Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על החפירה, אבל חייב את עזרתכם בהתלבטות שיש לי.

התלבטות ראשונה: 2018 או 2019.

להבנתי ב2019 נכנס מנוע חדש עם 180 כ״ס ו8 הילוכים לעומת 165 כ״ס ו6 הילוכים.

האם יש הבדל כלשהו? כי כל שנה מקפיצה את המחיר ואני מקווה לקנות עד 125 אלף ש״ח.

התלבטות שניה: active או premium.

מה ההבדלים בעצם בין הגירסאות? אני נוטה להעדיף את הפרימיום - אבל תוהה אם ההבדלים משמעותיים או nice to have.

התלבטות אחרונה: האם בכלל פ׳יגו 3008 או סיטרואן c5 aircross.

הייתי כמעט סגור על ה aircross, אבל לא הצלחתי להתגבר על הבאסה שבדגם המפואר יותר הגג הפנורמי (בשילוב עם מושבי העור) גורם להתחממות המושבים בצורה לא נעימה בכלל.

נכנסתי לאוטו כזה ביום שמשי ושרף לי בגב. חוויה לא כיפית בעליל והאוטו שלי לא יחנה בחניה מקורה (לצערי).

אז נשארה ההתלבטות בעצם בין c5 aircross FEEL  לבין פ׳יגו 3008.

כשיש 2 כיסאות תינוק מאחורה - האם מבוגר יכול לשבת בנוחות סבירה? האם ניתן להוסיף בוסטר נוסף והוא יכנס?

כשנכנסתי לסיטרואן אמנם היו 3 מושבים נפרדים, אבל כן יש צפיפות. האם כך גם בפ׳יגו או יותר מרווח?

בקיצור - מה דעתכם?

פורסם

לדעתי לך על הC5 מהסיבה הפשוטה שהן זולות יותר ותחסוך בערך 20-10 אלף שקל לרכב עם אותם נתונים.

מבחינת מרווח, בשום רכב לא יכנסו בנוחות בספסל האחורי אדם+שתי כיסאות בטיחות אין מה לעשות יהיה צורך להצתופף או לחפש רכב 7 מושבים.

פורסם

גם ב-3008 פרימיום יש גג פנורמי. הייתי בודק אפשרות להכהות את הגג כדי להפחית מעט את החום שחודר פנימה. הסיטרואן באמת משתלם יותר.

שים לב שגם בסיטרואן וגם בפיג'ו אין בדגמים הבסיסיים בקרת שיוט אדפטיבית.

פורסם

עדיף לחפש את המנוע המעודכן עם 8 הילוכים ו180 כ"ס. הוא חסכוני מאוד בשיוט ויותר עוצמתי. בנוסף לפחות להרגשתי הגיר קצת יותר חלק ומהיר.

לגבי ההתלבטות שלך עדיף C5 כמו שאמרו במושב האחורי מושבים נפרדים שזזים עצמאית על מסילה לכן מבוגר יוכל לשבת בין 2 כסאות בטיחות ביותר נחת אפשר להזיז קדימה את המושבים עם הכסאות והמבוגר יזוז אחורה עם הכסא יהיה לו מרווח יותר.. C5 יותר מרווח ונוח מה3008.

הייתי מחפש C5 FEEL 2019 תמורה מצוינת לכסף.

• תוכן חדש...