Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשם החיסכון בדלק והפחתת פליטת המזהמים יש יצרנים שתכננו מנועים עם קלירנס(מירווח) גדול יחסית בין טבעות הבוכנה לצילינדרים בניגוד לעבר כדי להפחית חיכוך

זה גורם לבעיות של הצטברות פיח בטבעות השמן הטבעות נתקעות ואינן מצליחות לאטום ואז מתחילה צריכת שמן שמגבירה את התופעה וגורמת לעוד תופעות לוואי כמעגל קסמים

בנוסף ההזרקה הישירה במנועים אלו גורמת לבעיה של הצטברות פיח על השסתומים שבעבר היו מתנקים מזרימת דלק עליהם

שתי תופעות אלו בתיכנון המנועים מפחיתים משמעותית את אורך החיים שלהם יחס למנועים של טויוטה למשל משנות ה90 שעם תחזוקה נכונה יכולים לסחוב חצי מליון ק"מ ויותר בלי בעיות

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם
לפני 49 דקות, outnex כתב:

בקבוצה של סיאט בפייס יש בחור שעושה אוברול ב8 אלף, למזומן. זה המחיר ראיתי מדברים עליו בשנים האחרונות למנוע cda

אין לי שום קשר אליו.

תודה!

פורסם
לפני שעתיים, Rinor81 כתב:

אשמח להמלצות למוסכים, איני בקיא פשוט כי תמיד עבר במוסך המורשה כפי שהבנתם.

תודה אנשים!

מוסך רון או אופיר המכונאי האקדמאי

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

רון   נמצא ברחוב  ישראל ב"ק 18‎ תל אביב 

https://rongarage.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

אופיר נמצא גם בתל אביב ברחוב הרכב 12.  

https://www.facebook.com/people/אופיר-המכונאי-האקדמאי/100031641229567/

שניהם מכירים מצויין ומשפצים מנועי CDA מצויין ויתנו לך שרות מקצועי ביותר במחירים שהם לפי פוסטים קודמים שהיו כאן , מחצית ממה שמורשה היבואן מבקש, וכל זה בשימוש בחלקים מקוריים. 

בתור אחד שהחזיק בכזו 2012 במשך 3 שנים, שווה להשקיע והמשיך להנות מהרכב. 

קצת מידע נוסף-

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, zaf כתב:

רון   נמצא ברחוב  ישראל ב"ק 18‎ תל אביב 

https://rongarage.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

אופיר נמצא גם בתל אביב ברחוב הרכב 12.  

https://www.facebook.com/people/אופיר-המכונאי-האקדמאי/100031641229567/

שניהם מכירים מצויין ומשפצים מנועי CDA מצויין ויתנו לך שרות מקצועי ביותר במחירים שהם לפי פוסטים קודמים שהיו כאן , מחצית ממה שמורשה היבואן מבקש, וכל זה בשימוש בחלקים מקוריים. 

בתור אחד שהחזיק בכזו 2012 במשך 3 שנים, שווה להשקיע והמשיך להנות מהרכב. 

קצת מידע נוסף-

דיברתי עם רון, העלות אצלו 15,000 ש"ח כולל מע"מ עם אחריות לשנה. מחיר טוב/שווה? או להמשיך לחפש?

שמעתי המלצות עליו מעוד מקומות, שואל לגבי עלות.

תודה.

פורסם

דבר גם עם אופיר ותחליט.

ממליץ שתראה את הסירטון במלואו  על מנת לקבל מושג במה כרוך השיפוץ הזה , זמן העבודה והמורכבות. קח בחשבון שבהרכבה יוחלפו לא מעט דברים לא רק בוכנות/טבעות בוכנה. אלה כל האטמים,גומיות, חלק מהמיסבים ואפילו קיט טימינג (לא חייב אבל יש שרשרת משופרת בכל מקרה , לכן הגיוני שזה גם יחליף את המקורית מ 2012) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 27 דקות, zaf כתב:

דבר גם עם אופיר ותחליט.

ממליץ שתראה את הסירטון במלואו  על מנת לקבל מושג במה כרוך השיפוץ הזה , זמן העבודה והמורכבות. קח בחשבון שבהרכבה יוחלפו לא מעט דברים לא רק בוכנות/טבעות בוכנה. אלה כל האטמים,גומיות, חלק מהמיסבים ואפילו קיט טימינג (לא חייב אבל יש שרשרת משופרת בכל מקרה , לכן הגיוני שזה גם יחליף את המקורית מ 2012) 

אתה מתכוון לכן העלות כפי שהיא סבירה עם כל ההחלפות?

שמעתי דברים טובים על רון...שוקל...אין לי הרבה אופציות, זה רק לשפץ, בטח רכב שמור כזה.

תודה, אכן אצפה בו.

פורסם
לפני 2 דקות, AutoCad כתב:

בפורום ממליצים עליו מאוד.תנסה לדבר עם אופיר המכונאי כמו שאמרו פה ותחליט.

מחכה לשמוע מאופיר. על מי ממליצים בפורום מאוד? על אופיר או על רון?

פורסם

אופיר הוא בן טיפוחיו של רון ופתח מקום משלו. מבחינת מקצועיות - שניהם ברמה זהה. כנראה שאצל אופיר יהיה לחוץ יותר

משום שהוא ב-scale יותר נמוך מרון.

הייתי עושה אצל רון. ככה תהיה בראש שקט. חס וחלילה לא לעשות ביבואן. בהצלחה.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 19 דקות, Fraysa כתב:

אופיר הוא בן טיפוחיו של רון ופתח מקום משלו. מבחינת מקצועיות - שניהם ברמה זהה. כנראה שאצל אופיר יהיה לחוץ יותר

משום שהוא ב-scale יותר נמוך מרון.

הייתי עושה אצל רון. ככה תהיה בראש שקט. חס וחלילה לא לעשות ביבואן. בהצלחה.

אני די בטוח שאצל רון זה ראש שקט, אבל אני מניח שגם אופיר עושה את העבודה מצוין, לא? לפי שמה שאני מעריך בתור אחד שגדל אצל רון?

הערכתי שאצלו אולי יהיה זול יותר, עדיין מחכה לשמוע ממנו, ואם הוא אכן מקצועי לא פחות, אז זו גם אפשרות, אני טועה?

תודה.

פורסם

גם אצל אופיר זה ראש שקט, כמובן. 

אני לא מאמין שיהיה הבדל גדול במחירים. זו גם אפשרות. 

מי שיצליח להכניס אותך כמה שיותר מהר וכמה שיותר בזול. 

2016 BMW M235i.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...