Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להמיס פילטרים? לאכול צנרת?!

אם הנבלה המתפרקת שלי שותה את הדרעאק הזה בלי בעייה, אני לא מאמין שיש רכב שתהיה לו עם זה בעיה.

ובכן בניסוי הטכנין כן היו רכבים מעטים שכן היו צריכים להחליף בהם, אבל נכון שזה נדיר, ומספיק רק לפקוח עין ולהיות מודע.
פורסם

בקיצור ולסיכום:

לרכב חדש נגיד שנת 2002 ומעלה אין צורך ואפילו מיותר להוסיף מתאנול

ועדיף לא לקחת את הסיכון לרכב כזה מפני שאין צורך

תודה רבה לכולם על העזרה ושבת שלום.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
בקיצור ולסיכום:

תסלח לי, כן... אבל זו הסקת המסקנות הכי דפוקה שראיתי בחיים...

בקיצור ולסיכום!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
תסלח לי, כן... אבל זו הסקת המסקנות הכי ...

אליק, נדמה לי שאם יהיה לך רכב 2002 ולא כמו שיש לנו, תוכל להבין אותו הרבה יותר, ולמעשה זה די טבעי, למרות שגם אני נוטה לחשוב כמוך במקרה הזה, אבל באמת קשה עד בלתי אפשרי כלל להחליט החלטה כזו ברכב כזה, ויש לכבד מאד את החלטתו.. ונדמה לי שגם אני הייתי מחליט כמוהו,.. אבל אף פעם לא היה לי כזה, וכשיהיה לי, אהיה אחרי שנות נסיון במתאנול..
פורסם

בסדר, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה... אבל לבוא ולהגיד שאין צורך, או מיותר, או משהו כזה זה לא לעניין אם אתה לא מגבה את זה בעובדות....

זה שהוא מפחד להשתמש במתאנול, לא הופך את זה להרסני...

ושוב, יכול להיות שזה כן יעשה נזק, אבל לקבוע שדווקא לרכבים משנת 2002 ומעלה, זו שטות גמורה... למה לא משנת 1998 למשל?! סתם, כי בא לך?!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
בקיצור ולסיכום:

אף אחד לא אמר פה שעדיף לא לשים מתאנול ברכבים חדשים, יכול להיות שתשים במיכל והאוטו יחזור לנסוע כמו ברגע שהוא יצא מהחברה, בגלל שזה מעולם לא נבדק אז אין לדעת מזה יעשה.

לפי דעתי אם הרכב שלך נוסע טוב ולא עושה שום בעיה מיוחדת אז אין סיבה לשים אלא אם אתה רוצה להגיד ראש.

לפי דעתי ברכב חדש שלא בוצעו בו קומבינות והכל אצלו מקורי מתאנול יכול רק לעזור.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
אף אחד לא אמר פה שעדיף לא לשים מתאנול ברכבים חדשים, יכול להיות שתשים במיכל והאוטו יחזור לנסוע כמו ברגע שהוא יצא מהחברה, בגלל שזה מעולם לא נבדק אז אין לדעת מזה יעשה.

לפי דעתי אם הרכב שלך נוסע טוב ולא עושה שום בעיה מיוחדת אז אין סיבה לשים אלא אם אתה רוצה להגיד ראש.

לפי דעתי ברכב חדש שלא בוצעו בו קומבינות והכל אצלו מקורי מתאנול יכול רק לעזור.

בו נגיד ככה רכב שהוא שמור ובמצב חדש

לא משתלם לי לקחת את הסיכון לשים מתאנול מפני שאין לי את הנסיון או את הידע

ולכן הגעתי למסקנה הזאת

ולפי דעתי רכב שהוא עדיין במצב חדש ונוסע מצויין לא צריך שום תוספים כאלה מפני שכל המערכות

חדשות ועובדות מצויין ולפי דעתי זה יהיה מיותר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אבל אולי לאחר השימוש במתאנול הוא יסע יותר טוב? עד שתנסה אתה לא יכול לדעת ואם אתה לא מוכן לקחת את הסיכון אז סבבה, אבל אין צורך להסיק מסקנות נרחבות שכל רכב מעל שנת 2002 לא זקוק למתאנול.

ואפילו אמרתי לך לפי דעתי לרכב חדש כזה מתאנול רק יעזור בגלל שאין לו משהו שהוא יכול להרוס ואילו ברכב ישן יש סיכוי לנזק.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

מישהו יכול לתת קישור לת'רד על המתאנול?

מזה מתאנול? מאיפה קונים? ולאיזה דלק מוסיפים? (96,95,סולר ?)

• תוכן חדש...