Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 8.3.2024 בשעה 18:54, איציק נ. כתב:

קלאסיקות ישנות: Hush-white OW221P, OW201P וכד'.

תודה ל @איציק נ. ו @natco כנראה שאחד הגוונים האלה יבחר אלא אם כן היא תלך לטמבוריה.

האמת שזה שיפוצון\תיקון קטן אז אין פה הרבה השקעה במיוחד לאור המחירים.

• רעיון טוב! 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

בעבר היו נפוצות דוגמיות של טמבור, 250 מ"ל.
לא ממליץ.

בכמות של 250 מ"ל, כל סטיה של עשיריה טיפה של פיגמנט, מביאה לשינוי היסטרי בגוון הסופי של הדוגמית.
אתה פשוט מקבל גוון אחר לחלוטין שלא קשור בכלל לקוד גוון שביקשת.

שורה תחתונה - בשביל לקבל גוון סופי כמה שיותר מדוייק (לדוגמית !!) , קונים אריזה של 1 ליטר...מבאס, אבל זה מה שעובד הכי טוב.

איציק

מעניין. כי פה זה הרבה יותר נפוץ. מצד שני לא ראיתי שמערבבים פה צבעים במקום, אלה קונים דלי של הצבע הרלוונטי. 🤷‍♂️

פורסם

מניפת הצבעים כוללת אלפי ועשרות אלפי גוונים. ערבוב הצבעים נעשה באופן מדויק בהכוונת מחשב, אשר לכל גוון בוחר את הצבע היסודי (בפחית או דלי) ואליה מוסיף מגוונים בכמות מדודה, ומדובר בטיפות לקופסה של ליטר או דלי של 5 ליטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

מניפת הצבעים כוללת אלפי ועשרות אלפי גוונים. ערבוב הצבעים נעשה באופן מדויק בהכוונת מחשב, אשר לכל גוון בוחר את הצבע היסודי (בפחית או דלי) ואליה מוסיף מגוונים בכמות מדודה, ומדובר בטיפות לקופסה של ליטר או דלי של 5 ליטר.

אני יודע איך זה עובד.

פורסם

כמה גוונים יש בחנות?

חייב לומר שהופתעתי מהקלות בה מצאתי מתקני ערבוב גם בחנויות לא גדולות. רכשתי כך צבעים מספר פעמים בשנים האחרונות, ואכן היו תואמים לקודים במחברת השיפוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

כמה גוונים יש בחנות?

חייב לומר שהופתעתי מהקלות בה מצאתי מתקני ערבוב גם בחנויות לא גדולות. רכשתי כך צבעים מספר פעמים בשנים האחרונות, ואכן היו תואמים לקודים במחברת השיפוץ.

יש לך את האופציות למכונות ערבוב פה. אבל בכל השיפוצים שעשיתי כאן בעלי המקצוע תמיד אמרו שעדיף צבע מוכן מראש על פני ערבוב מכונה. אולי זה סתם סטיגמה שלהם.

פעם אחרונה קנינו benjamin moore וואלה, האיכות שלו והיכולת האפליקטיבית שלו הרגישו לי כמה רמות מעל נירלט/טמבור.

פורסם (נערך)

אני היחיד שחושב שגם סתם לבן זה אחלה?

אני זוכר שכאשר שיפצתי את הדירה, הקבלן ביקש שאגיד לו איזה גוון אני רוצה. אמרתי לבן נקי. הוא היה בטוח שמשהו לא בסדר איתי ואמר לי ללכת לקחת מניפת צבע מטמבוריה ולחשוב טוב טוב כי אף אחד לא צובע בלבן נקי. הלכתי והשאלתי מניפה. הבאתי הביתה והסתכלנו יחד עם אשתי. אמרנו שהכי לבן זה אחלה ולא רואים שום צורך להפוך אותו ליותר בז' או אפור. גם ככה הרצפה היא בז' בסלון ופרקט בצבע עץ בחדרים.

הקבלן ניסה לשכנע שלא כדאי, אבל לא היה לו הסבר משכנע למה עדיף גוון שונה, אז אכן כל הדירה נצבעה בלבן הזה. כמה שנים טובות אחרי, לא מפריע לי בשום צורה ולא רואה איך גוון אחר של לבן היה משפר משהו.

תכלס נשמע לי כמו סתם התעסקות בקקה והרצון של כל מיני מעצבות להראות שהן מבינות מאוד. ניחא היה מדובר על צביעה בגוון שונה מהותית, אבל לבן בסוף זה לבן אם הוא "שבור" או לא.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...