Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ameeer, תודה רבה רבה לך בנאדם!!! :smilecolr

מה כבר לא ניסיתי, ומה לא עשיתי הרעשים האלה עיצבנו אותי במשך תקופה די ארוכה!!

כרגע ניסיתי את מה שרשמת וזה באמת עובד! הרעשים לא נעלמו לגמרי, אך עכשיו הם ממש שקטים! אבל זה כניראה כבר בעיה בחוטים הזולים שקניתי...

בכל זאת תודה רבה לך!!!

פורסם

אני מאוד שמח שנפתרה הבעיה :):):):) תהנה!

במידה ותרצה להחליף חוטים (אבל אני מניח שככה זה בסדר גמור) תקנה הסט של קידנס , יקר קצת.. אבל כבר ניסית הזול!

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

אדי, ברוב המיקרים הבעיה לא במגבר, למרות שהם מאוד זולים.

לגבי חשיבות קירבת כבל הסיגנל, לכבל המתח, אין חשיבות כלל.

רן, אתה לא צריך לעשות מחקר בנושא, אתה צריך לעקוב אחרי האנשים הגדולים שכבר חקרו את הנושא.

לפותח התרד, אם אתה מעוניין בקצת יותר מידע בנושא.

תעשה חיפוש בנוגע:

"יללת אלטרנטור"

"רעש אלטרנטור"

וכו.

בהצלחה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...