Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום המלומדים!

אני לפני רכישת יונדאי איוניק ואני ממש מתלבט אם לקנות את הדגם מלפני מתיחת הפנים או את החדש יותר. (השינוי קרה באמצע שנת 2019)

לצד זה ששמעתי אי אלו טענות לגבי זה שדווקא עדיף את הדגם הישן יותר (מסיבות שונות של אמינות שלא ראיתי פירוט אודותיהן), אני מתלבט אם לקנות דווקא רכב מהחודשים האחרונים שלפני מתיחת הפנים כדי לנצל את זה שמן הסתם העובדה שישנם רכבים מאותו שנתון ייצור אך מצורה חדשה יותר, זה משתקף במחיר הרכב.

השאלה אם כן היא:
1. האם השינוי הוא אכן שדרוג משמעותי (מבחינת אמינות ושימושיות של העיצוב החדש) וכדאי להתמקד דווקא בחדש?

2. האם אולי השינוי אינו משמעותי, (או שאמינות הדגם הישן טובה יותר משום מה מהחדש) ולכן עדיף להסתפק בצורה הישנה משיקולי מחיר?

תודה מראש לעונים!

עריכה אחרונה על ידי Neri Freidman
פורסם

היה לנו במשפחה את שניהם

2017 צורה ישנה 100 אלף קמ עש הטוטלוסט

0 תקלות דלק וסע רק טיפולים ובלאי מובן (רפידות)

2020 הייתה 90 אלף קמ עש שהוחלפה לרנו ארקנה.

ב2020 היה את בעיית הEpb פעמיים עד שהחליפו צמה.

מיסב הגה שהרעיש שמסובבים את ההגה במקום.

וכמובן טיפולים שוטפים.

הייתי הולך על הצורה הראשונה, היו לנו בעבודה כאלה שחצו את ה200 אלף קמ. בנסיעה מאוד אינטנסיבית ( 5-6 אלף קמ בחודש) והציגו אמינות גבוהה מאד

• תוכן חדש...