Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים 

אני אמור להתחיל ביום ראשון הקרוב עבודה חדשה, עבודה מקצועית בתחום שלמדתי אותו ושחשוב לי מאוד להצליח בו. 

אני תולה בעבודה הזאת מלא תקוות, ואני מלא בשאיפות להתקדם שם המון! 

עד כאן הכל סבבה.

אלא שאתמול נולדו לאחי תאומים, שני בנים קטנים, והוא מתכנן לערוך ביום ראשון הקרוב ברית מכובד כיאה וכיאות (ובגלל מוגבלות פיזית של אחד ההורים הוא לא יכול לעשות את זה אחה"צ, כך שזה יהיה לכאורה בשעות הצהריים המוקדמות). 

מיד אחרי שאיחלתי לאחי מזל"ט בטלפון, אני שובר ת'ראש מה לעשות. 

להודיע לבוס שאני מבריז לו ביום הראשון לעבודה?

להגיע לחצי יום עבודה ולאחר לברית וככה לצאת איכשהו בסדר עם כולם?

להתייצב לברית על מלא? 

להתקשר לבוס לעתיד ולשאול אותו זה כנראה יהיה הרעיון הכי הגיוני, אבל איך לכם זה היה נתפס? הייתם אומרים "וואלה, זה עובד לא משהו... חבל שהתחלתי איתו" או שהייתם מבינים לגמרי וזורמים אם העניין כמו לעובד רציני עם וותק של כמה שנים? 

מה אתם מציעים לי לעשות? 

חשוב להדגיש שאחי יסלח לי על מלא אם לא אתייצב בגלל העבודה, אבל ברור שישמח מאוד אם כן אבוא. 

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אם המעסיק עושה לך פרצופים על זה תגיד לו שיבטל את החוזה וביי. לא משנה כמה העבודה הזאת נראית לך טובה, היא רק עבודה

נכון, אבל 

את המקום העבודה הנוכחי אני עוזב, וכבר יש פה מחליף ואני באמצע חפיפה איתו. כשאני אהיה קרח מכאן ומכאן אח שלי כמה שהוא קרוב אלי הוא לא יוכל לפרנס אתי... 

בעקרון התשובה שלך צודקת, אבל עם צדק לא הולכים למכולת... 

אני מעדיף תשובה מאחד שהוא מעסיק והיה נתקל בדבר כזה, מה זה היה גורם לו לחשוב.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה עובד, לא עבד.

אתה מודיע למעסיק שנולדו לאחיך תאומים ואתה תגיע באיחור. פשוט מאד.

אני לא מעסיק אנשים אבל נשמע לי מטומטם לגמרי שעובד יוותר על אירוע משפחתי מקרבה ראשונה בשביל עבודה. אם היה לי עובד כזה, הייתי חושב שסדר העדיפויות שלו בעייתי וזה עלול להשפיע על החלטות בעבודה שלו.

• אהבתי 3
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה מתקשר למעסיק ומספר לו מה קורה ושואל אותו אם אפשר בבקשה לדחות את יום תחילת העבודה ביום אחד.
רוב האנשים הנורמלים בעולם יאחלו לו מזל טוב ובזה נגמר הסיפור
אם הוא לא כזה... אל תעבוד אצלו

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם

יש איזה חוק מרפי כזה. גם כשאני התחלתי עבודות וגם כשעובדים שלי התחילו, תמיד היה משהו על ההתחלה. לא בהכרח ביום הראשון אבל מספיק כדי שתהיה הרגשה לא נוחה לבקש.

אף פעם זה לא נגמר בפיצוץ, אנחנו לא בשוק.

"תהנה, תבוא יום אחרי".

• אהבתי 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חשוב לעדכן כמה שיותר מהר, זה הכל, עוד יום פחות יום לא ישנו כלום.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תעדכן מיידית ושאל את המעסיק אם הוא רוצה שתבוא לחצי יום או ביום שני.

אלה דברים שקורים ואף אדם שפוי לא יעקם את האף.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לבוא לחצי יום נשמע הכי טוב,גם ככה ביום הראשון לא תעבוד יותר מדי - יותר כמו להכיר את הסביבה\עובדים אחרים\הנהלה\סיבוב במתקן ושאר הדרכות.

תבוא ברגוע,תעשה מה שצריך,תסכמו כמובן על שעה להגיע ולעזוב (אל תבריז כשבא לך),כשתסיים סע הביתה ברגוע #2,תתארגן בניחותא וסע לאירוע של אחיך.

אפשר כמובן לדלג על הכל ולהתחיל יום אחרי,אבל מה יש לך בבית לעשות יום שלם? מה אתה אישה שצריכה איפור\פדיקור\סידורים וכו' ? :P

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דבר ראשון מצלצל למעסיק - יכול להיות שאירגנו דברים במיוחד בשבילך, אחראית משאבי אנוש באה במיוחד מהבית, וכולי.

חצי יום נשמע לי הכי סבבה, לו אני הייתי המעסיק- גם ככה ביום ראשון זה באמת בעיקר מינהלה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מודיע מיידית למעסיק החדש לגבי המאורע ומבקש להתייצב ביום שני במקום ביום ראשון או לעבוד רק חצי יום, מה שתיסגור עם המעסיק. תבוא עם שני אופציות ושהוא יבחר ביחד איתך.

זה לא נחת עלייך משום מקום ולכן אתה רוצה להיראות בתור מישהו אחראי ולהודיע היום, אחרת זה יראה מוזר מדי להודיע בעוד יום או יומיים.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כמעסיק, בראותי את ההזמנה ועובד כנה שחשובה לו העבודה,

הייתי מאשר ללא היסוס.

אשריך שיש לך קשר כה עמוק עם האח, לא מובן מאיליו בכלל בימינו.

• אהבתי 1

פורסם

תודיע מראש שעקב אירוע משפחתי אתה מגיע לחצי יום, ואתה תשמח להשלים את השעות החסרות בהמשך השבוע.  מכאן תן למעסיק להחליט לאן לקחת את זה.

מזכיר לי שב-2008\2009 התראיינתי לתפקיד רציני ראשון בתור מנהל פרוייקט במשרד המסחרי של אחת השגרירויות האסייתיות בארץ...  בהדרכת @elibaba התותח עברתי את הראיונות ב Flying Colors והייתי אמור להתחיל את התפקיד ביום אחר ראש השנה.  מגיע היום ואני מושבת לגמרי בעקבות שפעת או איזה וירוס - התקשרתי למשרד בבוקר, אמרתי להם שאני חולה היום ושאני בדרך לרופא.  אחר הצהריים אני שוכב גמור במיטה ומקבל מהם טלפון - אל תדאג לאישור מהרופא, אתה כבר לא עובד אצלנו 🤣  וטוב שכך!!

• אהבתי 1
  • מבאס 2
  • רעיון טוב! 1

No worries 8)

• תוכן חדש...