Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעות SMS מגיעות לאחר שעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

לאחרונה, בערך בשבוע האחרון, התחלתי לשים לב שבכל פעם שנדרש ממני לבצע אוטנטיקציה בSMS מול שירות כלשהו (בנק\מערכת נוכחות\קרנות גמל\או כל שירות שכולל MFA עם קוד SMS) הקוד פשוט לא מגיע. לעיתים הקוד פתאום מגיע לאחר שעות רבות.

האם מישהו נתקל בסיטואציה בזמן האחרון או שזה רק אני?

פורסם

תשמע חבר. אני כבר 15 שנה איש IT שעיקר תחום העיסוק שלו הוא דיאגנוזה ופתירת תקלות מהפשוטות להזויות ביותר, וזה גם חלק גדול מהחיים הפרטיים שלי בין היתר ולא רק בתחום המחשוב, ועם לא להיות צנוע כהרגלי אני יכול לומר שאני Damn good at it.

משום מה, לעשות Restart לטלפון היה נראה לי ממש לא קשור, מה גם שביקשתי מאשתי לשלוח לי הודעת SMS אתמול וקיבלתי אותה מיד, אז הנחתי שיש איזו בעיה כללית באיזה שירות SMS שכולם משתמשים בו.

בקיצור - לאחר Restart לטלפון קיבלתי את כל הSMSים הנשכחים רטרואקטיבית ולאחר בדיקה כרגע הודעות אימות מגיעות מיד.

על כן, ולאור כל הנאמר לעיל, אני מוכן לקבל על עצמי את זה:

image.thumb.png.b7a86e531fad05f2115fa16f03970940.png

• אהבתי 3
  • מצחיק 7
פורסם

זה לא תקין, זה קורה מדי פעם, אבל אם זה קונסיסטנטי אולי זו המפעילה הסלולרית (זכור לי בעיות עם we4g), עם איזו חברה אתה?

Miata ND2

פורסם

אחת לכמה חודשים יש לי ויכוח מיותר לגמרי עם קולגה רנדומלית מהעבודה לגבי העניין - אלה שטוענים בלהט ש"כבר 3 חודשים לא עשיתי ריסטרט והכול עובד" תמיד באים אליך עם הבעיות ההזויות ביותר.

נכון לעכשיו, גם ב-2024, מכשירים אוהבים איפוס מדי פעם. פחות מבעבר, אבל עדיין נכון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קרה לי, הפתרון שאני מוצא זה להוציא שיחה רנדומלית ולנתק אחרי חיבור (נגיד 1700707070) וזה "מעיר" את הרשת, תמיד כמה שניות אחרי זה מגיע ה SMS הסורר.

הרבה יותר פשוט מריסט.

• מעניין 2

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לפני כשעה, omricn כתב:

תשמע חבר. אני כבר 15 שנה איש IT שעיקר תחום העיסוק שלו הוא דיאגנוזה ופתירת תקלות מהפשוטות להזויות ביותר, וזה גם חלק גדול מהחיים הפרטיים שלי בין היתר ולא רק בתחום המחשוב, ועם לא להיות צנוע כהרגלי אני יכול לומר שאני Damn good at it.

ממליץ לך לראות את הסדרה IT crowd...

המשפט הראשון בתמיכת IT תמיד יהיה: "Have you tried turning it off an on again?"

פורסם
לפני 43 דקות, גור אדם כתב:

ממליץ לך לראות את הסדרה IT crowd...

המשפט הראשון בתמיכת IT תמיד יהיה: "Have you tried turning it off an on again?"

הגזמת :) מכיר. סיפור חיי.

פורסם

שיטת הריסט שלי לחיבור לרשת היא מעבר למצב טיסה ואז ביטולו. עניין של 5 שניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עובד לא מעט עם ציודים של צ'קפוינט, כל פעם שאני נתקל בתופעה הזויה שאני לא מצליח להבין ואין לה הסבר הגיוני, אני אומר לעצמי, בוא נעשה ריסטרט.

וכל פעם זה עובד.

• תוכן חדש...