Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פורד פיאסטה זרוקה על איזה גבעה ליד הבית שלי והייתי רוצה איך אפשר לדעת מי הבעלים שלה?

יש לה מספר ופניתי למשטרה ולמשרד הרישוי והם לא מוכנים לתת לי (מסיבות די ברורות)

השאלה היא האם יש עוד אפשרויות חוקיות להשיג את הבעלים?

נ.ב אין טעם לשים פתק על השמשה מכיון שהרכב נמצא בגבעה שאין לידה בתים (חוץ מהבית שלי) ונראה שהרכב הובא לשם ממקום אחר

תודה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש מספר שאתה שולח SMS אליו עם מספר האוטו

והוא אומר לך אם האוטו גנוב או לא

אני חושב שזו האפשרות היחידה שיש לך

פורסם

אין לך איך למצוא בעלים של רכב נטוש אלא אם יש לך קומבינות במשרד הרישוי.

אם הרכב נראה ממש מוזנח אז אני במקומך הייתי מחכה חודשיים שלוש בזמן שאתה מניח פתק ענק על השימשה להתקשר אלייך, לאחר שלוש חודשים אם הרכב לא זז ואף אחד לא חזר אלייך אתה יכול לקחת את האוטו ולעשות בו כרצונך.כמובן שלא תוכל לנסוע בו בכביש אבל נראה לי שבכל מקרה זה לא אפשרי, לא סתם זרקו אותו שם.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

שלח אס אם אס למספר 8080

עם המספר של הלוחית רישוי

תוך מספר דקות תקבל הודעה אם הרכב הזה גנוב או לא..

מקווה שעזרתי..

פורסם
שלח אס אם אס למספר 8080

עם המספר של הלוחית רישוי

תוך מספר דקות תקבל הודעה אם הרכב הזה גנוב או לא..

מקווה שעזרתי..

צריך לרשום 100 לפני המספר רישוי

ז"א לשלוח הודעה כזו "1008292187"

למספר 8080 כדי לבדוק את הלוחית זיהוי "82-921-87"

hope for the best, expect the worse.

פורסם

לך על האפשרות שגם אמרו לך, להשים שלט ענק לחכות כמה חודשים.

אבל אתה תצטרך לפקח שאיזה ילדים לא יתחילו לשחק בה...

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אם יש לך חבר או קרוב משפחה שהוא שוטר/פקח בעיריה- או כל דבר שקשור בצורה כלשהי למשטרה...

אפשר לבקש שייבדקו במסוף פרטים וימסרו לך...

אם יש לך חברים בכיבוי או מד"א גם טוב- הם מסתדרים מצויין עם השוטרים חלקם אפילו חברים טובים מאוד כך שתוכל לבקש מאנשים שיבררו לך...

פורסם

קח בידיים מגהפון...

תעמוד ליד הרכב ותתחיל לצעוק שאתה שובר חלון כל דקה מעכשיו.

תתחיל עם השמשה הקדמית.

בעל הרכב הוא זה שמגיע עם אלת בייסבול לכיוונך...

רוץ!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

ברוח ל"ג בעומר תבעיר את הרכב (שתיהיה מדורה גדולה אבל,כדי שיראו אותה למרחקים) ואם אף אחד לא יבוא אז תקח אותה וזהו :wink:

וברצינות,יש איזה משהו מיוחד שאתה רוצה מהאוטו הזה?

מה אתה מתכוון לעשות איתו?

כי יש המון פיאסטות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים

אין טעם לכתוב פתק על החלון כי אני לא חושב שמי שזרק אותה שם יחזור לשאול מה שלומה

מבחינה מכנית פתחתי את מכסה המנוע וראיתי שיש הרבה דברים חדשים בפנים

כמו: משאבת דלק, משאבת מים ועוד כל מיני חוץ מזה הרכב מבפנים שמור בצורה יוצאת מן הכלל אין אפילו סדק אחד בדשבורד והגג שלם, דבר נוסף שהפתיע אותי שלרכב אין חלודה בכלל במרכב

יכול להיות שלבנאדם נמאס לתקן אותה כל היום והעדיף לזרוק אותה

ולכן אני רוצה לנסות לתקן אותה ולהעלות אותה לכביש ובשביל זה צריך את הבעלים

ואם לא הצלחתי לתקן לפחות ללמוד עליה העניין הוא שגם כדי ללמוד אני רוצה את רשות הבעלים

נ.ב אני מתנדב במשא"ז ואני יכול להשיג את הבעלים אבל אני מפחד שהוא יתעצבן וישאל מאיפה השגתי את השם שלו ואז הוא יכול לדפוק אותי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא נראה לי שהוא יתעצבן,סך הכל אתה רוצה לבקש ממנו רשות.

חוץ מזה שאם לא תנסה לא תדע.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

טוב כנראה שאין לי ברירה ואני אצטרך ולנדב כמה שעות למשא"ז :-)

פורסם

יכול להיות שמו בתא מטען סמים והחנו את הרכב שיגנבו אותו בכוונה. אולי יש שם גם גופה, אחרת למה שיזרקו רכב מצב טוב? אולי רצחו את בעל הרכב ושמו שם את הרכב?

חחחח סתם צוחק, אבל כדאי להזהר,אין לדעת

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...