Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שורת מתגים שאני צריך לחבר לפנל המולטימידיה ברכב מתחת למסך אך אין מקום להברגה ואינני יודע באיזו דרך או עם איזה חומר להשתמש על מנת לחבר את שורת המתגים מתחת למסך כך שיכסה את החריץ שנוצר מתחת למסך כפי שניתן לראות בתמונות המצורפות.

אודה לעזרתכם והצעותיכם בנושא.

תודה רבה.

85D7598A-DE6B-4754-8C73-B1C6B5F8DDBE.jpeg

6BB086B9-CC0A-4CCA-8EC7-68A2BDF7C06F.jpeg

פורסם

לא ברור, זה לא קליפסים שם מה שרואים?

זה הגיע עם המסך במקור? לא כתוב איך זה אמור להתחבר...?

פורסם (נערך)

זה לא הגיע עם המסך במקור לכן אני זקוק לפתרון יצירתי כיצד אפשר לחבר את זה בצורה האופטימלית. הקליפסים חסרי משמעותֶ אין פינים שאפשר להתחבר אליהם.ֶחשבתי אולי עד הדבקה כלשהי או ריתוך. אם אפשרי. אשמח לעצה.ֶ תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי איצקיש
פורסם

אני מבר דברים כאלה עם סופר 7 או סיליקון (תלוי ברמת החוזק הרצויה)

סיליקון - רק סוג איכותי שיהיה עמיד בחום הגבוה של אוטו סגור (לדוג' סיליקון נוף - נייטראלי של דן בראוון)

×
×
  • תוכן חדש...