Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

רוצים להתקדם לרכב משפחתי ראשי וחייבים שהוא יהיה גדול, יש לכם דעה על הרכב השברולט ועל המנוע שלו בפרט? הבנתי שיש שם מנוע טורבו 1.5 שמפיק 150 כ״ס ויש אותו בעוד לא מעט דגמים, האם המנוע אמין?

הרכב עצמו גדול ודי מאובזר.

שתי האופציות הנוספות הן אאוטלנדר וניסאן אקס טרייל, מחפשים רכבים באיזור ה90-110 ש״ח.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ייתכן שזה שייך יותר לטכני, אך זו דעתי על הרכב, כולל החוויה שלא הייתי מאחל לאף נהג לעבור...

במקרה, יצא לי לנסוע ברכב הזה. 2018.  רק 72000 ק"ם. לקראת סוף הנסיעה בירידות כביש 12 לכיוון אילת חוויתי על בשרי מה לפחד באמת....

בסוף הפוסט אגיע לזה, גם.

הרכב גדול, מאובזר, אבל כשזה בא לידי ביטוי, בנסיעה, לא הייתי ממליץ.

ייתכן שזה רק ברכב הספציפי שבו נהגתי מבאר שבע לאילת? אולי. 

אך לאחר שנכנסתי לאינטרנט, לראות את אותם דברים שחוויתי על בשרי החלטתי להטיל וטו על הרכב הזה.

בעל הרכב יידע אותי שהוא קנה אותו עם 22000 ק"ם, מחב" ליסינג. הוא גם הספיק להחליף מצבר, חיישן חמצן, עקב מנורת מנוע, והיו לו בעיות עם דלת תא המטען, שלא נסגרת עם לחיצת הכפתור, הסטארט סטופ, שכבר לא עובד בכלל, אפילו לאחר החלפת המצבר לאחד שמתאים לרכב, סטארט סטופ, בעל אותם תכונות כמו המקורי, ולא עזר.

בנסיעה, הרכב בעל השאייה מוגזמת בטורבו, הססנות ביציאה מהמקום, נשאר לפעמים הרבה זמן באותו הילוך, וגם כשהטורבו סוף סוף מגיב, ה"אוויר " נגמר לא די מהר.רצועת כוח צרה.

מצלמת הרוורס, פשוט גרועה, הראות לאחור מוגבלת, והמראות המיניאטוריות ברכב אינם תורמות לכך.

הבלוטוס, מתנתק, אומנם לעיתים רחוקות אבל עדיין..

מושב הנהג נוח, עם תמיכה נאותה בצדדים, אך מתגלה כלא, הפרטנר האידיאלי לנסיעות ארוכות. כאב הגב בחלק התחתון שלו אצלי, יכול להעיד על כך.

וכמו שרשמתי בהתחלה, בסוף הגיע גם העוקץ. בירידות לכיוון אילת בכביש 12, נעזרתי בבלימת מנוע, ע"י שילוב הילוך נמוך. 

כ-4 ק"ם לפני סוף הירידות, אני לוחץ על דוושת הבלמים, ואני מגלה שהיא קשה כמו אבל והרכב אינו עוצר!!!

לחצתי כמעט בכל הכוח, והרכב האט קצת את הנסיעה. עוד יותר כוח, ואז ה- ABS הועיל בטובתו לעזור ולהתערב, כדי לעצור את רכב.

אחרי הפעם הראשונה שלחצתי על הבלמים, נדלקו המנורות בלוח שעונים. ומאז נשארו דלוקות, אם כל התנעה של הרכב.

מחר הרכב ייכנס למוסך. בנסיעה איטית מאוד או גרירה.

הניחוש שלי, הוא: משאבת הוואקום הלכה ברכב. חוויה מפחידה בהחלט. במיוחד כשהרכב בירידות.

1857223055_20230319_1100121.jpg

217210188_20230319_1100211.jpg

• מבאס 1
  • תוכן חדש...