Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כמו שכבר כתבתי מיספר פעמים רנו 5 שנת 91 1400 סמ"ק

משהו משגע אותי בזמן האחרון האוטו מיתחמם בצורה לא נורמאלית .

בהתחלה חשבתי אולי ניקוז אויר, אז ניקזתי סגרתי פעל תקין אבל בדיוק ל 2 קילומטר.

אחר כך עברתי הלאה המשכתי מיליתי מים ניסיתי וניסיתי אבל האוטו מסרב לעבוד כמו שצריך .

אני כבר מודע לעובדה שברנו ו בחלק מהצרפתיות מערכת הקירור ידועה לשימצה.

יש לי כניסת אויר לתוך מערכת הקירור ואני לא יודע מאיפה עברתי על כל הצנרת אין נזילות אין כלום!!

וכשגיליתי נזילה אטמתי אותה מיד , אך עדיין המנוע מיתחמם ומיתחמם לרמה גבוהה ממש ממש מיתחמם.

אני אובד עצות אני צריך את עזרתכם בבקשה .

כל עצה תיתקבל בברכה

ועם להגיד את האמת אני כבר מריח את הסוף של האוטו הזה כי אבא שלי הוא בן אדם שממש ממש לא איכפת לו .

ומאז שגנבו לו את האוטו שלו הוא מישתמש בשלי עד שהוא יקבל את רכבו החדש

והוא לא בן אדם שיכניס את ה"גרוטאה" שלי ככה הוא מכנה אותה למוסך כי זה לא שווה אבל כשילך מנוע הוא ידע רק לזרוק אותה בצד עד שיבור מישהו ויפנה אותה.

אז חבר'ה עיזרו לי בבקשה אני רוצה לסדר אותה בכוחות עצמי כי הוא לא ישחרר לי את האוטו להכניס למוסך מה אני עושה???

עם יש עוד שאלות רק תשאלו.

עריכה: באוטו תמיד היו מים רגילים ראיתי גם קורוזיה באיזה מקום שהיה בוא חור במשאבת מים ואטמתי חשבתי שעם הבעיה היא החור אני יחליף משאבה אבל זה לא משם.

ואף פעם לא נראה לי שסמו באוטו נוזל קירור מיוחד כל שהו ועוד משהו לרכב הוחלף מנוע לפני 5 חודשים זה מנוע מיבוא לא מפירוק.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

חשבתי על זה אבל הרכב הזה ינוח רק כשילך לו מנוע או כשאבא שלי יקבל את האוטו החדש שלו מה שיקרה רק עוד חודשיים וחצי.

וניראה לי ה מה שיקרה קודם הוא שילך מנוע כי אבא שלי נוסע פשוט המון!!! הוא לא נהג מונית אבל הוא עושה לפחות 200 קילומטר ביום.

ואי אפשר להפריד בינו לבין האוטו לשעה אפילו.

אפיחלו ביקשתי ממנו שישכיר אוטו ויתן לי לקחת את האוטו לתקן את הבעיה אבל הוא בשלו "האוטו יהייה בסדר" כן כן אני עוד מעט בוכה מה" בסדר" שיהייה האוטו הזה הולך להימכר לברזל ב 200 שקל אני כבר מריח את זה :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...