Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקסר Davo

sperial
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנים רבות אשתי משתמשת במיקסרים מתוצרת קנווד. היה אחד ש״ירשנו״ והחזיק, בטוטאל, כ-30 שנה. הוחלף על ידי מיקסר ממבצעי ה-200$, שהתברר כקצת חלש, הועבר לדור הצעיר. בשנים האחרונות מכשיר מסדרת Major שעד לאחרונה עשה עבודה מצויינת, אבל לאחרונה יש בעיה במנגנון הרמת הזרוע.

עלתה מחשבה להחליפו, וכיוון שמתוכנן מעבר בדיוטי פרי אנחנו מתעניינים במיקסרים שראינו בנסיעות הקודמות, וכאן מסקרן אותנו יצרן שקרוי Davo. המכשירים נראים מרשימים מאוד, חלק מהדגמים משוכללים עם לוחות בקרה דיגיטליים. אבל בחיפושים ברשת לא מצאתי יותר מידי מידע, כי, כנראה, מדובר במותג מדבקה המשווק בשם זה רק בישראל.

אז, חברי פורום יקרים ומנוסים, האם מישהו מכיר מיקסרים של Davo באופן אישי, ויכול להעיד על איכותם ושרידותם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מתכוון לאלו שדומים למיקסרים הרגילים או לאלו שבהם הקערה מסתובבת והמערבל קבוע, ankarsrum?

יש לי את הסוג השני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני אישית מנסה להימנע מכל הכרטיסים הדיגטליים במכשירים לבנים. 

מבחינתי המלך של המיקסרים זה הקנווד הלבן משנות ה 80.

סוס מנצח וכו'. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

@פינדר מתכוון ל״רגיל״ בסגנון קנווד וקטצ׳נאייד.. לא בדקתי האם יש להם גם מנגנון לסיבוב הקערה.

@SurfHigh גם אני. הבעיה היא שגם במכשירים בסיסיים לכאורה עם כפתורים לבנים ושני לדים מסתתרים כרטיסים אלקטרוניים, כך שבבית מודרני אם אפשר להמלט מהם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

מתכוון ל״רגיל״ בסגנון קנווד וקטצ׳נאייד.. לא בדקתי האם יש להם גם מנגנון לסיבוב הקערה.

סביר להניח שאין להם מנגנון כזה.

לפני 16 דקות, SurfHigh כתב:

אני אישית מנסה להימנע מכל הכרטיסים הדיגטליים במכשירים לבנים

מהבחינה הזו האנקרסרום עומד בדרישה.

מנוע ושני כפתורים מכניים. (לא יודע מה בדיוק יש בפנים).

היתרון של הקערה המסתובבת, הוא שאפשר להכין אפילו 5 קילו בצק, בלי לטחון את המנוע והגלג"ש.

אבל צריך להתרגל לעבוד איתו. קצת שונה ממיקסר רגיל.

עוד משהו לגבי קניה:

עוד מעט נובמבר ובלאק פריידי, את המיקסר שלי שעולה מחיר מופרז בארץ, קניתי באמזון צרפת, בחצי מחיר בערך, כולל משלוח.

אולי כדאי להחליט מה רוצים ואז לעקוב אחרי מבצעים בנובמבר. ואם לא מוצאים, תמיד אפשר לקנות בארץ, או למצוא מישהו שטס ויקנה בדיוטיפרי.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מדובר במיקסר סיני כלשהו שמיתגו אותו בארץ בשם Davo, זו הסיבה שאתה לא מוצא אותו חוץ מהאתרים הישראלים. 

רוצה מיקסר חזק, מוכח ועם קיבולת גדולה? תקנו Ankarsrum. יש אותו בלאסט פרייס עם קופון שמסתובב בחוץ במחיר שהופך אותו להגיוני. בלאסט פרייס מדובר ביבוא מקביל אך נותן השרות הוא היבואן הרשמי שזה אותו יבואן אגב של Davo (הסכם כלשהו ביניהם), אחריות כללית שנה + 6 שנים על המנוע.

• אהבתי 1
פורסם

היה ברור לי שמדובר במותג מדבקה, לכן שאלתי האם מישהו כאן מכיר אותו (או את השם של דגמים מקבילים במדינות אחרות, שעל הביקורות בהן אפשר לסמוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם תחפש לפי תמונה, תוכל למצוא מכשירים דומים ל DAVO הישראלי בחו'ל.  האם זה אותו מכשיר?  אי אפשר לדעת.

לזכות OIG (היבואן) יש לציין את יכולת המיתוג המעולה שלהם.  הם טוענים גם שה DAVO שלהם לא זהה למכשיר דומה בחול, אבל לך תדע.  מצד שני הסיני ייצר לך באמת כל שינוי שתבקש - אם תשלם.  ובשביל מוצרים מיצרן (יצרן.  לא יבואן) לא ידוע הם לא זולים.  למעשה הם יקרים מאד.

כמו ש RBRB אמר לגבי האנקרסרום -

לפני 8 שעות, RBRB כתב:

רוצה מיקסר חזק, מוכח ועם קיבולת גדולה? תקנו

ולא צריך לקנות חדש.  זה מוצר שבדי אמיתי (לא מורכב.  מיוצר.  החברה מייצרת מנועים חשמליים ויציקות אלומיניום ובשנת 2000 [לזכרוני] רכשה את הייצור של המיקסר מאלקטרולוקס).  ובתור מוצר שבדי אמיתי - הוא באמת מחזיק.  ניתן למצוא אותו ביד שניה בהרבה פחות מכאלה שהתייאשו ממנו.

למה התייאשו?  כי הוא עובד אחרת מכל מיקסר אחר וצריך להתרגל. היתרון שלו זה בלישת בצק ובכמויות גדולות (מבלי לאבד את היכולת לכמויות קטנות כמו מיקסרים אחרים).  אם אתם לא שם - ובעיקר מקציפים ועושים עוגות בחושות - אין טעם.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

אשתי אופה פעמיים בשבוע, אני מדבר על לפחות 4 שעות מרוכזות בכל יום כזה, וזה כולל לחמים מכל מיני סוגים עם בצקים כבדים מאוד. בהחלט מצריך מיקסר בריא. רק שהיא נבהלה מהמחיר של ה-Ankarsrum (קרוב ל-5,000 ש"ח), בייחוד שיש לנו כרגע על הראש עוד איזה תיקון לא קטן בבית.

אגב - האם יש למישהו ניסיון עם מיקסר של בוש? גם כזה היא ראתה בדיוטי לפני 3 חודשים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתם רוצים לראות אנקרסרום עובד מוזמנים אלי (חיפה). וכמו שאמרתי אפשר יד 2 או ליבא מאמזון כשזול שם.

לבוש יש יותר מדי סוגים.  המומלץ ללחם זה סדרת ה mum6.  יש לו בעיות עם כמויות קטנות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה. נראה לי שהנוהל יהיה סבב בחנויות החשמל (בדומה לסבב סוכנויות רכב).

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

רק שהיא נבהלה מהמחיר של ה-Ankarsrum (קרוב ל-5,000 ש"ח),

בדקתי. עלה לנו 3120 עם קופון שמסתובב ברשת כבר תקופה.

• תוכן חדש...