Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, החלטתי להשאיר את הטמבון טיבעי איך שהוא (בהמשך לת'רד הקודם שפתחתי לפני כמה חודשים ושאלתי איך כדאי לצבוע את הטמבון !)

(חיפוש לא עזר) !

שמעתי שאפשר להבריק את הטמבון עם איזה שהוא סוג שמן שככה הטמבון סופג אותו ונשאר מבריק

השאלה היא אם זה הייה שמן רגיל (למנוע), או לאו דווקא שמן אדום/גיר/ברקס?

הנה הטמבון אחרי כמה שיפשופים עם ספריי לדש-בורד :)

Copy of PCDV0111.JPG

Suzuki Jimny

פורסם

STP - SON OF A GUN. הנושא נידון בעבר. אני משתמש בתכשיר הנ"ל באופן קבוע - אחלה תוצאות. מה גם שמכיל מסנן UV עד כמה שזכור לי. כך, להבדיל משמן, הסיכוי לטיגון הטמבון קטן יותר.

פורסם

אצלי לאחר כמה ימים הטמבון חזר להיות מלוכלך, נראים עליו כמו סימנים לבנים כאלו שלא היו לפני שהשתמשתי ב sun of a gun, שטפתי את זה עם מים ועכשיו אני לא משתמש יותר בזה כי אני לא יודע איזה נזק זה עושה.

אם אצלך זה עבד טוב סבבה אבל כדאי לבדוק אולי זה גורם נזק לטמבון, בגלל השמש שתמיד עליו והמזג אוויר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני משתמש בSTP כשלושה - ארבעה חודשים. אצלי זה מחזיק שבוע בערך ובתנאים קשים יחסית (שיפוצים אצלנו בישוב, הכביש כולו נסלל מחדש עקב הנחת תשתית כך שהכל מלא באבק). התופעה של הסימנים הלבנים לא מוכרת לי. יתכן וזה קשור לחומר ממנו עשוי הטמבון או סוג הפלסטיקה.

פורסם

ראיתי בקרית גת, מס' רכבים , עם טמבון שחור פלסטיק, שנראה כמו ח-ד-ש, 99% שזה לא חדש כיון שהאוטו לא היה נראה חדש (פונטו MK1, פיאט אונו וכו) וגם לא היה נראה שעבר תאונה וזה היה מעל 7-8 רכבים ככה ש... לא סביר

לא היה שום שמן על הטמבון , הוא היה יבש, האם יש למישהו מושג במה מדובר?

פורסם

כן, צבע ספריי שחור מט.

לא SON OF A GUN, לא שמן, לא לקה ולא בטיח.

קצת צבע, וזה מחזיק הרבה זמן, לי זה החזיק שנתיים וחצי שהרכב היה כל הזמן בשמש.

עבודה של שעה וחצי עם קצת השקעה בפרטים (עטיפת הרכב מכל הכיוונים כדי שלא יזל צבע על הפח) והטמבון נראה חדש לחלוטין.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

זה כבר צביעה מקצועית אצל צבעי שכוללת הכנה, צבע יסוד, מספר שכבות צבע לפי קוד הרכב ושכבת לכה.

סיפור של כמה מאות שקלים.

פורסם

אז את זה אני יעשה בהזמנות שהאונו תהייה אצל פחח, שואלים למה? כי שכנה שלקחה רוורס לא הסתכלה אחורה נכנסה באונו :twisted::evil::x בת ****

אבל בינתיים אני יבריק אותו, רק שמן גיר יעזור, כאילו מה עם שמן הגה (כוח )?

Suzuki Jimny

פורסם

אני קניתי חומר שנקרא original black של חברת car plan (אוטודיפו - 35 ש').

ניקיתי את הטמבון, ריססתי (גם לי היו שפשופים וכתמים לבנים)

והצבע השחור חזר להיות מבריק וללא כתמים.

עבר כבר חודש אולי קצת יותר, הברק הוא כבר לא כמו שהיה בהתחלה, אבל המצב עדיין יותר טוב ממה שהיה בהתחלה. הכתמים בינתיים לא חזרו.

• תוכן חדש...