Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

PXL_20230630_074329994.thumb.jpg.8fd80d567f3fab910c6fb271f289f517.jpgPXL_20230630_074326405.thumb.jpg.7f4934100a40ddf353e53c62ac2c7264.jpg

התחלתי בהחלפת מצטים, הפלסטיק בתמונה שמתחבר לצינור נשבר והתפורר כמו חול.
מישהו יכול להסביר לי קצת מזה ולתת רעיון איך לתקן את זה?

פורסם

לתקן כנראה תצטרך לקנות חדש, עד אז אתה יכול לנסות להוריד את חיזוקי הפלסטיק שסימנתי ואז אולי הצינור יצליח לעלות על הפלסטיק, זמנית עד שתמצא חלק תקין

image.png.6f92764dd954d2ab60b1902fb4dc4fe9.png

כבר חתמתי...

• פיתרון
פורסם

זה נשם מנוע. הפיה נשברה בגלל הרעידות והתיישנות הפלסטיק. 

אפשר לנסות להשחיל  קטע צינורית בקוטר קטן יותר לתוך הפיה השבורה, להדביק אם אפוקסי ולסגור עליה את צינור  הנשם באמצעות בנד חדש עם בורג שמאפשר הידוק חזק יותר מאשר הבנד המקורי הקפיצי.

אידיאלי זה כמובן להחליף את קופסת האוויר. 

פורסם
לפני 10 שעות, yairw כתב:

לתקן כנראה תצטרך לקנות חדש, עד אז אתה יכול לנסות להוריד את חיזוקי הפלסטיק שסימנתי ואז אולי הצינור יצליח לעלות על הפלסטיק, זמנית עד שתמצא חלק תקין

תודה לכולם.
@Buki  אני אחפש צינורית בקוטר מתאים, כמה מדוייק זה צריך להיות, זה צריך להיות אטום לאויר תחת לחצים?

פורסם

זה נשם התפקיד שלו שלו זה להחזיר לחצים ואדי שמן 

תכלס? תכלס תכלס? אתה יכול לנסוע גם בלי

לא סוף העולם, יהיה ריח של שמן ואתה תכניס קצת לכלוך אז עדיף כבר להשקיע קצת זמן לעשות את מה שאמרו לך לסגור עם אפוקסי וסלמאת

פורסם
לפני 19 שעות, yairw כתב:

אני חושב שזה הפתרון הכי טוב שכדי לבעלים לנסות.

יכול להיות שזה צינור לpcv ואז זה כן יכול להפריע למנוע לפעול כרגיל.

פורסם

החלפתי מצטים בהצלחה!
אני בינתיים חיברתי איזה צינור זמני, אני חושב להזמין את כל הקופסאת אוויר ולהחליף, הבעיה ש באתר שממנו הזמנתי את המצטים לא ראיתי שיש. אני אמשיך לחפש אם מישהו מכיר מאיפה אפשר לקנות אשמח לשמוע :)

פורסם

מעולה, להבא תעבוד לאט ואם אתה רואה שלא יוצא אז לא בכח תשמן עם ספריי ואז. צריך סבלנות כשעובדים על רכב בטח אם הרכב ישן 

את הקופסה תיקח מפירוק

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, CiUiK כתב:

מעולה, להבא תעבוד לאט ואם אתה רואה שלא יוצא אז לא בכח תשמן עם ספריי ואז. צריך סבלנות כשעובדים על רכב בטח אם הרכב ישן 

את הקופסה תיקח מפירוק

תודה, מי מוכר חלקים מפירוק איך אני מוצא משהו באיזור רחובות?

אני האמת מעדיף חדש אבל אם אי אפשא להשיג אתפשר על מה שיש.
אגב באמת שהתחלתי לאט ובעדינות, החלק היה סדוק עוד קודם, הזזתי בסקרנות והוא התפרק כמו ביסקוויט.

מצאתי בEbay

עריכה אחרונה על ידי dvir10
פורסם
לפני 9 שעות, dvir10 כתב:

תודה, מי מוכר חלקים מפירוק איך אני מוצא משהו באיזור רחובות?

אני האמת מעדיף חדש אבל אם אי אפשא להשיג אתפשר על מה שיש.
אגב באמת שהתחלתי לאט ובעדינות, החלק היה סדוק עוד קודם, הזזתי בסקרנות והוא התפרק כמו ביסקוויט.

מצאתי בEbay

אם סדוק אז לא נוגעים ואפשר להוציא מהצד של הבלוק ולא מהצד של היניקה

• תוכן חדש...