בידוד דלתות קידמיות + התקנה איכותית של מגבר/ים וכבילה. הרכב יחסית חדש ואני לא רוצה שישברו לי קליפסים או גומיות ולא יהיה החלפה במקום. 

עריכה אחרונה על ידי Demon-Resident
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 8 חודשים מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...