Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו שירשורים בנושא, אבל הם ישנים ואין שם תשובות לשאלותי.

אני רוצה להחזיר את הראוטר (שאני חושב שהוא די מאפן) ולהתחבר בראוטר פרטי.

סלקום לא יודעים או לא רוצים לעזור בשאלה איזה נתב צריך (מינימלי) או מומלץ לעבודה עם מתאם הסיב שלהם (שלזכותם הם נותנים חינם). כל מה שענו:
• נתב עם חומרה Hardware acceleration התומכת בחיבור PPPOE

נתבים תומכי PPPOE זה... כולם. hardware acceleration לא מצאתי בתאור של אף אחד. יש לי בבית DECO M4 MESH, אבל מוכן לקנות ראוטר חדש אם צריך.

אשמח לשמוע מנסיונם של אחרים, והמלצות. תודה!

:turn-l:
פורסם (נערך)

הדקו יעבוד.

לאיזה מהירות התחברת? אם 1 גיגה, אז לא תקבל את המהירות המקסימלית בוויפי.

לא הייתי רץ לקנות חדש, תתחיל אם זה ואם תרצה תשתדרג בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
פורסם

הפורטים בדקו הם של ג'יגה, כלומר מכשיר שיהיה מחובר ישירות ליחידה הראשית יקבל מהירות מקסימלית.

בוויפי קצת פחות (תיאורטית עד 800 ומשהו מגה, בפועל בטח יהיה עד 500-600).

לא הייתי קונה משהו אחר אם זה מספיק. תן לו להתקלקל או לצורך להשתנות, ותקנה מה שיתאים לך באותה נקודת זמן.

פורסם (נערך)

כמה צרכנים? בית גדול ומרחקים ?

אצלי סביב 7 צרכנים (2 טלפונים,2 טלוויזיות,2 טאבלטים,ומחשב נייח) ו 3 נפשות על מפלס אחד (120מ"ר)

צריכה אפסית כאמור,בית עם מסדרון ארוך אבל הווייפיי מגיע ברוך ה'

התחדשתי בחיבור אליהם באסוס של העמך,ה AX-56U שעלה 300 ומשהו בקייאספי,ובא לציון גואל

כמובן מהירות מקסימלית (גם לי יש תשתית בזק,קו של 600/60,בשו"ס עם סלקום) בווייפיי של ה5גיגההרץ (450-500),ברשת השניה ה2.4 חצי מזה,לא ממש מפריע האמת.

יש לי גם ריפיטר מוכן מראש למקרה שהקליטה נחלשת (הראוטר בארון תקשורת פצפון בכניסה לבית)

ופרגון קטן לסלקום על הנדיבות בממיר סיב :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

האמת שמגיע לסלקום פירגון ענק!

המוקדן השני איתו התכתבתי (במטרה לברר איך אני מקבל מתאם סיב) היה שירותי וענייני. לא ניסה להפחיד אותי או לשדל אותי להשאר עם הראוטר שלהם. להפתעתי שאל אותי אם לתאם לי טכנאי (ציפיתי שיתנו
לי להתמודד לבד בהנחה שאני לא טכני) למחר (שזה היום) ובחינם. היום התייצב טכנאי עם מודם סיבים נוקיה (אין צורך במתאם סיב נפרד). התקין, לקח את הראוטר ונתן לי את שם משתמש/סיסמה ל PPPOE. אחרי 5 דקות כבר הייתי מחובר.

הרשת הביתית די ענפה ( למעשה 3 יחידות דיור מחוברות ברשת אחת, מחשבים נייחים, 7 סטרימרים, ו-3 רשתות MESH שאליהן מחוברים ניידים וסלולר). אף אחד לא צרכן כבד/רגיש מדי (נייד שלי משמש לעבודה מרחוק, נייד אחר משמש לטורנטים).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...