Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם 

ברשותי טויוטה יאריס 2004, נקנתה לפני חודשיים, 150K ק"מ.

כמו"כ ברשותי (כשנה) יאריס מודל 2003 עם 400K ק"מ, ללא שום בעיות, גיר ומנוע עם ביצועים מצוינים ואחיזת כביש מעולה ביחס לקטגוריה.

אה ממה שהרכב החדש (ישן) שנקנה לא דומה ולא במקצת לביצועי קודמו, (בנסיעת המבחן שערכתי לפני הקניה כמעט ולא הרגשתי דבר, ומכיון שהרכב הקודם היה אמין מאד והרשים בביצועים, הייתי להוט לקנות את החדש ),

לא מעונין להכניס אותו לבדיקה במוסך כי ברור לי שימצאו שלל דברים המצריכים תיקון, אחרי הכל רכב בן 20 

לכן הייתי מעונין להתייעץ על מס' נושאים לקבל תמונת מצב נקודתית ולא ללכת לאיבוד.

מנוע - מצויין 

גיר - לא עובר מהר הילוך, סוחט את ההילוך הקיים עד הסוף, כמו"כ בהעברה מR לD ישנה כמו מכה עם נקישה.

גלגלים- צמיגים חדשים (סינים), בסיבובים חדים יש רעש מהגלגל השמאלי קדמי,

במצב נסיעה עם מהמורות הרכב ממשיך להתנדנד אחרי הקפיצה, מרגיש כמו כסא נהג של אוטבוס (למי שמבין), כמו"כ אחיזה לא טובה בסיבובים ובמצבי דרך משתנים ורעש מאחורה.

רעידות בינוניות  במצב D עם ברקס כגון ברמזור.

צריכת דלק- הייתה גבוהה מהרגיל הוחלפו פלגים יש שיפור, 

הרכב עבר טיפול וטסט, כך לפי קבלות שהציג המוכר בהם מפורט; "גומיות לציריות, 2 זרועות לסטדלדור, תפוח הגה, גרוז גרפיט, שיפוץ קטן+ פוליש למנוע, רפידות קידמיות חריטות .... (משהו לא ברור) והרבה כללית". 

אציין שהמפרט הנ"ל לא מרשים אותי כי ניכר שהמוסך המטפל היה חטיאר לא קטן, הוסיף ליטר שמן מנוע עודף מהמקס', את נורות הרכב אפי' לא דאג להרכיב ולהבריג (חלקם היו משוחררים), פלאגים שהיו רופפים וכו וכו 

לאחר כל הנ"ל אשמח לקבל התייחסות ענינית ונקודתית אפי' לחלק מהדברים, 

בנוסף מה הייתם בודקים/ מחליפים, ברכב כזה ללא היסטוריית טיפולים חוץ מהנזכר לעיל.

תודה מראש .

פורסם

לדעתי, כן כדאי להכנס למוסך מכונאות מקצועי,  אמין ולקבל חוות דעת לגבי מה דחוף להחליף ומה לא. בעיקר לגבי מצב הגיר ( חשש עיקרי להוצאה גדולה)

נשמע כאילו הקילומטראז' לא אמיתי לרכב כזה.

כנראה בולמי זעזועים צריכים החלפה, צמיגים - לשיקולך. אם זה רק חריקות - ניחה. אם זה גם אחיזה לא טובה בסיבובים או מרחק בלימה נראה לך גדול מדי ( יש לך רכב זהה כדי להשוות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 17 שעות, vladclar כתב:

לדעתי, כן כדאי להכנס למוסך מכונאות מקצועי,  אמין ולקבל חוות דעת לגבי מה דחוף להחליף ומה לא. בעיקר לגבי מצב הגיר ( חשש עיקרי להוצאה גדולה)

נשמע כאילו הקילומטראז' לא אמיתי לרכב כזה.

כנראה בולמי זעזועים צריכים החלפה, צמיגים - לשיקולך. אם זה רק חריקות - ניחה. אם זה גם אחיזה לא טובה בסיבובים או מרחק בלימה נראה לך גדול מדי ( יש לך רכב זהה כדי להשוות).

אוקיי 

רק  בגלל שאני טירון ואף פעם לא נזקקתי למוסך מלבד טיפולים שוטפים ליד הבית 

איך זה עובד ?

עושים בדיקה ומביאים לי הצע"ח?, האם אני מחוייב לטפל שם ?

הבדיקה עצמה בתשלום ?

תודה מראש 

לפני 17 שעות, נקודה טובה כתב:

נסה לנקות בית מצערת בעצמך

אשמח לדעת היכן ואיך אם אפשר

תודה רבה 

אשמח ג"כ אם יש למישהו המלצה על מוסך אמין ומקצועי, (שלא ידחפו לי דברים לא הכרחיים, כי אני לא מבין בכלל במכונאות רכב )

באזור ירושלים והסביבה 

• תוכן חדש...