Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, קורן בן אשר כתב:

עבודה יפה.

רק מה זה השמן המוזר הזה? בטוח שזה בתקן? (זה לא רכב לעשות איתו ניסויים עם שמנים ונוזלים עלומי שם.)

לגבי הצינור הקטן: למיטב זכרוני הוא לא קיים כמק"ט נפרד, אלא כחלק ממכלול צינור הכניסה לטורבו (יש לי היכן שהוא את המק"ט של המכלול, אבדוק אח"כ). 

תודה רבה,
כן הבנתי עכשיו מי זה הפולני- שלחתי לו מייל.

לגבי השמן

הוא בדיוק בתקן- 
שמן גרמני(גם אם לא מוכר אצלנו) .. לא צופה בעייה איתו( בכל מקרה מתכנן להחליף כל 10,000).

photo_2023-08-11_11-43-59.thumb.jpg.ddb6bd10e34258cf66239bcd77bcbd90.jpgphoto_2023-08-11_11-44-03.thumb.jpg.39ea5c77f20f60937667deba04c06339.jpg

לפני 8 דקות, Buki כתב:

יפה, כל הכבוד!

מה עם האופנוע שמופיע באחת התמונות?

אתה רשום באתר משנת 2009, למה פרסמת רק 15 הודעות? אתה צריך לכתוב יותר 😁

מי אמר שהמנוע מחזיק 300 אלף?

IMG_20230811_114302.jpg

גדול , תודה :)

כמו שאמרתי לגבי ה300,

סתם הערכה פסימית מבחינתי של וורסט קייס  - עלות תועלת עדיין יהיה לי שווה(כמובן לא סביר למנועים האלה שבדכ בתחזוקה נכונה עושים הרבה יותר).

ולגבי האופנוע- אחד הפרוייקטים בצד פה..
אי שם בתקופה ההיא הייתי רק על אופנועים, 

בכמה שנים האחרונות עברתי לרכבים, טוב שיש פורום כזה להתייעץ ולשתף.

עריכה אחרונה על ידי Gauss
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, mcaspi כתב:

http://p-trex.com/product/p-trex-premium-rn-c4-5w-30/

בד"כ חברות שמנים מפרסמות באתרים מסמך עם הנתונים הטכניים שלהם. זה לא קורה במקרה הזה.

אז זה אמור להדליק נורה?

ממה שאני יודע,

כל עוד יש את התקנים הנדרשים, לא צריכה להיות בעיה,

מה דעתכם בנושא? 

פורסם (נערך)

לא תמיד יצרנים מפרסמים נתונים טכניים מלאים. בכלל, לאדם מהישוב שאין לו מידע מבפנים, רב הנסתר על הנגלה בתחום הזה (תכל'ס כמו כל תחום מסחר קמעונאי אחר כיום).

אני לא רוצה לחשוד בכשרים, אך המותג הזה לא מוכר לי אישית, וכדאי לנקוט משנה זהירות. החשש שלי הוא בכלל מזיופים. כמה גדול החסכון בקניית השמן הזה במקום אחד המותגים המוכרים? (יש לפחות 5-6 שמנים בשוק עם תקן RN0720).

לגבי הצינור, לפי partsouq זה החלק:

https://eurofrance24.com/air-hose-8200645723-1-5-dci-dacia-renault-nissan.html

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני שעה, קורן בן אשר כתב:

לא תמיד יצרנים מפרסמים נתונים טכניים מלאים. בכלל, לאדם מהישוב שאין לו מידע מבפנים, רב הנסתר על הנגלה בתחום הזה (תכל'ס כמו כל תחום מסחר קמעונאי אחר כיום).

אני לא רוצה לחשוד בכשרים, אך המותג הזה לא מוכר לי אישית, וכדאי לנקוט משנה זהירות. החשש שלי הוא בכלל מזיופים. כמה גדול החסכון בקניית השמן הזה במקום אחד המותגים המוכרים? (יש לפחות 5-6 שמנים בשוק עם תקן RN0720).

לגבי הצינור, לפי partsouq זה החלק:

https://eurofrance24.com/air-hose-8200645723-1-5-dci-dacia-renault-nissan.html

קודם כל תודה על החלק !

ולגבי השמן,

האמת שהחלק ה"גרמני" בשמן הנ"ל זה מה שגרם לי לא להתעכב על הנושא,  בד"כ לרוב הייתי משתמש בליקווימולי,
כאן במקרה בגלל התקנים הספציפיים "התגלגל" אלי השמן הזה ולא הקדשתי לזה יותר מדי מחשבה.

אבל אחרי שעלה כאן הנושא,
באמת אין שום הגיון לקחת סיכון עם שמן לא מוכר כשהאלטרנטיבות המוכחות בהפרש מחיר זניח,
ופה  ספציפית יצא לי לעשות חיפוש - וראיתי שהשמן הנ"ל באמת לא מוכר ברשת בכלל למעט באתר הבית שלהם,
מה שלא מעודד.

בסדר ,
 טעות שלי בגלל חיפזון, טוב שקיבלתי  כאן פידבק בנושא שיכול לחסוך לי נזק וכאב ראש בעתיד.

אז אני פשוט אקצר את האינטרוול של הטיפול הבא-
ואחליף לשמן איכותי מוכר עוד 5000.

עריכה אחרונה על ידי Gauss
  • תוכן חדש...