Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי לקרוא את התגובות הללו

אגב, גם אני ראשלצי.

סתם לידע שלכם ושל בעל השרשור.

אני לומד מזה כ8 שנים נינגיטצ'ו. אומנות לחימה "לא חוקית" הכוונה לא מאושרת על ידי הארגון העולמי, מכיוון שיש שם דברים שהם לא הכי "אתים".

אבל מה שחשוב לדעת, כמו שמלמדים אותך בכל מקום אחר, בין אם זה גודו קראטה גוגיטסו דניס השרדות או כל דבר אחר, יש חוק אחד! משותף לכל האומנויות הלחימה הללו, משהו שמלמדים אותך תמיד בשיעור הראשון.

"כשאתה רואה קטטה, תברח."

לך לכל מכון שמכבד עצמו, הוא יגיד לך את זה.

תבין, פה זה לא סרטים של צא'ק נוריס, שהוא מכסח עם יד אחת ושתי אצבעות ברגל איזה 30 אנשים. הדבר הזה במציאות לא קיים

כמה שאתה "גדול ומאיים" אולי תוכל להוריד אחד, או שניים, אבל כשיתנפלו עליך המון, אין שום דבר שתעשה בנידון. אתה רוצה להחזיק כלי נשק להגנה עצמית?!?! החוק קובע שמעל גיל 18 מותר לך להסתובב עם סכין, ואם אתה רוצה אתה מוזמן להוציא רשיון לאקדח. וסביר להניח שאם היו מכים אותך והיית יורה על מישהו בזמן סכנה ממשית לחייך! (ניסו לדקור אותך? שיספו את הכלב שלהם בך?) אם תירה, לא תשב כל חייך בכלא.

גם מי שעושה שח"מ, או מתנדב למשטרה, אם הוא יראה קטטה, לרוב הוא יקח את הרגלים ויברח. היו סיפורים בעבר על שוטרים ומתנדבים שחטפו את המכות שלהם כשהתערבו, ולכן הם לא עושים את זה.

דבר נוסף, שוטר יפחד יותר מרוסי שיכור שנוסע עם החברים שלו בלאדה עם חלונות שחורים ומוזיקה ברוסית, מאשר מפיונר קטן במרצדס קבריולט.

ולמה? כי אדם שיכור הוא אדם לא שפוי, הוא המסוגל לעשות הכל, מבלי לרחם על חייו שלו.

לכן, אני במצב שלך, 1: הייתי מכניס אגרוף לאדם שהרים את היד על חבר שלך, ופשוט נוסע.

עד שהוא היה קם מההלם, כבר לא הייתי שם.

תנסה להכות שיכור, הוא ייפול במכה הראשונה. מבטיח לך. (אנטומיה של האדם, השפעת האלכוהול על תאי השריר ופירוק החלבון).

להבא, תסתובב עם לום או מקל באוטו, רק לבטיחות. אני אישית מחזיק חפץ דומה. ואני מניח שכך גם מרבית האוכלוסיה.

סביר להניח שלפחות פעם בחייך תתקל למצב כזה, השאלה היא איך תגיב? (פסיכולוגיה של האדם, תגובת המוח תחת לחץ).

או איך תתן את המכה בכדי שהאדם ירגיש (קיניזיולוגיה של האדם :) , תורת התנועה).

זהו.

אם אתה רוצה, אאמן אותך במכון כושר היכן שאני עובד בראשון. בחינם.

סתם שיהיה לך ידע בהגנה על עצמך ומשפחתך. מומלץ.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני כימעת בטוח למה הם התחילו להרביץ לכם בגלל ששמעתם ראפ רוסי ולא מזרחית עסלית:wink:

ועכשיו ברצינות לדעתי הייתם צריכים לצאת מרכב להוציא את לום שיהיה לכם בתא המיטען וליסגור חשבון או לפחות לתת ולקבל קצת מכות ואז לדבר...

ואגב,מה קרה עם הBRATAN השלישי שלכם? לאן הוא נעלם בסיפור?

אדי, רוב החכמים שמנסים את השטויות האלה, גומרים עם כדור בבטן.

אתה אף פעם לא יודע מי מולך ולכן תמיד, אבל תמיד עדיף לברוח.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

לא חשבתם באמת לעשות תצפית לראות איפה הם גרים? ואני לא מדבר על להתקשר למשטרה בשביל למסור להם את מקום מגוריהם.

אתם יודעים איפה הם מסתובים?אז עושים את מה שצריך מנסיון זה יעזור ורק זה!

p.s

jeka ya s taboi soglasin,salam voram i x*i mentam

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

אני הייתי השלישי, שישב במושב האחורי שם את היד על פרצופו של הנהג וניסה להרגיע את המצב...יכול להיות שזה לא היה המהלך הנכון.

יש פה כל כך הרבה גיבורים שראו יותר מדי סרטים (על החברה הרוסים הקולים שהולכים ודופקים מכות רצח BUMMER, BRIGADA... ) שטוענים שצריך להתארגן ולדפוק להם מכות חזרה... האם משהו חשב מה יקרה בהמשך.

ה"אנשים" האלה הם לא שפויים.

תדפוק להם מכות-> למחרת הם יבואו וירצחו אותך. אני לא חושב שזה הפתרון היעיל.

בינתיים אני רוצה לחיות!

פורסם

תן לי לנחש שניה הם בטח מסתובבים בגן העיר לא?

תשמע החיים הם לא זין,הם תמיד קשים.וצריך לשרוד הפעם הם רק הרביצו מה יהיה עם פעם הבאה הם יתפיסו אותך?צריך לחשוב גם על זה

אני אומר לתפוס אותם ולז**ן להם את הצורה עד שהעיניים שדלהם יתלאו דם ואז אני רוצה לראות אותם מתקרבים אלייך

פורסם

LEKTER, או שאתה רואה יותר מדי טלויזיה, או שאתה בן 16-19 וחושב שאתה כל יכול.

תקרא את ההודעה הקודמת שכתבי כאן ואל תנסה לשחק אותה גיבור.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
אני הייתי השלישי, שישב במושב האחורי שם את היד על פרצופו של הנהג וניסה להרגיע את המצב...יכול להיות שזה לא היה המהלך הנכון.

יש פה כל כך הרבה גיבורים שראו יותר מדי סרטים (על החברה הרוסים הקולים שהולכים ודופקים מכות רצח BUMMER, BRIGADA... ) שטוענים שצריך להתארגן ולדפוק להם מכות חזרה... האם משהו חשב מה יקרה בהמשך.

ה"אנשים" האלה הם לא שפויים.

תדפוק להם מכות-> למחרת הם יבואו וירצחו אותך. אני לא חושב שזה הפתרון היעיל.

בינתיים אני רוצה לחיות!

כמה רוסים יש פה... אשכרה carsforum.ru... :wink:

ואני חושב שהם ראו את מה שקרה ביום הסטודנט בכרמיאל... שאיזה 3 רוסים הפגינו יכולות יוצאות דופן באגרוף וכיסחו לסובבים את הצורה...

לפי דעתי, אם מרביצים לכם, צריך להחזיר או לפחות להתגונן (אני תומך בדיעה כי ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה) ולא לשבת ולחכות לעזרה...

אבל, מצד שני אני לא בטוח שהפתרון הנכון הוא ללכת ולתפוס אותם ולסגור איתם חשבון... אי אפשר לדעת איך זה יגמר, ככה שאני לא ממליץ לנקום בהם אלא אם כן יש לכם גיבוי של המאפיה הרוסית...

dumat nada galavoi, dratsa rukami...

פורסם

מגיל אפס חינכו אותי אם מרביצים לך תחזיר. וכן אני יודע אלימות היא לא הפתרון אבל אם מישהו יתקוף אותי אני לא יסתכל על איך שהוא מביע לי בעיטה בעין.

ואני גם לא יכנס לקטטה מול 18 אנשים ככה שאני לא גיבור ולא נעליים

פורסם

מסקנה! כן יש מסקנה.

אני קונה אקדח

אני ממשיך לקחת שיעורי ג'וג'יטסו שהפסקתי בגיל 10.

אולי כדאי לעבור למוזיקה קלאסית שלא תעצבן מפגרים?

בפעם הבאה שמאיימים על חייכם תתאמצו להמציא סיפור ממש טוב למשטרה.

אני רוסי בעצמי ואין לי שום דבר נגד העם שלי. אבל להגיד לכם את האמת! אני כבר מזמן לא מפחד מה"ערסים" הישראלים, הרוסים ה"הרוסים" מבחינה שכלית ונפשית הם אלה שאני מתגונן מפניהם.

תודה על ההקשבה. ברור שזה לא כל הסיפור היו עוד כמה קטעים והרבה אדרנלין...אבל אם הייתי מתאר את כל מה שקרה הייתי צריך לכתוב חיבור שלם ואת הבגרות שלי כבר עשיתי.:smile:

מיכאל.

חבר שלי טוב לומד ג'יאוג'יטסו, בבת ים - בטח אתה מכיר את חיים גוזלי מ'ס 1 בארץ בגיאוגיטסו , עכשיו הוא באליפות האבו דאבי , מנסה להגיע ל UFC. זו היא אומנות לחימה מדהימה ואכזרית , אבל נגד סכינים והרבה אנשים זה בעיה.

בחזרה לנושא :

בהחלט חולרות של אנשים !

אני גם מראשון לציון וממש כל הטיפוסים האלה מביישים את העיר שלנו .

הם משועממים , יושבים , משתכרים להם בגנים שלהם עם ווטקות ובירות ואז (תמיד הם עם אולר ביד)

משעמם להם אז הם באים להתריד אנשים אחרים ולעשות דברים איומים !

הרי לפני כמה ימים שמענו שילד בן 16 וחצי רצח נערה כי הוא הסתובב מסטול מדבק מגע !(אומנם זה היה ברחובות אבל זה קרוב)

ממש בושה , אנשים כאלו צריכים עונש מוות !(בארץ שלנו נתנו לו הזדמנות שניה) רק כך הפושעים ילמדו לקח.

פורסם

מכיר את הפיתגם עם החכם והפיקח?!

עדיף לא להיכנס לצרות מאשר לחשוב איך לצאת מהם. עדיף. וזו עצה לחיים ארוכים...

גם אני רוצה לחיות במקום שעבריינים יפחדו לעשות מעשה. אבל, לצערי, לגוף שמפקח על הדברים האילו (ואני לא מתכוון למישטרה, כי הם הזרוע המבצעת... אני מיתכון לזרוע המחוקקת) לא ממש איכפת או דואג ליום שבו הוא יעמוד על כס הנאשמים ובעזרת החוקים המקלים שהוא ו/או חבריו חוקקו הוא יצא זכאי...

בקשר לאקדח... יכול להיות שזה פיתרון, אבל, מצד שני, אתה לא יודע מתי "ישתחרר לך הקוף", ומישהו יעקוף אתך או משהו דומה ואתה תוציא את הנשק.

אבל אם מישהו שולף סכין, לרוב, לא תהיה לך ההיזדמנות להוציא את האקדח, לדרוך אותו לכוון ולירות... זה קורה די מהר... מעטים (וטיפשים) הם אילו שהולכים עם כדור בקנה או עם אקדחים ללא ניצרה...

שני חוקים הדי הצילו אותי עד היום, אם אתה ניקלא לאיזו מריבה, תברח...

אם יש סכנה לחיים שלך, תירה... עדיף לשבת כמה שנים בכלא מאשר לקבל דירה בתוך שק באדמה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

SRACK באיזה מכון כושר אתה עובד?

למה שמר אמר "פעם ראשונה..."

(אני לא רוצה לדעת)

באמת יש פה המון רוסים...אני מקווה שאתם לא מריחים דבק...

הבהרה: שיכורים הם לא היו זה בטוח אבל מסוממים זו כבר אפשרות.

רק היום בחדשות דיברו על האלימות "הקיץ הזה מאופיין בהרבה אלימות..."

ולעיניין שלנו....

תודה רבה לכולם על התגובות ועל הרעיונות(אי לא יכול לענות לכולכם באופן אינדיבידואלי, עימכם הסליחה) ומכיון שאני לא רוצה לשמוע את שמר אומר " פעם שנייה..." אני אסכם את הנושא....

בינתיים החלטתי שרשיון לנשק גורף אחריו אחריות גדולה מדי...אחריות שאני לא אוכל לקחת על עצמי...גם סכין זה לא פתרון..

אני עדיין אתחיל לקחת שיעורים באומנות לחימה כלשהיא.

הפעם הם עיקמו קצת את האוטו מי יודע מה יקרה בפעם הבאה...

פשוט חבל לי על האנשים האלה...הם בסך הכל נערים עדיין..לאף אחד לא אכפת??!?

תודה רבה עוד פעם על התגובות של כולכם!!!

שמחתי לשתף אתכם ב"חווייה" שלי!

פורסם
אתה רוצה להחזיק כלי נשק להגנה עצמית?!?! החוק קובע שמעל גיל 18 מותר לך להסתובב עם סכין, ואם אתה רוצה אתה מוזמן להוציא רשיון לאקדח.

באמת?! לא ידעתי.......מישהו כאן יוכל להרחיב בנושא הזה?

ואם כל אדם בן 18 ומעלה ירצה להוציא רשיון לאקדח, מה הפרוצדורה?

I should win a fucking AWARD for being me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...