Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצרף את התקנה הרלוונטית, תקנה מספר 65 לתקנות התעבורה, עליה אני הולך לבנות את קו ההגנה שלי:

IMG_20230928_130954.thumb.jpg.e8e9189c8787fea558aa4b18f86e3a34.jpg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

פורסם
בתאריך 21.9.2023 בשעה 17:23, BoazB11 כתב:

WTF?!?  בכלל לא הייתי מודע לקיומו של הדבר הזה.

גיגלתי ונכנסתי לאתר שלהם וקראתי קצת, ונראה לי שיש כאן בכלל טעות בזיהוי.

הדבר הראשון שקפץ לי הוא:

חשוב לדעת! המיזם מטפל בעבירות מסכנות חיים ובריונות חמורה בלבד.

לאחר בחינה, עבירות שלא עומדות בהגדרות אלו, ייפסלו.

ה"עבירה" שלך לכאורה (לי ברור שלא נעשתה שום עבירה ) - אינה נמצאת ברשימת העבירות של שומרי הדרך.

קישור לרשימה  -  https://docs.google.com/document/d/1UMAML4D5c7owVR09U_-mdGGv-nqc3HWP9uPa4-QEOMU/edit#bookmark=id.hohcg23x60fs

אבל לפי הסרטון נראה שהרכב שהיה אחריך (סקודה?) הוא העבריין המצולם,

כי העבירה שלו כן נמצאת ברשימה שלהם - חציית קו לבן וכניסה לצומת אחרי סיום המופע הירוק ברמזור.

Unt36itled.jpg

מבחינה סטטסטיקה הם לא הרבה, אך הם קיימים הרבה שנים.

הדוח כאן לדעתי קטנוני, הם צריכים להתמקד בעבירות מסכנות חיים בעיקר.

לפותח האשכול באיזה עיר קיבלת את הדוח? 

הינה סרטון עליהם: 

https://youtu.be/jyxuJL1InPE?si=tkHhOUj_KXhTVRso

פורסם
לפני 18 דקות, עוזי ל כתב:

הדוח הוא בבני ברק 
דרך אגב יש שם 2 נתיבים ואחד נתצ ולא רק ההוא שחסום על ידי הSUV
image.thumb.png.01c5251d373270a6ae649015d877ca44.png

אין הרבה שומרי דרך בארץ נדיר להיתקל בהם, גם המזם בשנים האחרונות לא כמו פעם פעיל,  יש להם הרבה בעיות עם האפליקציה.

אם קיבל דוח זה כמו ששוטר נתן לו בשטח, והצילום זה ראייה, לדעתי לא יהיה קל לבטל דוח כזה אלא אם יש כשלים בדוח ואפשר לאשש שהוא לא מוצדק.

פורסם
לפני כשעה, עוזי ל כתב:

הדוח הוא בבני ברק 
דרך אגב יש שם 2 נתיבים ואחד נתצ ולא רק ההוא שחסום על ידי הSUV
image.thumb.png.01c5251d373270a6ae649015d877ca44.png

בדיוק. הנתיב האמצעי היה חסום על ידי יאריס קרוס כסופה ומאזדה 3 שחורה. 

לפני 46 דקות, Liquidator כתב:

אלא אם יש כשלים בדוח ואפשר לאשש שהוא לא מוצדק.

יש כשלים בדו"ח. 

על מנת לא לגרום להפרעה לתנועה, הייתי צריך לבצע עבירה אחרת - כניסה לצומת חסום, בלי שהייתה לי אפשרות להמשיך בנסיעה ולפנות את הצומת לפי תקנה 65 שהבאתי באחת ההודעות.

פורסם
לפני 31 דקות, Buki כתב:

בדיוק. הנתיב האמצעי היה חסום על ידי יאריס קרוס כסופה ומאזדה 3 שחורה. 

יש כשלים בדו"ח. 

על מנת לא לגרום להפרעה לתנועה, הייתי צריך לבצע עבירה אחרת - כניסה לצומת חסום, בלי שהייתה לי אפשרות להמשיך בנסיעה ולפנות את הצומת לפי תקנה 65 שהבאתי באחת ההודעות.

תבקש להישפט אבל קח ייעוץ עורך דין אל תעשה לבד, רואים שם רכב שחוסם ויש נת"צ צד ימין.

פורסם
לפני 43 דקות, Buki כתב:

יש כשלים בדו"ח. 

להגיד שאתה הפרעת לתנועה בנקרה הנ"ל, זה כמו להגיד שרכב שעוצר באמזור אדום מפריע לתנועה. הרי הרכב שעומד אחרייך, לא יכול להמשיך לנוע ללא ביצוע עבירה בעצמו.

לפני 13 דקות, Liquidator כתב:

תבקש להישפט אבל קח ייעוץ עורך דין אל תעשה לבד, רואים שם רכב שחוסם ויש נת"צ צד ימין.

עו"ד יעלה הרבה יותר מגובה הקנס. כדאי קודם לנסות להפגש עם התובע ולנסות לבטל הדו"ח. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 3 דקות, fatboy1340 כתב:

להגיד שאתה הפרעת לתנועה בנקרה הנ"ל, זה כמו להגיד שרכב שעוצר באמזור אדום מפריע לתנועה. הרי הרכב שעומד אחרייך, לא יכול להמשיך לנוע ללא ביצוע עבירה בעצמו.

זה ברור לי, על זה כל השירשור.

לדעתי הדו"ח שגוי, שומר הדרך הניח הנחה שגויה שאני עומד שם "קובע" פורק סחורה ולא התייחס למצב התנועה בצומת.

הגשתי בקשה להישפט, כבר יש תאריך. אני אעדכן כמובן.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 10 דקות, Buki כתב:

זה ברור לי, על זה כל השירשור.

לדעתי הדו"ח שגוי, שומר הדרך הניח הנחה שגויה שאני עומד שם "קובע" פורק סחורה ולא התייחס למצב התנועה בצומת.

הגשתי בקשה להישפט, כבר יש תאריך. אני אעדכן כמובן.

אגב כל דיווח לפני הנפקת דוח עובר שני בקרים, שמסננים דיווחים לפני העברת הדיווח למשטרה, הם עוברים על הסרטון רואים שהכל כמו שצריך להיות ומעבירים למשטרה.

פורסם
לפני 6 דקות, Liquidator כתב:

עובר שני בקרים, שמסננים דיווחים לפני העברת הדיווח למשטרה

כמו שכתבתי כבר מקודם בשירשור, גם אם אני לא אצא זכאי זה לא סיפור גדול. 

אבל מעניין אותי לדעת איפה טעיתי ומה הייתי אמור לעשות במצב הזה.

האפשריות היו או להכנס לצומת ולחסום את המעבר חציה כי האופציה היחידה שם הייתה לעמוד על מעבר החציה,

או לנסוע בנת"צ ולקבל דו"ח ממצלמות נת"צ שיש שם?

או לא להכנס לצומת חסום (שזה לפי החוק) וזה מה שעשיתי.

פורסם

אני תוהה אם הדו"ח יועד בכלל לרכב אחר, אולי הרכב הלבן, שנראה עומד באמצע הצומת, או רכב אחר כלשהו.

בכלל כל הסידור הזה של דיווח עם הטלפון נראה לא הגיוני. הרי אסור להשתמש בטלפון בזמן נהיגה וזאת נחשבת עבירה חמורה. אז איך הם מדווחים? אז אומרים שזאת רק לחיצה אחת בכל מקום במסך. בלחיצה אחת אבל אי אפשר לציין בכלל מה הרכב, שמבצע את העבירה, וגם אין באמת זמן לחשוב ולהבין מה קורה.

• מעניין 2
פורסם

יש איזו איפשרות להכתיב הערה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, traveler1 כתב:

אני תוהה אם הדו"ח יועד בכלל לרכב אחר, אולי הרכב הלבן, שנראה עומד באמצע הצומת, או רכב אחר כלשהו.

בכלל כל הסידור הזה של דיווח עם הטלפון נראה לא הגיוני. הרי אסור להשתמש בטלפון בזמן נהיגה וזאת נחשבת עבירה חמורה. אז איך הם מדווחים? אז אומרים שזאת רק לחיצה אחת בכל מקום במסך. בלחיצה אחת אבל אי אפשר לציין בכלל מה הרכב, שמבצע את העבירה, וגם אין באמת זמן לחשוב ולהבין מה קורה.

יש להם כפתור בלוטוס, ברגע שהם רואים עבירה הם לוחצים עליו, הכפתור מתחבר לטלפון, אחר כך הם עורכים טופס עם פרטים של לוחית רישוי, ואת פרטי העבירה, אם הלוחית יוצאת מטושטשת אז הדיווח נפסל על ידי בקר.

ניקח לדוגמא עבירה מסכנת חיים רמזור אדום, בכדי שהם יוכלו לדווח על נהג כל שהוא שנניח חוצה באדום, חייבים לראות את הרכב חוצה באדום מלא בקו העצירה ואת שני הרמזורים בצילום כשהם אדומים, אחרת הדיווח נפסל, אם נהג עבר בצהוב וישר התחלף לאדום וגלגלים קדמיים כבר חצו בצהוב והוא נכנס לצומת הם לא יכולים לדווח כי הדיווח יפסל.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
  • תוכן חדש...